Consultarile cu alti avocati nu sunt consultatii juridice
:)
Addictive inseamna cum ca creeaza dependenta, ceea ce e mult mai grav decat un simplu captivant.
Mustruluiala? Prostii...
Sa le zici asa, (ca la Ploiesti)..." Eu? la avocatura punct com? Pai a fost o excursie de informare, sa vad ce face concurenta. face bine-mersi, ceea ce inseamna ca tren a luam masuri aici, in curtea noastra.... cand treceti la treaba, sa-mi dati si mie un mp pe avocatura punct com."
Si mai gandeste-te la avantajele anonimatului. parerea mea.
Addictive inseamna cum ca creeaza dependenta, ceea ce e mult mai grav decat un simplu captivant.
Mustruluiala? Prostii...
Sa le zici asa, (ca la Ploiesti)..." Eu? la avocatura punct com? Pai a fost o excursie de informare, sa vad ce face concurenta. face bine-mersi, ceea ce inseamna ca tren a luam masuri aici, in curtea noastra.... cand treceti la treaba, sa-mi dati si mie un mp pe avocatura punct com."
Si mai gandeste-te la avantajele anonimatului. parerea mea.

aha, deci de asta spuneai sa ma anonimizez, pentru sunt pe forumul "concurentei"
nu percep forumul avocatura.com ca fiind concurent fata de discutii.juridice.ro
exista diferente semnificative, care fac sa fie diferite campurile
de exemplu:
- avocatura.com este un site de nisa, care se adreseaza avocatilor, pe cand discutii.juridice este mai general
- avocatura.com este un site de comunitate, care este traficat de membrii comunitatii, in vreme ce discutii.juridice este un site mai "rece", vizitat de multa lume care nu posteaza, ci doar citeste
- pe avocatura.com discutiile sunt foarte libere si informale, in timp ce pe discutii.juridice se discuta, cel mai adesea, cu "dumneavoastra"
- avocatura.com este un forum mai vechi decat discutii.juridice (in octombrie a aparut juridice.ro, prin rebranding al juressa.ro, care la acel moment era pe pozitia 5 in trafic.ro, asa cum este acum juridice.ro)
- utilizatorii avocatura.com sunt in general mai tineri decat cei ai juridice.ro (pe juridice.ro sunt putini utilizatori entry level si foarte putini studenti)
de aceea spun ca nu se concureaza cele doua forumuri/site-uri
altminteri crezi ca veneam "in gura lupului"?
nicuvar este un organizator nepretuit al avocatura.com, ceea ce nu exista pe discutii.juridice, si nici oameni ca si cei cu care am placerea sa discut aici. am venit pe avocatura.com intrucat am dorit sa vorbesc cu voi, nu doar sa fiu spectator, ca de cateva luni incoace
si pe avocatura.com citesc cu mult mai mult decat vorbesc (scriu)
Ando, tine minte ca adevarul pe care tu il crezi ,poate sincer, altii pot sa-l vada altfel. Si nu este nevoie neaparat de efort intelectual , ci doar de putina creativitate , ca adevarul tau sa fie facut tandari iar din bucatele, ca din puzzle ,sa se construiasca altceva.
Uneori, acest fenomen se numeste poltergeist.
Ce ai scris tu prin articolele tale, m-a facut sa-mi aduc aminte de intamplari care m-au enervat din nou.
Si este intelept sa-l asculti pe Deno. Ai putea astfel sa descoperi ceea ce tu nici nu crezi ca esti sau ca ai putea sa fii.
Faptul ca nu ai renuntat la anonimat, pe unii poate ii inhiba iar pe altii nu
. Si, in plus, poti sa te trezesti cu tot felul de obiecte care zboara spre tine ,fara sa stii de unde vin si de la cine.
Iar desenul din avatarul tau seamana cu un Pokemon.
Forumul discutii juridice este prea rece si rigid pt. gustul meu. Nu are elementele de antren si de personalitate&.... si este fad; ca discutiile intre medic si pacient cu miros de spirt medicinal.
Uneori, acest fenomen se numeste poltergeist.
Ce ai scris tu prin articolele tale, m-a facut sa-mi aduc aminte de intamplari care m-au enervat din nou.

Si este intelept sa-l asculti pe Deno. Ai putea astfel sa descoperi ceea ce tu nici nu crezi ca esti sau ca ai putea sa fii.
Faptul ca nu ai renuntat la anonimat, pe unii poate ii inhiba iar pe altii nu

Iar desenul din avatarul tau seamana cu un Pokemon.

Forumul discutii juridice este prea rece si rigid pt. gustul meu. Nu are elementele de antren si de personalitate&.... si este fad; ca discutiile intre medic si pacient cu miros de spirt medicinal.

ei, te enervezi repede...
tine minte ca adevarul pe care tu il crezi, poate sincer, altii pot sa-l vada altfel. si nu este nevoie neaparat de efort intelectual, ci doar de putina creativitate, ca adevarul tau sa fie facut tandari iar din bucatele, ca din puzzle, sa se construiasca altceva
uneori, acest fenomen se numeste poltergeist
ce ai scris tu prin mesajele tale m-a facut sa-mi aduc aminte de intamplari care nu m-au enervat din nou
si este intelept sa-l nu-l asculti pe Deno. ai putea astfel sa descoperi ceea ce tu nici nu crezi ca esti sau ca ai putea sa fii
faptul ca nu ai renuntat la anonimat, pe unii poate ii inhiba iar pe altii nu. si, in plus, poti sa te trezesti cu tot felul de obiecte care zboara spre tine, fara sa stii de unde vin si de la cine
iar desenul din avatarul tau seamana cu un Pokemon
tine minte ca adevarul pe care tu il crezi, poate sincer, altii pot sa-l vada altfel. si nu este nevoie neaparat de efort intelectual, ci doar de putina creativitate, ca adevarul tau sa fie facut tandari iar din bucatele, ca din puzzle, sa se construiasca altceva
uneori, acest fenomen se numeste poltergeist
ce ai scris tu prin mesajele tale m-a facut sa-mi aduc aminte de intamplari care nu m-au enervat din nou
si este intelept sa-l nu-l asculti pe Deno. ai putea astfel sa descoperi ceea ce tu nici nu crezi ca esti sau ca ai putea sa fii
faptul ca nu ai renuntat la anonimat, pe unii poate ii inhiba iar pe altii nu. si, in plus, poti sa te trezesti cu tot felul de obiecte care zboara spre tine, fara sa stii de unde vin si de la cine
iar desenul din avatarul tau seamana cu un Pokemon