Asa fiind, merita cu prisosinta cel putin triplarea salariului de baza, in plus niste premii de excelenta.
[quote="Gavril"]imi zise Giovanni ieri sa arunc o privire pe subiect.
observ ca si-a schimbat statutul repede, de la simpatic pentru multi la antipatic majoritatii; singura diferenta, in timp, fiind faptul ca el urmeaza a face parte din sistem.
daca aceleasi afirmatii le-ar fi facut inainte, cand era avocat, sunt sigur ca reactiile nu ar fi fost de asemenea amploare si atat de inversunate.
se poate trage multe concluzii din aceste observatii ... mai mult sau mai putin intemeiate.
parerile expuse asupra relelor sistemului judiciar sunt si ele mai mult sau mai putin veridice. cauza acestor rele nu sta decat in parte asupra oamenilor din sistem. in acest sens recomand a se citi pe indelete interviul d-lui prof. C. Barsan de pe site-ul juridice.ro.
in opinia mea, spusele acestuia sunt pertinente, obiective si acopera o arie diversificata de cauze ce trebuiesc analizate inainte de a "condamna" toti oamenii unui sistem (sau aproape toti).
Deloc nu imi place modul in care se incearca falsificarea deopotriva a discutiilor purtate pe forum, punand la indoiala veridicitatea celor afirmate despre relele existente in sistem, cat si interviului luat profesorului Barsan, respectiv opiniei acestuia relativ la nenorocirea din justitia romaneasca.
Desi asa avea cate ceva de spus, totusi trec peste viermuieli tip simpatic/antipatic inainte sau dupa Hristos, flori fete sau baieti, intrucat comentand pe marginea lor, nu as obtine altceva decat directionarea discutiei spre...nicaieri (nicaieri reprezinta un cuvant bland, multumeste-mi ca n-am folosit altul)
De asemenea, desi n-ar fi cazul, ma deranjeaza si tonul superior-intelept “de recomandare” spre lecturare pe indelete a celor spuse de catre profesor, lasand sa se inteleaga ca acesta ar anula afirmatiile, asa zis –virulente- facute pe forum, ca noi toti de pe aici am batut elizeii cu gratie, manati de verde invidie am pus in mod miselesc la zid elita sistemului juridic.
Acu, daca tot te-ai simtit dator sa intervii in (re)stabilirea adevarului si a dreptatii, folosindu-te de interviu ca de o suprema absolvire, se cuvine sa ne explici cu propriile ganduri si cuvinte ce altceva anume a spus profesorul B in comparatie cu noi, care si unde este diferenta, de ce noi, spre deosebire de profesor, suntem impertinenti, subiectivi? Astept raspuns, multumesc anticipat.
Pe urma, promit ca voi spune ceea ce am inteles eu, intrucat, ca o eleva sarguinciosa si de buna credinta, chiar am facut o “lecturare aprofundata”. (desi o persoana fara glaucom pe irisi, la o simpla citire prinde exact esenta, din teama de a nu gresi, eu am citit pe "indelete")