ridicare masina din loc de parcare interzis

Discutii privind Contenciosul Administrativ
angel

Post by angel » 22 Sep 2009, 11:24

:oops: :oops: :oops:
ai dreptate.Era Satu Mare si...cred ca m-am gandit la TG Mures eu... :oops: ,cred ca inca nu ma trezisem bine cand am citit,dar...puteam sa jur c-am vazut scris TG.Mures...dar cred ca prin analogie...scris de kinga, Tg. Mures...conexiunea s-a facut brusc...T.Mures :oops: :floare:
Acum am inteles si competenta Tribunalului Satu Mare. :floare: .
E bien ca-ti parvin newsleter ele asa.Asta probabil pt. ca esti abonata la ei,sau ai cont deschis, ma gandesc...

owystyle

Post by owystyle » 25 Sep 2009, 12:26

am si eu o neliniste la care as dori un raspuns.. mi-am gasit masina "sigilata" in fata intrarii parcarii de la unirea.. si am obsevat ca nu era nimeni care sa ma ia in primire sau macar sa astepte sa vina sa o ridice.. mai mult de atat nici o masina de langa mine nu era "sigilata".. am asteptat 10min sa vad daca vine cineva sau se intampla ceva.. nimeni si nimic asa ca am luat sfoara de pe ea si mi-am vazut de drum.. la ce ma pot astepta acum?

angel

Post by angel » 25 Sep 2009, 12:33

in cel mai rau caz la o amenda, asta daca erati parcat neregulamentar.

owystyle

Post by owystyle » 25 Sep 2009, 12:36

intradevar era oprirea interzisa peste tot pe langa.. la cate masini erau parcate nici nu m-am gandit ca ar fi interzis mai ales ca era pe o straduta infundata.. dar amenda nu e problema o platesc daca e nevoie..

doar sa nu fie vreo problema mai grava ca am rupt sigiliul si am plecat..

GoaneC

Re: ridicare masina din loc de parcare interzis

Post by GoaneC » 28 Mar 2011, 19:47

Dupa un numar actiuni urmate de succes impotriva acestor abuzuri ale primariilor SCA Paunescu&Asociatii doreste sa promoveze o campanie care garanteaza in procent de 90% recuperarea prejudiciului (sunt si situatii cand sunteti vinovat), cu un onorariu de inceput de 200 RON si diferenta doar in caz de SUCCES.

serafim

Post by serafim » 29 Mar 2011, 00:55

Da i s-a luat masina abuziv si in proces putea sa castige, pentru ca pe acea vreme nu exista o intelegere intre Primarie si cei cu Telparc respectiv vreun HCL in acest sens stiu ca treaba asta a fost reglementata doar acum la inceputul anului 2011 cand s-au facut acele parcari cu taxare la ora din centru respectiv in spate la Bega, la ORC, in curtea fostului centru judetean de recrutari vis-a-vis de Hotel Timisoara, la Modex etc.

acum stiu din auzite ca pe langa blocarea rotilor iti pot ridica si masina si te-a spart cu taxele,asa ca prefer sa o las in una din parcarile mai sus amintite :grin: .

Schwizz

Post by Schwizz » 01 Oct 2011, 10:37

Buna ziua.
Ieri mi s-a ridicat si mie masina din Timisoara. Precizez ca a fost parcata unde exista semn oprirea interzisa, insa n-am lipsit decat cateva minute. La intoarcere am vazut masina cum era in "plin proces de ridicare", respectiv era jumatate ridicata. Am alergat la agentul de politie COMUNITARA, solicitand sa o lase jos si sa imi intocmeasca PV pentru plata in 48 ore a amenzii, fara a-mi fi ridicata masina aiurea, intrucat aceasta nu impiedica nici traficul in zona, nici vreo zona de acces.
Nu am gasit intelegere, argumentandu-mi-se faptul ca nu se mai poate face nimic, din momentul in care a inceput procesul de ridicare.
Ajungand la depozitul ADP din Timisoara, cei care se ocupa de altfel cu ridicarea autovehiculelor, mi s-a invocat HG 147/1992 si nu am fost lasat sa plec cu masina pana nu am achitat suma de 716 ron (taxa de ridicare+amenda contraventionala).
Intentionez sa inaintez plangere si sa-i dau in judecata pentru abuz, intrucat:
- nu exista temei pt. ridicarea masinii (nu impiedica traficul, nu bloca accesul);
- am ajuns la locul faptei inainte ca masina sa fie pusa pe rampa si am solicitat eliberarea PV pentru amenda, fara sa o mai transporte si sa platesc nejustificat taxa pe serviciul prestat de ADP Timis;
- in ce baza se poate lua o decizie de catre un reprezentant al CL Timis (in acest caz Politia Locala) pentru ridicare masina (atentie !!! nu blocare roata sau pur si simplu poza si amenda trimisa la proprietarul acesteia).
Apreciez niste sfaturi, daca merita efortul de a actiona in justitie atat CL Timis, cat si ADP, pentru abuz, date fiind motivele expuse mai sus.

Post Reply