Lasa prostiile si cauta-ti maestru. Decat sesizare la barou mai bine il parasti la nevasta. Doar nu crezi ca aia de la barou o sa dea pe spate?help...invatati-ma cum sa fac sesizare catre decanul baroului
avocat stagiar, caut indrumator
pai, de ce astepti ca cineva sa te ia?
serios, esti draguta..daca tu esti in poza..daca ai si minte( stii carte)...nu te mai lamenta, du-te peste ei: la buc., la timisoara, la iasi..unde vrei, convinge ca esti buna...fa ceva pentru tine..nu astepta de la altii..ca nu convingi asa pe nimeni ca ar avea nevoie de tine!
fii curajoasa...asa se face avocatura!
serios, esti draguta..daca tu esti in poza..daca ai si minte( stii carte)...nu te mai lamenta, du-te peste ei: la buc., la timisoara, la iasi..unde vrei, convinge ca esti buna...fa ceva pentru tine..nu astepta de la altii..ca nu convingi asa pe nimeni ca ar avea nevoie de tine!
fii curajoasa...asa se face avocatura!

daca continuai cu ideea lui....vedeai ca se retrage !!!
nu amanta= nu contract
da amanta= da contract plus accesoriile titlului de amanta:
- apartament proprietate pe numele amantei;
- masina idem;
- vacante strainatate;
- haine de firma;
- bani;
lucru....sa-l faca el ca tu ai statutul de amanta !!!!

dupa o saptamana de santaj din partea aluia (tot imi dadea telefoane/mesaje, ba ca a anuntat baroul de reziliere, ba ca da fax ca reziliaza in 10 min daca nu ne intalnim sau daca nu-i rasp la tel...d-astea...) i-am zis sa faca ce-o vrea, sa rezilieze unilateral ca eu n-am de gand sa ma razgandesc sa-i fiu amanta...iar acum imi da mesaje ca nu a anuntat niciun barou si ma intreaba el acum ce sa faca...
se teme ca, daca-mi reziliaza contractul...ii fac sesizare
culmea e ca eu am fost prima lui stagiara
..

se teme ca, daca-mi reziliaza contractul...ii fac sesizare

culmea e ca eu am fost prima lui stagiara