Bibliografie - autori agreati, lucrari agreate
"si e mai complet decat toader?elle_cv wrote:intre Filipas si Bulai la penal special, care e mai indicat?
Am citit pana acum din tudorel toader, dar unele infractiuni nu sunt suficient de bine tratate, as vrea sa mai citesc si din alt autor.
pe care il recomandati?
unde as putea sa il gasesc? nu am vazut asa ceva in librarii"
pai...elle_cv ...pai ce naiba? intre Bulai si Filipas?
Pai...e o singura carte la care astia doi sunt coautori (pe partea de penal special) alaturi de Mitrache (pe partea de general).
pai...mai complet decat...complet? pai ce naiba?
Am vazut ca apreciezi rationamente pe la ultraj...ca batand campii...dar tu nu ai sesizat ca iti lipseste o carte anume? Eu ma discutam cu marius...pe ceva ce avea legatura si cu cartea lui Bulai cu Filipas.
Vezi tu...
o idee...
poti merge la biblioteca ...cand simti nevoia sa vezi un autor in plus...ca sa nu cumperi atatea carti...si aici sa stii ca nu sunt ironic...desi s ar putea interpreta astfel.
poti face asta...mai ales ca ... intr adevar in librarii nu mai gasesti cartea despre care ti a spus si marius si nici pe aia de Dobrinoiu...(de fapt, pe asta o gasesti daca stii unde anume ) poti sa ii faci de la biblioteca un xerox.
pai...daca te mananca...
Cel mai bine mergi la Biblioteca...te asigur ca acolo gasesti ce vrei...acum...daca mergi in Barlad (scuze...sa nu se supere careva, imi place Barladul...e gol...nu mai aud accentul...au haine ieftine...e chiar misto) sau nu mai stiu...Murgeni...Motru...Tulburea...Saveni...poate ca nu gasesti tot ce iti trebuie...dar, in general, bilbiotecile judetene au. Nu mai spun de cele universitare.
Acolo compari...cat vrei tu...si alege pe cea care iti convine tie!
Cel mai bine mergi la Biblioteca...te asigur ca acolo gasesti ce vrei...acum...daca mergi in Barlad (scuze...sa nu se supere careva, imi place Barladul...e gol...nu mai aud accentul...au haine ieftine...e chiar misto) sau nu mai stiu...Murgeni...Motru...Tulburea...Saveni...poate ca nu gasesti tot ce iti trebuie...dar, in general, bilbiotecile judetene au. Nu mai spun de cele universitare.
Acolo compari...cat vrei tu...si alege pe cea care iti convine tie!