Uite , iti mai explic ceva , dar e ultima data ,nu de alta dar meditatiile se platesc , si nici pentru totii banii din lume eu nu te-as medita pe tine ,pentru ca nu ai "pedigree"(ca sa raman in sfera chinologiei, ca se pare ca ai afinitati cu ea).
Ia o carte din biblioteca(in cazul fericit in care ai asa ceva), de preferat ar fi ca pe ea sa scrie "drept penal"!Acu incearca sa ii deschizi copertile, stiu ca e greu si ca e plina de praf , dar incearca , sunt sigura ca poti!

Revino-ti din sperietura , nu s-a intamplat nik grav!

Acu incearca sa te duci la cuprins, cauta institutia inlocuirii raspunderii penale si vezi ce zice acolo.
Ce ti-am spus in postul anterior e din Prof Bulai (nu ma astept sa stii cine e , fii linistita) asa ca mai usor cu aprecierile preivind inteligenta mea ca zau nu ai nimerit-o de data asta .
In privinta catelei, nu mai incearca tu sa o intorci ca la Ploiesti, ca e foarte clar ce ai spus :
Citeaza :: 30 Aprilie 2008, 16:23
marga
Consacrat
Jo, ai grija draguta ca esti in calduri si azi lingi pe unul, maine pe altul, iar poimaine ajungi sa te lingi singurica unde se linge cateaua, daca nu cumva ai inceput deja"
ACU , TE ROG FRUMOS NU MAI INTRA PEW TOPICUL ASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!