KOSOVO- ce fel de drept?

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
constantin

Post by constantin » 07 Mar 2008, 18:27

Pretor wrote:constantin: "...si daca nu rezolva cu statul, se ducea la partid"

Şi rezolva un rah :-D

Constantin, mă întristezi.

Cred că o să mă reorientez spre discuţia ta cu însurătoarea. E mai vesel pe acolo. :lol:
Trăiască musulmanii, Ceauşescu, Serbia şi lobotomia.
Jos America! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Eu nu stiu de ce nu accepti tu adevarul istoriei. Nu putem calca in picioare 40 ani , numai si numai ca nu vrem sa-i pomenim. Asta a fost, trebuie recunoscut, si binele si raul, adevarul acelei perioade este cu bine si rau.
Nu apar si nici nu vreau sa fac asta cu perioada comunista. Dar uitati-va si voi ca marile afaceri imobiliare se cam fac pe ceea ce s-a construit atunci.
-----------
KOSOVO:Mi-e greu sa-ti explic in putine cuvinte dar iti dau cheia si alegi tu! Independenta Kosovo inseamna de fapt sfarsitul Albaniei! Vei vedea.

Pretor

Post by Pretor » 08 Mar 2008, 22:29

Constantin, "simetricii" tăi de pe alte plaiuri caută şi acum "binele şi răul" din vremea lui Hitler.
Unul dintre avantajele populării altor planete cu oameni, în viitor, va fi şi următorul: fanii binelui din comunism vor putea alege o planetă pe care să îşi ducă proiectele până la capăt, cei ai binelui din nazism, la fel ş.a.m.d.

Donc, attendez encore un petit peu, mensieurs, et arettez a casser mes couilles, s.v.p.! :mrgreen:

Iar de Albania MI SE RRRRRRRUUUUUUPPPPPEEEEEEEEEEEE :-D :-D :-D

constantin

Post by constantin » 26 Mar 2008, 09:55

Pretor wrote:Constantin, "simetricii" tăi de pe alte plaiuri caută şi acum "binele şi răul" din vremea lui Hitler.
Unul dintre avantajele populării altor planete cu oameni, în viitor, va fi şi următorul: fanii binelui din comunism vor putea alege o planetă pe care să îşi ducă proiectele până la capăt, cei ai binelui din nazism, la fel ş.a.m.d.

Donc, attendez encore un petit peu, mensieurs, et arettez a casser mes couilles, s.v.p.! :mrgreen:

Iar de Albania MI SE RRRRRRRUUUUUUPPPPPEEEEEEEEEEEE :-D :-D :-D
Pretor, am revenit pentru scurt timp. Nu-mi place ce-ai scris. cred ca nu stii ce-nseamna sa ti se rupa! E o durere cumplita, genul de rupturi musculare sau de luxatii!. E groaznic, nu mai vorbi asa ca e posibil sa ti se-ntample.
La cele spuse de tine, fara a lua apararea sau a sustine un anumit tip de societate, te voi indruma sa observi un lucru extrem de simplu dar sugestiv:
-indiferent de tipul statului si de structurile nascute de acesta, societatea a evoluat, pentru ca asta-i datul divin. Altfel eram in pesteri si-acum!
Nu exista o societate care sa fi nascut regres iar micile perioade convulsive au fost numai si numai pentru acumularea potentialului necesar revolutiei.
Step-by-step to....

Post Reply