Hartuire-KSI

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
constantin

Re: ANUNT

Post by constantin » 13 Oct 2007, 13:05

Gavril wrote:
constantin wrote:1. ANUNT:
As vrea sa fac rost de manualul de "cele mai bune metode" al celor de la ksi sau cursurile ce le-au facut la traininguri. Cine mi-l poate furniza?
Promit sa pastrez discretia.
Vreau doar sa fac publice metodele si sa demontez punct cu punct toate aberatiile care au dus la pervertirea mintii angajatilor de-acolo.
hehe ... esti cam bagacios. Nu sunt asa multe cursuri. Si acum le mai pastrez. Vreo 100 de pagini .. cred. Oricum ... in practica se invata ...
Nu ti le dau. :grin:

Ai devenit foarte agresiv si calomniator. Vorbesti despre oameni pe care nu-i cunosti.
Incearca sa te opresti aici, altfel cazi in ridicol.
Gavril, eu pentru ce-am gresit platesc si voi plati. Dar ei au sarit calul si trebuie musai sa plateasca.Crezi cumva ca si-au cerut scuze vreodata?
Daca un om te scuipa pe strada in fiecare zi si eu iti spun "lasa-i Gavril ca nu-i cunosti" cum ai reactiona?
Ce-nseamna ca am devenit calomniator? Unde e calomnia la mine? Ca vorbesc de prostitutie intelectuala? Poate ai dreptate, nu stiu de ce se foloseste termenul asta si la grobieni!
Diferenta majora intre mine si ei e in educatie. Ei aplica proceduri, eu ceea ce gandesc. Nici Ceausescu n-a reusit sa faca robot din mine.
Sa revin la manual-vreau sincer sa demonstrez ca metodele lor sunt preluate de la nazisti. Nu glumesc. Terorismul mesajului rastit , alternativ, a fost aplicat prima data in 1934 in Wurth de catre cei de la SD. Daca am vre-o confuzie imi cer scuze ca n-am mai verificat.
Intelegi acum revolta mea? E drept ca multe din metodele importate la noi dupa razboi provin de-acolo.
Metode naziste aplicate fara nici un fel de discernamant in 2007. Retine Gavril. De ce crezi ca-i rau ceea ce vreau sa fac?
Eu n-am decat cuvantul acum, cuvantul scris si impactul mediei!

bobocel

Post by bobocel » 13 Oct 2007, 13:15

constantin wrote:Dar ei au sarit calul si trebuie musai sa plateasca.Crezi cumva ca si-au cerut scuze vreodata?
te-au injurat/amenintat cu bataia prin tel ? sau ceva similar ? ai dovada ?

constantin

Re: prostitutie

Post by constantin » 13 Oct 2007, 13:17

bobocel wrote: MERCI PENTRU BUNAVOINTA MESAJULUI BOBOCEL.
constantin, mai inainte de a primii telefoane, nu cumva ai primit si o notificare de plata ? dupa acea notificare compania de colectare de creante ti-a reamintit obligatiile de plata prin telefoane consecutive, - ca sa nu uiti - in cazul in care notificarea scrisa nu are succes.
BOBOCEL, NU FII CINICA, ESTE O AGRESIUNE ASUPRA MEA CU TELEFOANELE. EU NU SUPORT NESIMTIREA UNORA CARE SI-AU DORIT SA FIE PROCURORI SI-SI FAC STAGIATURA PE LA DIVERSE FIRME , SA ACUZE NON STOP. CAT OARE POT AVEA MINTEA DE PERVERTITA?
Daca nici aceste masuri nu ofera rezultatele dorite, se va recurge la procedura actiunii in justitie iar daca nu-ti poti permite un avocat, ti se va da unul din oficiu. Nu te mai plange de avocat ! :-P
TU RAZI DEGEABA, EU CHIAR AM O SITUATIE FOARTE PROASTA ACUM.
ORICUM SE VA AJUNGE IN JUSTITIE, VA JUR CA SUB NICI O FORMA NU LE VOI DA NICI UN BAN.
DACA VOI AVEA INSA SANSA SA FAC UN MILION DE EURO, ASA CUM AM PLANURI, VOI CHELTUI BANII CA SA-I DESFIINTEZ. STEP-BY-STEP.
..........
constantin wrote:5. ...Eu pentru ce-am gresit platesc dar nu le-am intrat lor in casa si nici in viata particulara. Ei insa au facut asta. Si nu-i voi lasa asa.
au intrat in casa ta ? ...doar cu vocea :grin:
eu inteleg ca esti revoltat, dar ia inverseaza putin rolurile..tu cum ai actiona sa-ti recuperezi suma de bani ?
EU N-AM DATORIE LA EI.
DE CE CREZI CA EI NU TRIMIT MESAJE SCRISE?

constantin wrote:6. b...
Apropos-Doamnelor , spuneti-mi sincer ca vad ca cititi topicul asta, FEMEIA ERA MAI EXPLOATATA IN COMUNISM DECAT AZI?

nu stiu, eram prea mica pe timpul ala :grin:

constantin

Re: "dear" constantin,

Post by constantin » 13 Oct 2007, 13:21

bobocel wrote:
constantin wrote:3. voi scrie mereu astfel incat motoarele de cautare sa dea de articolele mele iar maine poimaine, membri ai famiilor celor de-acolo, colegi, cunostinte, ii vor gasi exact in situatia umilitoare in care sunt
eu zic sa stai cuminte si sa nu mai scrii (ca pana acum), e posibil sa te descopere cine esti si sa ai si 2 dosare in loc de unul :grin:
PAI O SA POSTEZ SI MESAJELE TRIMISE CATRE EI.
EU NU MA ASCUND CA N-AM DE CE, CHIAR CONSTANTIN MA CHEAMA!
DOSARE PENTRU CE ANUME?
EU MA APAR CU CUVANTUL BOBOCEL, ATATA AM, CUVANTUL SI MEDIA, PRIMA ETAPA E INTERNETUL.

constantin

DECLARATIE

Post by constantin » 13 Oct 2007, 13:29

Uite, ca sa vedeti ca nu sunt asa de razbunator, e normal ca-mi vin dracii uneori si pe buna dreptate.
Careva din cei ce mi-au scris face parte din sistemul lor.
Transmite-le asta:
Sa-mi trimita mesaj scris ca-si cer scuze. Scris. Atat le cer.
Si-i voi lasa in pace pana voi reface milionul de euro.
Eu imi respect cuvantul.
Am "obraz" , nu "toval"!

bobocel

Re: prostitutie

Post by bobocel » 13 Oct 2007, 13:30

constantin wrote:EU N-AM DATORIE LA EI.
DE CE CREZI CA EI NU TRIMIT MESAJE SCRISE?
e clar, n-am avut ce face de ti-am raspuns la intrebari

tu nu vezi ca te contrazici singur ? la inceputul topicului ziceai ca ai datorie, acun ca n-ai...cine sa te mai inteleaga ? esti chiar fantastic !

si iti doresc mult succes cu desfiintarea "STEP-BY-STEP" ...ca o sa ai nevoie.

si cat priveste prima etapa cu internetul...nu rezolvi nimic stand pe scaun si tastand butoane in fata monitorului.

aaaaa...si mult noroc cu milionul de euro

constantin

Post by constantin » 13 Oct 2007, 13:34

bobocel wrote:
constantin wrote:Dar ei au sarit calul si trebuie musai sa plateasca.Crezi cumva ca si-au cerut scuze vreodata?
BOBOCEL DRAGA, (nu stiu de ce simt nevoia sa te alint) , EI SUNT NISTE ROBOTI LA TELEFON, SE RASTESC, DICTIA DE ASA NATURA CA SA SE POATA BINE INREGISTRA.
MI SE PARE AIUREA SA NU POTI DE LA TINE SA SCOTI O FRAZA SI SA TREBUIASCA SA APLICI METODELE LOR NAZISTE.
SA NU POTI LA 20-30 DE ANI SA LEGI O FRAZA CU DE LA TINE PUTERE E GRAV, ESTI RATAT.
IN FATA N-AM AVUT NICI UNUL. SACALII DOAR STII CA UMBLA PE-NTUNERIC.

bobocel

Post by bobocel » 13 Oct 2007, 13:49

constantin wrote:BOBOCEL DRAGA, (nu stiu de ce simt nevoia sa te alint)
nu ma mai alinta :fluierat: .........kingaaaaaaaa, ce mai faci? :grin:

constantin

CARIERISTA

Post by constantin » 13 Oct 2007, 13:52

incepusem sa schitez si apoi sa scriu "carierista".
uite cum m-am schimbat:
-descriam cateva tipuri de carieriste, in diverse situatii, toate cu aceeasi drama la 37-38 ani, neimplinite, in criza cumplita pentru acest fapt.
-si ma gandeam ca in cap.XII sa-i dau sansa eroinei principale sa se refaca, sa-si gaseasca perechea in viata , sa recupereze valorile umanismului pentru ea si partenerul ei
-suflete pierdute, suflete regasite
- o poveste cu happy-end
Acum am schimbat schita si planurile:
"ea are o trauma din copilarie, din adolescenta, tatal ei a parasit-o pe mama prin divort...asta i-a produs o mare suferinta si o puternica dorinta de razbunare...n-a visat mereu decat razbunare pe barbati...pentru asta si-a dorit sa ajunga procuror , sa poata acuza...tonul ii devenise acuzator indiferent cu cine statea de vorba... asta i-a agravat singuratatea...apoi descriu o serie de cazuri iesite din comun la firma unde lucra si cum se simte ea impacata prin asemenea acuzatii... Ei, una peste alta, in capitolul XI am hotarat sa se sinucida..."
Ce sa fac acum cu eroina?
E mai mult decat o dilema, e o trilema :|
"s-o salvez, s-o trimit dincolo sau sa las suspansul zilei de maine?"

kinga

Post by kinga » 13 Oct 2007, 13:58

bobocel wrote:
constantin wrote:BOBOCEL DRAGA, (nu stiu de ce simt nevoia sa te alint)
nu ma mai alinta :fluierat: .........kingaaaaaaaa, ce mai faci? :grin:
salutare... uite pe aci... citesc ce scrie Constantin...
am primit niste bancuri, dar asta este mai haios... :-D :-D

serafim

Post by serafim » 13 Oct 2007, 14:09

constantin wrote:
bobocel wrote:
BOBOCEL DRAGA, (nu stiu de ce simt nevoia sa te alint) , EI SUNT NISTE ROBOTI LA TELEFON, SE RASTESC, DICTIA DE ASA NATURA CA SA SE POATA BINE INREGISTRA.
MI SE PARE AIUREA SA NU POTI DE LA TINE SA SCOTI O FRAZA SI SA TREBUIASCA SA APLICI METODELE LOR NAZISTE.
SA NU POTI LA 20-30 DE ANI SA LEGI O FRAZA CU DE LA TINE PUTERE E GRAV, ESTI RATAT.

bun si asta este un motiv SA TIPI la noi ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

constantin

Post by constantin » 13 Oct 2007, 14:50

serafim wrote:
constantin wrote:
bobocel wrote: te-au injurat/amenintat cu bataia prin tel ? sau ceva similar ? ai dovada ?

bun si asta este un motiv SA TIPI la noi ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
scuze serafime, am scris cu caps doar ca sa se vada ca-i raspuns.
de-acum o sa aleg alt stil.

wittmann

Post by wittmann » 13 Oct 2007, 16:38

Din simpla curiozitate: despre ce suma e vorba? Cat debit si cat penalitati?

constantin

Post by constantin » 13 Oct 2007, 17:12

wittmann wrote:Din simpla curiozitate: despre ce suma e vorba? Cat debit si cat penalitati?
1.wittmann, tu ar trebui sa ne spui ceva de trupele sd si de anchetele din 34 din reich!
cum acuzativul repetitiv era destinat distrugerii identitatii. (veneau pe rand cinci-sase anchetatori si-l intrebau acuzandu-l pe om -esti cutare, recunosti ca esti cutare? spune ca esti cutare... apoi venea urmatorul, etc...)
2. ref la ce intrebi, cu ce-ar fi relevant? nu depsre suma e vorba ci despre proceduri. datoria e undeva la 3000 eur poate.

bobocel

Post by bobocel » 13 Oct 2007, 17:20

constantin wrote:1.wittmann, tu ar trebui sa ne spui ceva de trupele sd si de anchetele din 34 din reich!
ce legatura are wittmann cu trupele si anchetele?? :mrgreen:

Post Reply