Gavril, eu pentru ce-am gresit platesc si voi plati. Dar ei au sarit calul si trebuie musai sa plateasca.Crezi cumva ca si-au cerut scuze vreodata?Gavril wrote:hehe ... esti cam bagacios. Nu sunt asa multe cursuri. Si acum le mai pastrez. Vreo 100 de pagini .. cred. Oricum ... in practica se invata ...constantin wrote:1. ANUNT:
As vrea sa fac rost de manualul de "cele mai bune metode" al celor de la ksi sau cursurile ce le-au facut la traininguri. Cine mi-l poate furniza?
Promit sa pastrez discretia.
Vreau doar sa fac publice metodele si sa demontez punct cu punct toate aberatiile care au dus la pervertirea mintii angajatilor de-acolo.
Nu ti le dau.![]()
Ai devenit foarte agresiv si calomniator. Vorbesti despre oameni pe care nu-i cunosti.
Incearca sa te opresti aici, altfel cazi in ridicol.
Daca un om te scuipa pe strada in fiecare zi si eu iti spun "lasa-i Gavril ca nu-i cunosti" cum ai reactiona?
Ce-nseamna ca am devenit calomniator? Unde e calomnia la mine? Ca vorbesc de prostitutie intelectuala? Poate ai dreptate, nu stiu de ce se foloseste termenul asta si la grobieni!
Diferenta majora intre mine si ei e in educatie. Ei aplica proceduri, eu ceea ce gandesc. Nici Ceausescu n-a reusit sa faca robot din mine.
Sa revin la manual-vreau sincer sa demonstrez ca metodele lor sunt preluate de la nazisti. Nu glumesc. Terorismul mesajului rastit , alternativ, a fost aplicat prima data in 1934 in Wurth de catre cei de la SD. Daca am vre-o confuzie imi cer scuze ca n-am mai verificat.
Intelegi acum revolta mea? E drept ca multe din metodele importate la noi dupa razboi provin de-acolo.
Metode naziste aplicate fara nici un fel de discernamant in 2007. Retine Gavril. De ce crezi ca-i rau ceea ce vreau sa fac?
Eu n-am decat cuvantul acum, cuvantul scris si impactul mediei!