INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
cleo27ro
Cu 79p. si cu faza testamentului din subiecte as merge mai departe...
De ce n-o faci kaizersoze? Ar exista un singur impediment...timpul. Pana ajungi sa ti se faca dreptate cred ca vor mai fi cateva sesiuni in urma carora sigur vei intra.

-
cleo27ro
Si mai e ceva...Astia sigur au mai multi bani si vor avea presa de partea lor. Cu o campanie mediatica in care pici de fraier...nu stiu daca te mai ridici...
...trebuie luate in calcul toate. Si nu de putine ori totalul s-a dovedit a fi mai mult decat suma partilor...
-
agenda
Cleo27ro wrote:Si mai e ceva...Astia sigur au mai multi bani si vor avea presa de partea lor. Cu o campanie mediatica in care pici de fraier...nu stiu daca te mai ridici...
...trebuie luate in calcul toate. Si nu de putine ori totalul s-a dovedit a fi mai mult decat suma partilor...
nu vreau sa te supar cleo si nici sa jignesc insa exact datorita unei astfel de mentalitati ei castiga......kaizerul are dreptate ......cu ultima lui postare..........
este punctul meu de vedere
daca intradevar sistemul este asa cum ziceti voi atunci de ce sa nu va luptati?
vorbe vorbe si iar vorbe...
-
cleo27ro
agenda wrote:Cleo27ro wrote:Si mai e ceva...Astia sigur au mai multi bani si vor avea presa de partea lor. Cu o campanie mediatica in care pici de fraier...nu stiu daca te mai ridici...
nu vreau sa te supar cleo si nici sa jignesc insa exact datorita unei astfel de mentalitati ei castiga......kaizerul are dreptate ......cu ultima lui postare..........
este punctul meu de vedere
daca intradevar sistemul este asa cum ziceti voi atunci de ce sa nu va luptati?
vorbe vorbe si iar vorbe...
Nu ma supar agenda...
Eu is Stan Patitun...Nu vb. din carti.
Am fost si cu ei si impotriva lor...
Stiu cum e de pe fiecare pozitie...Viata mi-a oferit multe.Am invatat din toate.

Nu pot spune mai multe...decat atat: i-am vazut pe toti...
Poate doar clonele m-ar mai uimi...
-
agenda
respect ce ai scris cleo
nu prea am inteles inca daca tu crezi ca sistemul este ok. si atunci daca renunti la lupta este ok.
altfel.....ma rog fiecare cu pararea lui...dar la atatea topicuri deschise si la atatea parari postate...ar trebui sa va uniti...sa organizati ceva...se poate.....vointa trebuie
-
kaizersoze
si ce credeti ca am stat cu maiinile in san?

-
agenda
dar restul?
-
cleo27ro
agenda wrote:respect ce ai scris cleo
nu prea am inteles inca daca tu crezi ca sistemul este ok. si atunci daca renunti la lupta este ok.
Care sistem? La noi nimic nu este bine definit.
Nici macar tematica pt. INM

.

-
kaizersoze
care sistem?

super tare..care tematica?da chiar ...in ritmul asta daka la anul o sa ne puna intrebari din cultura statului congo o sa ne intrebam din ce tratat fac parte si de ce nu l-am citit....urmeaza in anii viitori proba de aptitudini la calcat roba(proba fulger),balet si de ce nu civilul in chineza sa fie pe limba lor....
-
cleo27ro
kaizersoze wrote:care sistem?

super tare..care tematica?da chiar ...in ritmul asta daka la anul o sa ne puna intrebari din cultura statului congo o sa ne intrebam din ce tratat fac parte si de ce nu l-am citit....urmeaza in anii viitori proba de aptitudini la calcat roba(proba fulger),balet si de ce nu civilul in chineza sa fie pe limba lor....
Evident!