Cum a fost? (2007)
La intrebarea topicului raspunsul este ca nu mi s-au parut grele ,n-am scos punctajul minim doar pentru ca nu am fost pregatita suficient,sunt convinsa ca se vor ocupa cele 240 de locuri de acei care s-au pregatit constiincios si serios si mai ales de catre cei care au rezistat pana in final .
Despre acordarea din oficiu a punctelor pot doar sa spun ca am un punct in plus,gresisem doar una din cele 6 grile contestate :( Bafta tuturor!
Despre acordarea din oficiu a punctelor pot doar sa spun ca am un punct in plus,gresisem doar una din cele 6 grile contestate :( Bafta tuturor!
Oricum, e mai bine in Constanta decat in Bucuresti din punct de vedere al linistii si al oamenilor in mijlocul carora traiesti (pentru ca sunt mai putini). Eu sunt din Constanta, am terminat la Cluj si sunt avocat in Baroul Bucuresti. Nu sunt ardelean. Si crede-ma ca si in Ardeal sunt la fel de multi prosti/tarani ca peste tot.arian wrote:piorele, ce sa cauti ma tu la cta? .... e nasol frate p-aici ..... cald, nu ploua, full de turci, pescarusi, vant, guvizi, vorbim repede, claxonam, nu traversam pe zebra sau la culoarea verde, tipam si injuram in trafic, batem avocatii .... nu-i cel mai potrivit loc pt un ardelean cinstit ca tine ....
pfuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiPiorel wrote:Oricum, e mai bine in Constanta decat in Bucuresti din punct de vedere al linistii si al oamenilor in mijlocul carora traiesti (pentru ca sunt mai putini). Eu sunt din Constanta, am terminat la Cluj si sunt avocat in Baroul Bucuresti. Nu sunt ardelean. Si crede-ma ca si in Ardeal sunt la fel de multi prosti/tarani ca peste tot.arian wrote:piorele, ce sa cauti ma tu la cta? .... e nasol frate p-aici ..... cald, nu ploua, full de turci, pescarusi, vant, guvizi, vorbim repede, claxonam, nu traversam pe zebra sau la culoarea verde, tipam si injuram in trafic, batem avocatii .... nu-i cel mai potrivit loc pt un ardelean cinstit ca tine ....
cum indraznesti????

io nu zac ca nu avem prosti si tarani.... dar in procent mai mic decat in restul tarii....

dar trebuia sa vezi pe fufele din Bucuresti... plin de aur...cu fite... care comparau o excursie de pe Green Canyon cu o plimbare pe Herastrau.... etcc....
cu maniere .. stii gen am lipsit 7 ani de acasa... sau in camera mea statea bunica....
strigau de nu puteau.... wauuu.. orezul este execrabil....
trebuia sa-i explic... in 2 miscari... fufa proasta... e cus cus....
noa.. au plecat.. de ce oare?????
PS
Ariannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
unde ai fost????

Sa le vezi si la mare...kinga wrote:pfuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiPiorel wrote:Oricum, e mai bine in Constanta decat in Bucuresti din punct de vedere al linistii si al oamenilor in mijlocul carora traiesti (pentru ca sunt mai putini). Eu sunt din Constanta, am terminat la Cluj si sunt avocat in Baroul Bucuresti. Nu sunt ardelean. Si crede-ma ca si in Ardeal sunt la fel de multi prosti/tarani ca peste tot.arian wrote:piorele, ce sa cauti ma tu la cta? .... e nasol frate p-aici ..... cald, nu ploua, full de turci, pescarusi, vant, guvizi, vorbim repede, claxonam, nu traversam pe zebra sau la culoarea verde, tipam si injuram in trafic, batem avocatii .... nu-i cel mai potrivit loc pt un ardelean cinstit ca tine ....
cum indraznesti????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
io nu zac ca nu avem prosti si tarani.... dar in procent mai mic decat in restul tarii....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dar trebuia sa vezi pe fufele din Bucuresti... plin de aur...cu fite... care comparau o excursie de pe Green Canyon cu o plimbare pe Herastrau.... etcc....
cu maniere .. stii gen am lipsit 7 ani de acasa... sau in camera mea statea bunica....
strigau de nu puteau.... wauuu.. orezul este execrabil....
trebuia sa-i explic... in 2 miscari... fufa proasta... e cus cus....
noa.. au plecat.. de ce oare?????
PS
Ariannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
unde ai fost????![]()
![]()
Colcaie...
Si aproposn...Cum fu lady in concediu? :)
nici nu stiu pe care topic sa scriu, ca va jigniti pe toate!!!
in loc sa invatati ceva din experienta asta, examenul a scos tot ce era mai rau din voi!!! de cateva zile va jigniti pe toate temele, incepand de la IQ pana la zona din care veniti.............incredibil! cu o asemenea atitudine intrebati-va mai bine ce ati fi meritat sa vi se intample!
in loc sa invatati ceva din experienta asta, examenul a scos tot ce era mai rau din voi!!! de cateva zile va jigniti pe toate temele, incepand de la IQ pana la zona din care veniti.............incredibil! cu o asemenea atitudine intrebati-va mai bine ce ati fi meritat sa vi se intample!
Mai sa inteleg ca cine are o alta parere n-are ce cauta pe forum ? Adica cum ,trebuie sa fim toti uniformi si insipizi si sa aplaudam la unison nemultumirea unora si indignarea altora ?Adevarul care e? Il ai tu Ion Balcon cumva ?Iar gura ta doar adevar graieste? Hai sa fim seriosi si sa lasam pe fiecare sa aiba si sa descrie propriile senzatii .ion_balcon wrote:alpha, iti recomand eu un topic pe care sa nu te mai bagi.
ASTA!
caci s-ar putea sa-ti spuna lumea adevarul si sa il consideri jignire.
esti habarnista.
Nu te mai crede asa destept si apoi, tu nu esti impotriva cuiva ,esti impotriva propriei tale persoane.Cand vei face pace cu tine vei intelege si vei respecta si pe cei din jur.I love U 2.ion_balcon wrote:cherry_dan, esti impotriva mea pt ca sunt impotriva cuiva si nu vrei sa-mi exprim parerea ca parerea altuia nu conteaza pt mine?
slabeste-te....
iubesc prostia dar si pe prosti, numai ca nu o arat!
I LOVE U
Balcoane dar de ce nu il impusti pe Sala? Frate... asta e SISTEMUL! Si lasati-ma cu idei de genul "daca ne adunam mai multi putem sa schimbam sistemul". Ce facem aici? Sindicat? Sa fim seriosi... n-o sa se schimbe nimic! Cel putin nu brusc sau prin vreo miscare anti-sistem. Stai sa ajungi pe post (sper pentru tine nu procuror) si sa vezi atunci cum o sa ti se para viata, CSM-ul, justitia...
Samurai, nu ma provoca!Samurai wrote:Daca tot n-ai putut sa faci de 8 la grile, atrage atentzia baietzilor catre tine. Bucurestencele astea nu itzi ajung nici la glezne, asa-i?Cleo27ro wrote: Sa le vezi si la mare...
Colcaie...
Si aproposn...Cum fu lady in concediu? :)
Totusi, nu o recunosc pe d-na Kinga.
N-ai caderea necesara sa faci astfel de afirmatii...
Iar baietzeii...poate doar sa-i infiez, fiule...