Admitere în magistratura cu 5 ani vechime. Noiembrie
Eu ma refeream la faza cu bataile si legatul in pozitia stand in picioare, acolo am zis ca ar fi o tortura. Am citit ceva intr o carte pe CEDO.
La aia cu talharia, intr adevar este concurs. Am sa iau de la biblioteca o carte (luni) si poate gasesc pe acolo ceva legat de distinctiile astea.
BULACHE, ii zic la cartea aia de MITRACHE, BULAI, FILIPAS.
Si Vurdea sau ceva de genul... parca zice ca este tentativa la continua, nu?
La aia cu talharia, intr adevar este concurs. Am sa iau de la biblioteca o carte (luni) si poate gasesc pe acolo ceva legat de distinctiile astea.
BULACHE, ii zic la cartea aia de MITRACHE, BULAI, FILIPAS.
Si Vurdea sau ceva de genul... parca zice ca este tentativa la continua, nu?
Ma bag si eu ca musca ...
A incearca sa ii dea o bata lui B, care il atacase pe C, dar este impiedicat de martorii prezenti la locul faptei. fapta lui A constituie:
1. un act de complicitate intelectuala
2.un act de complicitate materiala
3.un act de instigare nerumata de executare
4.un act fara relevanta penala.
A incearca sa ii dea o bata lui B, care il atacase pe C, dar este impiedicat de martorii prezenti la locul faptei. fapta lui A constituie:
cred ca 4- fara relevanta penalaIGNITE wrote:Ma bag si eu ca musca ...
Raspunsul la intrebarea mea este complicitate intelectuala. Daca vreti va scriu si explicatia. Asa am luat o si eu prima data (de fapt, ma gandeam, la tot felul de tampenii cum ar fi tentativa la complicitate...aberatii...citeam ceva din Dongoroz si imi veneau tot soiul de idei.)
Dar, pana la explicatie, va rog sa imi spuneti si mie prin cate grade de jurisdictie ar putea sa treaca un proces de divort.
Dar, pana la explicatie, va rog sa imi spuneti si mie prin cate grade de jurisdictie ar putea sa treaca un proces de divort.
Si eu tot varianta 4 cred ca este. In speta nu avem date decat pentru o tentativa nepedepsibila.andreea_pa wrote:cred ca 4- fara relevanta penalaIGNITE wrote:Ma bag si eu ca musca ...
Complicitatea intelectuala se realizeaza atunci cand:
1.complicele ii procura autorului arma cu care urma sa comita infractiunea, dar autorul foloseste un alt instrument
2.compicele asista, fara stirea autorului, la comiterea infractiunii si nu face nimic pentru a o impiedica
3. o persoana, afland de infractiunea comisa, dupa consumare il felicita pe infractor
4.complicele il ajuta pe autor, dupa comiterea infractiunii, sa valorifice bunurile sustrase, fara a fi avut o intelegere in prealabil cu acesta.
VA dau si explicatia promisa, daca vreti, dar va rog sa imi spuneti prin cate grade de jurisdictie ar putea trece un proces de divort.
1.complicele ii procura autorului arma cu care urma sa comita infractiunea, dar autorul foloseste un alt instrument
2.compicele asista, fara stirea autorului, la comiterea infractiunii si nu face nimic pentru a o impiedica
3. o persoana, afland de infractiunea comisa, dupa consumare il felicita pe infractor
4.complicele il ajuta pe autor, dupa comiterea infractiunii, sa valorifice bunurile sustrase, fara a fi avut o intelegere in prealabil cu acesta.
VA dau si explicatia promisa, daca vreti, dar va rog sa imi spuneti prin cate grade de jurisdictie ar putea trece un proces de divort.