MODIFICARE REGULAMENT ADMITERE SI ABSOLVIRE INM

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
gavril

Post by gavril » 30 Jan 2007, 22:44

draudiu wrote:rectificare:

in loc de nutzu (care e de partea mea)

a se citi

"fanfanlatulipe"
fanfan e ok. nu se tine de glume d-astea .. Cu toate astea nu-l inteleg de ce vrea asa mult spete.

PS: Link-ul dat de whitekhristine .. mie nu imi merge.

whitekhristine

Post by whitekhristine » 30 Jan 2007, 23:14

Nu iti merge pt k in adresa a intrat si o virgula! intra pe site-ul inm-ului, la conferinte de presa , si gasesti acolo tot ce iti trebuie! Astept comentarii, eventual " dezaprobari"! :grin:

cyclop

Post by cyclop » 31 Jan 2007, 01:10

Una peste alta, tot e nevoie de studiu. Cu spete sau fara spete, toti sunt in aceeasi oala, toti pleaca cu sanse egale. Si, pana la urma, diferentierea se face mai "de-adevaratelea" la spete.
Spor la treaba!

draudiu

Post by draudiu » 31 Jan 2007, 09:22

fanfanlatulipe wrote:
draudiu wrote:eu cred ca "whitekristine" si nutzu" sunt mana in mana.

or fi dintre cei care deja au intrat si-au vazut sacii in caruta si fac misto de bietele noastre sperante.

NU MAI CREDETI IN ZVONURI !!!!!!
cu mult "dorita" introducere a spetelor s-a deschis cutia pandorei si v-a mai ramas doar...speranta? :-D

p.s. cred ca anul asta veti incerca prima oara la inm, asa-i?...se "vad" deja emotiile pe care le aveti...in ritmul asta sunteti...pierduti...si fara speranta :-P

Pe onoarea mea, nea fanfan e cel mai tare psiholog. (n:aplauze:n)
aplause

M-ai prins!
(n:roll:n)

Pe mine unul m-a dat pe spate cu ale sale cunostinte psihologice.
Intuitia la nivel psihologic este una dintre calitatile de baza ale unui viitor judecator sau procuror. As situa-o poate, chiar la acelasi nivel cu toceala.

Oricum, sper sa ai mai mult succes cu justitiabilii decat ai avut cu mine.
Si prin asta, mi-am exprimat si dorinta sa te vad intrat anul asta.

Nu vreau polemici ante facto bre, chiar daca o sa ma prezint la examen si o sa va concurez (si pe voi si pe mine). (n:-?n)
nu

Cu emotiile pe care le voi avea, nu trebuie sa va mai faceti probleme despre faptul ca as putea sa va ocup unul dintre locurile scoase la concurs.

Va pup si va iubesc!

Sincer succes tuturor si imi urez sa intru in polemici cu voi in calitate de coleg (la INM).

draudiu

Post by draudiu » 31 Jan 2007, 09:39

Este adevarat ce s-a sustinut. Exista critici la adresa metodologiei de examinare in sensul in care Societatea pentru Justitie (SOJUST) isi exprima ingrijorarea fata de eliminarea spetelor.

In acelasi timp, SOJUST propune si autonomizarea INM fata de CSM "pentru responsabilizarea" celor care pun in practica activitatea de recrutare a magistratilor.

Mi se pare ca faulteaza putin logica.

In orice caz, cred ca subiectul este lamurit, concluzia e ca nu suntem cu nimic mai luminati, ci doar mai ingrijorati (eu in special - pt. FANFAN).

Succes la invatat.

Va pup si va iubesc sincer!

whitekhristine

Post by whitekhristine » 31 Jan 2007, 11:21

Draudiu, nu inteleg de ce aduci in discutie punctul de vedere al SoJust, nu cred ca are o greutate prea mare....Important este p.d.v. al INM. Ai dreptate, totusi, hai sa invatam, k se poate, anul asta avem locurile asigurate... de noi! Ambitie si ...rabdare!

draudiu

Post by draudiu » 31 Jan 2007, 12:00

Am verificat link-ul.

Cred ca este corecta argumentatia prezentata acolo.

In orice caz, sper ca nu am fost nesuferit.

E o modalitate a mea de a polemiza, sper, fara a jigni.

:floare: :floare: :floare:

Spor la invatat tuturor.

oana_dan

Post by oana_dan » 31 Jan 2007, 12:14

Voi chiar nu aveti ce face in timpul liber? Punctul de vedere a fost exprimat, asa cum am citit, in 2006. Uneori aici au fost raspandite zvonuri care s-au dovedit realitate dar eu cred ca e prea devreme pentru astfel de presupuneri. Peste vreo 2, 3 luni poate.
E cert ca ne avantajeaza grila. E singura data in ultimii ani cand au fost ocupate locurile. Dar nu ne ajutam deloc in felul acesta. Daca INM-ul va hotara sa insiste in criticarea sistemului tip grila, asta e!

nutzu

Post by nutzu » 31 Jan 2007, 13:10

am citit si eu ..... :( ...... nu ne mai ramane decat sa invatam, sa invatam si...ah da sa mai invatam un pic.

sa avem spor cu totii!! :cafea:

arian

Post by arian » 31 Jan 2007, 17:35

v-as recomanda daca imi permiteti mai mult calm si o doza de neincredere sanatoasa in ceea ce priveste zvonurile astea care bantuie site-urile de profil.

de aceleasi tampenii si de aceeasi nesiguranta am avut si noi parte anul trecut. un singur lucru e sigur - oricine invata suficient si are noroc (indispensabil in ecuatie) poate intra la inm.

in ceea ce priveste ipoteza ca zvonurile ar fi lansate de cei intrati anul trecut, nu pot decat sa spun ca e o tampenie fara seaman. ne batem noi capul si ne pierdem vremea cu alte lucruri complet inutile p-aici.

spor la treaba si mult succes!! ne vedem in octombrie la cheful de bun - venit!

anael

Post by anael » 01 Feb 2007, 11:11

are dreptate arian;zvonuri au fost si nu vom scapa de ele nici pe viitor;respect opiniile lui fanfan si cyclop;eu am invatat si de la ei multe :aplauze: :aplauze: :aplauze: ,nu numai de la tabarca & company!
apropo,mai invata cineva? :cafea: :cafea:

SAM24

Post by SAM24 » 01 Feb 2007, 12:26

anael wrote:are dreptate arian;zvonuri au fost si nu vom scapa de ele nici pe viitor;respect opiniile lui fanfan si cyclop;eu am invatat si de la ei multe :aplauze: :aplauze: :aplauze: ,nu numai de la tabarca & company!
apropo,mai invata cineva? :cafea: :cafea:
Mai invata multi si unii mai si lucreaza intre timp

flaviusnet

Post by flaviusnet » 01 Feb 2007, 15:42

trebuie suficienta determinare ca sa dovedim ca se poate...personal nu-mi doresc spete, mai ales ca pe sistemul existent am fost aproape sa fiu promovat...stiu ca se poate, stiu ce am de facut si nu mi-ar pica bine sa se schimbe regulile jocului. ma bucur ca cei intrati sunt inca pe forum...ne ajuta la moral

arian

Post by arian » 01 Feb 2007, 19:54

lasa textele si pregateste tuica maestre !! nu te-am uitat. stiu ca uneltesti cu cyclopul dar vezi ca asta pleaca la craiova in anul II !!

sa fie batrana si tinuta in butoi de dud, ca sa simtim ca sarbatorim !!!

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 22 May 2007, 17:30

bai nene, recunosc ca mi-e lene sa caut :grin: ...dan regulamentun, in vigoare, de admitere la inm ce spune? cu cate luni inainte se anunta examenun? 2 sau 3?...ca sa fiu si io pe faza la momentul potrivit :lol:

Post Reply