INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
fanfanlatulipe
LexLegis wrote:Foarte lunga si foarte grea!Eu sincer ma astept la ce e mai rau!!
cu cat mai greu cu atat mai bine

-
krmen
fanfanlatulipe wrote:LexLegis wrote:Foarte lunga si foarte grea!Eu sincer ma astept la ce e mai rau!!
cu cat mai greu cu atat mai bine

ai dreptate, dupa atata efort (mai ales ca la unii se concretizeaza in ani grei de tocit carti) cred ca cea mai buna departajare e dificultatea grilelor

-
Mili
adelaide wrote:Mi-au scris numele gresit, in loc de un accent ascutit pe un "a" mi-au pus palarie. Voi avea probleme? Ce sa fac?

Pune-ti si tu palarie!

-
LexLegis
fanfantulipe:cu cat mai greu cu atat mai bine icon_lol.gif
O fi pt tine!
-
alcali
cu ceea ce se va numi rautate, dar una bine intentionata si sper constructiva iti zic din experienta

ca nu-i de bine daca te duci la ex sperand la grile usoare... bazandu-te doar pe norocul ca iti va da din ce ai invatat, sau ca vei nimeri raspunsurile corecte ca la 6/49sau 80 /100 varianta adaptata ( posibilitatea unui castig va fi la fel ca la jocul de noroc

).
vorbesc la modul general si nu ma refer la tine, da?
fanfanlatulipe nu ne mai speria si tu

.
-
LexLegis
Si eu iti zic in ceea ce ma priveste ca nu imi doresc grile grele nu din motivul amintit de tine cu 6 din 49 .... ci pt simplul fapt ca e mai sigura reusita cu grile usoare decat cu grele!Cred ca pt toti nu numai pt mine!