dosare...

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 18 Aug 2006, 14:22

LexLegis wrote:Foarte lunga si foarte grea!Eu sincer ma astept la ce e mai rau!!
cu cat mai greu cu atat mai bine :lol:

krmen

Post by krmen » 18 Aug 2006, 16:28

fanfanlatulipe wrote:
LexLegis wrote:Foarte lunga si foarte grea!Eu sincer ma astept la ce e mai rau!!
cu cat mai greu cu atat mai bine :lol:

ai dreptate, dupa atata efort (mai ales ca la unii se concretizeaza in ani grei de tocit carti) cred ca cea mai buna departajare e dificultatea grilelor :grin:

Mili

Post by Mili » 18 Aug 2006, 16:30

adelaide wrote:Mi-au scris numele gresit, in loc de un accent ascutit pe un "a" mi-au pus palarie. Voi avea probleme? Ce sa fac? :-(
Pune-ti si tu palarie!
:lol:

LexLegis

Post by LexLegis » 18 Aug 2006, 19:57

fanfantulipe:
cu cat mai greu cu atat mai bine icon_lol.gif

O fi pt tine!

alcali

Post by alcali » 19 Aug 2006, 12:33

cu ceea ce se va numi rautate, dar una bine intentionata si sper constructiva iti zic din experienta :mrgreen: ca nu-i de bine daca te duci la ex sperand la grile usoare... bazandu-te doar pe norocul ca iti va da din ce ai invatat, sau ca vei nimeri raspunsurile corecte ca la 6/49sau 80 /100 varianta adaptata ( posibilitatea unui castig va fi la fel ca la jocul de noroc :twisted: ).
vorbesc la modul general si nu ma refer la tine, da? :cafea:

fanfanlatulipe nu ne mai speria si tu :evil: .

LexLegis

Post by LexLegis » 19 Aug 2006, 14:13

Si eu iti zic in ceea ce ma priveste ca nu imi doresc grile grele nu din motivul amintit de tine cu 6 din 49 .... ci pt simplul fapt ca e mai sigura reusita cu grile usoare decat cu grele!Cred ca pt toti nu numai pt mine!

Post Reply