Fumatul ucide!

Anyway... dintre toate, fumatul e cel mai pagubos si inutil vitziu...
Macar un pahar de vin... are vitamine

Despre femei, eu in general nu cred ca se poate vorbi de viciu, fiindca am constatat ca tendinta generala a barbatilor e sa se insoare cu ele, iar tendinta generala a femeilor sa se marite cu ei.. asa ca... naturalia non turpia...
Pe cand fumatul... fumatul n-aduce nimic bun.
Ei, totusi sa nu minimizez... noptile de vara alunga pana si tantarii din preajma ta... iar scrumul de tigara e bun la curatat argintaria

Dar fiindca intrebi, KKO, trebuie sa recunosc ca am devenit, recent, dependent de patch-urile cu nicotina ce ma ajuta inca sa scap de tic.
fac minuni... nu-mi mai arde buza... si eu radeam cam un pachet pe zi...
nu stiu ce-o sa ma fac cand le-oi gata, dar... pana atunci sunt nefumator...

Aloooo, fostii fumatori, veniti de dati o mana de ajutor... voi vum ati facut de v-ati lasat???? Un schimb de informatii, ceva...
Ca nu stiu daca stiti, dar UE a dat verde la discriminarea pe criteriul fumator-nefumator la angajare. (adica a zis ca refuzul angajarii pe acest motiv nu este discriminare, si este deci justificat si permis)
Asa ca de la 01.01.07, sa nu va mirati cand o sa vi se dea cu usa in nas ca sunteti fumatori

Retete de lasat? hai, sa vedem....
1. Cand o femeie se recasatoreste, o face pentru ca isi detesta primul sot.Denominatus wrote:![]()
Despre femei, eu in general nu cred ca se poate vorbi de viciu, fiindca am constatat ca tendinta generala a barbatilor e sa se insoare cu ele, iar tendinta generala a femeilor sa se marite cu ei.. asa ca... naturalia non turpia...
Dar fiindca intrebi, KKO, trebuie sa recunosc ca am devenit, recent, dependent de patch-urile cu nicotina ce ma ajuta inca sa scap de tic.
fac minuni... nu-mi mai arde buza... si eu radeam cam un pachet pe zi...
nu stiu ce-o sa ma fac cand le-oi gata, dar... pana atunci sunt nefumator...![]()
Retete de lasat? hai, sa vedem....
Cand un barbat se recasatoreste, o face pentru ca si-a adorat prima nevasta.
Femeile isi incerca norocul. Barbatii si-l risca.

iar am postat off topic
2. daca te rog frumos un mp....( nume, prenume, marca, etc... fabricant, etc.....data nasterii, locul nasterii, termen de valabilitate, helppppppp)
3. Ambitie....asa zac cei care s-au lasat. Ambitie...

Fiti-ar AMR-ul sa-ti fie de ras, Kinga :))
Da poate vrei sa-ti faci topic separat si acolo poti sa topai cat vrei tu.
No du-te-n concediu ca ne-ai ametit de cap pe toti...
Ia de ici ce scrie pe cutia de patch-uri:
NICOTINELL
52,5mg/24-Stunden-Pflaster
1 Stark 21 transdermale Pflaster/N3
NOVARTIS Consumer health GmbH
81366 Munchen
www.nicotinell.de
Nu-i nevoie sa postezi multumiri.
Da poate vrei sa-ti faci topic separat si acolo poti sa topai cat vrei tu.
No du-te-n concediu ca ne-ai ametit de cap pe toti...
Ia de ici ce scrie pe cutia de patch-uri:
NICOTINELL
52,5mg/24-Stunden-Pflaster
1 Stark 21 transdermale Pflaster/N3
NOVARTIS Consumer health GmbH
81366 Munchen
www.nicotinell.de
Nu-i nevoie sa postezi multumiri.