Intri pe http://www.inm-lex.ro/file.php?FileID=1544
Selectezi coloanele, apoi dai click stanga pe mouse si alegi optiunea "unhide" (in limba romana ar trebui sa fie ceva de genul "descopera" ).
O sa vezi ce este ascuns.
Rezultate ULUITOARE dupa contestatii(EX. 21 MAI 2006)!
am urmarit cum s-a derulat acest examen pe post, si nu pot decat sa-mi manifest nemultumirea si dezamagirea fata de cum a fost abordata vechea problema a corectarilor, intrucat astfel se decide soarta unor oameni care invata, muncesc ... diferenta covarsitoare la unele persoane intre nota initiala si cea dupa contestatii ma face sa-mi aduc aminte, intr-o oaresce masura, de ultimul examen la INM, desi nu am fost persoana care sa compar liste si sa fac statistici....si nu ma refer in nici un caz la valabilitatea lucrarii lui DEM...Am urmarit cu interes contestatia asupra baremului facuta de el, si am fost surprinsa ca a luat initial niste note asa de mici... intrucat mie mi s-a parut ca este o persoana care are niste cunostinte solide, in ciuda faptului ca nu eram de acord cu toate mortivele de contestare pe care le-a invocat. In fine, ceea ce ma nemultumeste este vechea modalitate de corectare care se pare ca s-a pastrat si schimba in mod arbitrar destine...
Si tot referindu-ma la DEM, ma intreb daca atitudinea lui Dem de a face contestatie la procesul -verbal prin care a fost rezolvata contestatia initiala la barem, a fost benefica sau nu?
Cu alte cuvinte, e mai bine sa taci si sa te resemnezi ca oricum nu te-aude nimeni sau e bine sa te lupti? sau sa te lupti degeaba? Sau sa mai stai acasa si sa-nveti iar? sau sa te reprofilezi? In fine, eram si eu suparata din perspectiva viitorului examen la INM...
Si tot referindu-ma la DEM, ma intreb daca atitudinea lui Dem de a face contestatie la procesul -verbal prin care a fost rezolvata contestatia initiala la barem, a fost benefica sau nu?
Cu alte cuvinte, e mai bine sa taci si sa te resemnezi ca oricum nu te-aude nimeni sau e bine sa te lupti? sau sa te lupti degeaba? Sau sa mai stai acasa si sa-nveti iar? sau sa te reprofilezi? In fine, eram si eu suparata din perspectiva viitorului examen la INM...
Cel mai bine este sa te comporti asa cum iti dicteaza constiinta.
In legatura cu Dem, m-am uitat pe ambele liste si se vede clar ca primele rezultate (cele foarte slabe) nu erau ale lui.
S-au incurcat lucrarile si in dreptul lui au aparut rezultatele altei persoane.
Abia acum sunt rezultatele corecte.
Ce norocos esti Dem!
Se putea sa pici desi trebuia sa intri.
Cand dai o bere?
In legatura cu Dem, m-am uitat pe ambele liste si se vede clar ca primele rezultate (cele foarte slabe) nu erau ale lui.
S-au incurcat lucrarile si in dreptul lui au aparut rezultatele altei persoane.
Abia acum sunt rezultatele corecte.
Ce norocos esti Dem!
Se putea sa pici desi trebuia sa intri.
Cand dai o bere?
click dreaptaNorocel wrote:Intri pe http://www.inm-lex.ro/file.php?FileID=1544
Selectezi coloanele, apoi dai click stanga pe mouse si alegi optiunea "unhide" (in limba romana ar trebui sa fie ceva de genul "descopera" ).
O sa vezi ce este ascuns.

Nu e normal ce se intampla!
Sunt foarte curios de ce presa nu a spus nimic de rezultatele finale la examenul din 21 mai.
La examenele anterioare au subliniat mereu faptul ca participantii sunt prost pregatiti incat nu au promovat.
Dar despre modalitatea in care se corecteaza nu scriu nimic?
Daca tin minte bine, pe vremea lu Ceasca, daca la un examen, dupa rezolvarea contestatiilor se constata ca e necesar a se acora mai mult de 1 punct la nota finala, se anula examenul. Oare nu tin eu bine minte?
Pana la urma, se poate spune foarte clar ca, Romania nu este tara tuturol posibilitatilor, ci tara in care totul este posibil.
Chiar nu le face nimeni nimic?
Sunt intangibili?
Sunt si greseli in ceea ce priveste locul de unde sunt persoanele admise. Bucurestiul e Hunedoara, si multe altele.
La examenele anterioare au subliniat mereu faptul ca participantii sunt prost pregatiti incat nu au promovat.
Dar despre modalitatea in care se corecteaza nu scriu nimic?
Daca tin minte bine, pe vremea lu Ceasca, daca la un examen, dupa rezolvarea contestatiilor se constata ca e necesar a se acora mai mult de 1 punct la nota finala, se anula examenul. Oare nu tin eu bine minte?
Pana la urma, se poate spune foarte clar ca, Romania nu este tara tuturol posibilitatilor, ci tara in care totul este posibil.
Chiar nu le face nimeni nimic?
Sunt intangibili?
Sunt si greseli in ceea ce priveste locul de unde sunt persoanele admise. Bucurestiul e Hunedoara, si multe altele.