primul termen in penal

Examene, rezultate, pareri, etc
giovanni

Post by giovanni » 07 Mar 2006, 19:13

sebi77 wrote:Giovanii!! ia autobuzul! :grin:
Blazonul trebuie cu orice pret respectat. :-P :-P :-P

innuenda

Post by innuenda » 08 Mar 2006, 17:44

Bravo, Giovanniiiii! Ai o imagine de pastrat!
De fapt avem toti cei care profesam ca avocati. Eu cred ca prima regula ca sa atragi clienti este sa ai o imagine de...invingator. Imagine pe care nu o poti avea cu praful cat casa pe pantofi, cu barba nerasa sau parul ciufulit. Omul cand se uita la tine trebuie sa gandeasca uite, avocatul asta pare sa fie unul de succes, lui ii voi incredinta problema mea!
Trebuie sa investesti in primul rand in imaginea ta: un costum/deux pieces de calitate (sau macar ieftin dar care pare scump :lol: ), o pereche de pantofi de calitate, o servieta fatzoasa. Ideal ar fi sa ai si o masina...cat de mica/veche (dar daca nu ai cu ce...merge si fara)...
Bine, toate astea coroborate cu stiinta de carte. :)

giovanni

Post by giovanni » 08 Mar 2006, 18:04

Mda, de acord cu tine, Innuenda. Dar de ar conta toate astea si in instanta. Ma refer exclusiv la pronuntare...

luc4s

Post by luc4s » 08 Mar 2006, 21:26

Cred ca meseria de avocat e cea mai usoara :grin:
Orice ai spune, chiar daca ceri ceva imposibil sau concluzia ta e o aberatie, clientul nestiutor spune ca faci treaba pentru el.
In schimb, daca politistul sau procurorul greseste cu ceva nu poate sa se scuze ca a gresit.
Am vazut aici pe forum avocati f pregatiti, dar raportat la numarul lor, ei si ceilalti avocati care stiu carte, ce procent reprezinta?
Unul mic, sunt sigur. :-|

femme

Post by femme » 08 Mar 2006, 22:56

Pentru LUC - :-D :-D .

giovanni

Post by giovanni » 09 Mar 2006, 00:05

Luc4s wrote:Cred ca meseria de avocat e cea mai usoara :grin:
Orice ai spune, chiar daca ceri ceva imposibil sau concluzia ta e o aberatie, clientul nestiutor spune ca faci treaba pentru el.
Nu-i prost cine cere, e prost cine da. Problema e ca judecatorii sunti si ei mari stiutori de carte (nu generalizez) si nu prea dau. Asa ca multi ramanem cu cerutul. :( Dar parca nici sa laud inculpatul precum popa mortul nu-mi prea vine. Dar daca te plateste bine pentru asta... de ce nu.

rudareanu

Post by rudareanu » 09 Mar 2006, 09:53

Mai Lucas .. iar ai vorbit ca un politist!
ce dracu va fac asta in scoala militara , va spala creierele?
Toate meseriile au greutatile si frumusetile lor.
Nu as putea spune ca avocatura e mai usoara decat meseria de polititst sau invers. Fiecare isi cunoaste bucata din care mananca.
In plus .. vad ca tu sustii sus si tare lipsa de carte a avocatilor.
Asta se poate sa fie la tine in Moldova, in nici un caz la mine in Banat.
Si inca o chestie .. cati ani ai ma si cati avocati ai cunoscut tu din tara asta ca sa fii asa de sententios?
Salntare

luc4s

Post by luc4s » 09 Mar 2006, 17:51

Daca esti stagiar, oricum am cunoscut mai multi avocati fata de nr de politisti intalniti de tine. :!:

ildi

Post by ildi » 10 Mar 2006, 10:20

Mai Luc, si avocatii aia multi si nepregatiti pe care i-ai cunoscut tare te-au mai chinuit, vad ca. :lol:
Si ti-ai propus ca macar pe net sa-i pui la punct, daca pe bune nu merge?
Ei, ei.

Altfel cum sa-mi explic mesajele tale dese si agresive la adresa lor?
Care mesaje, de altfel, ma distreaza :razz:

luc4s

Post by luc4s » 10 Mar 2006, 21:52

Intr-adevar am o relatie mai incordata cu avocatii.
ma cert cam cu toti :razz:
Vor cam multe si trebuie sa le mai dai peste nas :grin:

rudareanu

Post by rudareanu » 10 Mar 2006, 22:59

Lucas .. ma indoiesc ca stii mai multa lume din politie si justitie decat mine .. tinand cont de faptul ca de pe la vreo 3 ani ma plimb pe holurile judecatoriilor si parchetelor, ambii parinti lucrand in sistem.
iar despre relatia ta incordata cu avocatii ... incearca sa fii mai tolerant.
daca un avocat ti-ar fi facut o plangere nefondata .. as fi inteles pozitia ta fata de acel avocat, dar nu fata de toti ceilalti care isi fac doar meseria.
probabil ca ai o gramada de frustrari, din moment ce te manifesti asa!!!

luc4s

Post by luc4s » 11 Mar 2006, 20:03

Eu am 3 ani si 6 luni de cand profesez :-P
Si din postul meu de mai sus sa nu intelegi ca sunt nesimtit.
dar e normal ca sa fie unele divergente, doar suntem in tabere opuse.
In principiu ma seaca cand se baga si il influenteaza sa raspunda in vreun fel sau altul.Are dreptul doar sa-l asiste, si nu da avocatul declaratia, ci clientul.

rudareanu

Post by rudareanu » 11 Mar 2006, 20:54

cunosc genul de avocat la care te referi :)
pocneste-l cu textul de lege care ii interzice sa faca asta si atunci rezolvi problema elegant.
vineri am vazut o astfel de faza la o audiere.
polititstul care audia (un cp-ist de la politia de frotiera) s-a cam pierdut in fata avocatului si a tacut.
asta pana cand a venit un procuror la o prezentare de material cu acelasi inculpat, care stia omul carte si l-a pus elegant la punct pe respectivul avocat.
In timpul asta eu ma prapadeam de ras ca marele XYZ a fost pus la punct.
Nu e mai ok asa decat sa te iei de noi toti ?
Salntare si no offence pentru ca am fost un pic mai dur la adresa politiei :D

luc4s

Post by luc4s » 12 Mar 2006, 15:22

:)

krisstina

Post by krisstina » 12 Mar 2006, 17:32

Innuenda wrote:Bravo, Giovanniiiii! Ai o imagine de pastrat!
De fapt avem toti cei care profesam ca avocati. Eu cred ca prima regula ca sa atragi clienti este sa ai o imagine de...invingator. Imagine pe care nu o poti avea cu praful cat casa pe pantofi, cu barba nerasa sau parul ciufulit. Omul cand se uita la tine trebuie sa gandeasca uite, avocatul asta pare sa fie unul de succes, lui ii voi incredinta problema mea!
Trebuie sa investesti in primul rand in imaginea ta: un costum/deux pieces de calitate (sau macar ieftin dar care pare scump :lol: ), o pereche de pantofi de calitate, o servieta fatzoasa. Ideal ar fi sa ai si o masina...cat de mica/veche (dar daca nu ai cu ce...merge si fara)...
Bine, toate astea coroborate cu stiinta de carte. :)
Obligatoriu urmariti "Cu Irina la cafea", "Esentze" si nu pierdeti aparitiile Elenei Udrea, un model demn de urmat pentru femeia de succes. Imaginea conteaza. Daca aratati ca Einstein o sa starniti rasul.

Post Reply