FELICITARI!!!!!!

Examene, rezultate, pareri, etc
serafim

Post by serafim » 07 Dec 2005, 00:42

:lol: :lol: dute Kary si-ti doresc bafta !!!! au dreptate fetele trebuie sa depui contestatie ...nu se stie niciodata si ce daca ai peste 35 ani ???( parca altii nu sunt ) asta inseamna acum ca pe noi care suntem peste ...trebuie sa ne impuste ???? :-D :-D :-D

rox_alina

Post by rox_alina » 07 Dec 2005, 18:58

corect! :lol: Am coleg care a dat acum si este in varsta. Are 45 de ani. O doamna la fel. au copii de varsta mea (23) si persevereaza! asa ca... multa bafta!

kary

Post by kary » 07 Dec 2005, 21:01

Buna tuturor...v-am urmat sfatul, acum m-am intors din Bucuresti, pe la pranz era putintel rand la Barou, dar a trecut. Ma bucur ca am facut acest lucru...ma bucur pentru sprijin si incurajari (sincer ...sunt si foarte sceptica) ...tin sa va multumesc tuturor, pentru starea de relaxare ce m-a cuprins dupa ce am facut si acest gest,va spun ca mi-a trecut pana si starea de tristete ce o aveam aseara...
Drumul pana la Bucuresti si inapoi m-a facut sa vad si partea buna a lucrurilor...nimic nu se termina aici (cu toate ca aveam ceva planuri). Chiar daca nu va fi cum doresc, sunt fericita ca va am pe voi aproape...si acesta este un lucru F. MARE. Deocamdata...incep sa-mi prestez vechea slujba stupida... astept rezultatul pe care o sa vi-l impartasesc si voua... si Vin Sarbatorile pentru care trebuie neaparat sa ne bucuram.
Va pup dulce :kiss:

ildi

Post by ildi » 07 Dec 2005, 21:11

Te pupam si noi Kary si doresc din tot sufletul sa fi umblat cu noroc prin Bucuresti si sa ne dai o veste buna cat de curand!

serafim

Post by serafim » 07 Dec 2005, 22:46

Bravo Kary :aplauze: :aplauze: :aplauze: bine ai facut ca ai depus contestatie
Noi iti tinem pumnii sa fie cu folos !!!!
daca nu ??? ai incredere in tine pana la urma se va rezolva !!!

innuenda

Post by innuenda » 08 Dec 2005, 01:13

Bafta, kary! Iti doresc sa intri dupa contestatii! Se zvoneste ca anul trecut au mai intrat 200 dupa contestatii.

ELI

Post by ELI » 08 Dec 2005, 12:49

Mult succes,Kary! Sincer, iti doresc sa izbandesti si sa ne aduci vesti bune!

rox_alina

Post by rox_alina » 08 Dec 2005, 20:02

BRAVO! Sa-ti fie cu noroc si sa nu te lasi niciodata invinsa de sentimente de inferioritate sau altele. Ai destul timp sa-ti faci o cariera frumoasa. Dupa cum am spus mai sus, sunt altii care dau la 45 de ani. Asa ca...tot inainte! Bafta!

kary

Post by kary » 10 Dec 2005, 10:41

Buna tuturor,
Vestea buna este ca am trecut peste suparare, pentru ca scepticismul meu s-a adeverit...nu am luat la contestatie si ca sa fiu carcotasa putin am vazut pe lista (prin comparatie) persoane care aveau aceeasi nota ca si mine dar au luat :roll: .Asta e! A fost o experienta si vor mai fi cu siguranta si altele, merg mai departe si cred ca o sa incerc si la anul.
Msy mult pentru sprijinul tuturor, sunteti ca o familie si sa ramaneti asa sau chiar mai apropiati pentru ca sunt putine forumuri ce se pot lauda la fel. Moderatorii sunt si ei de exceptie si ii felicit pentru munca depusa si reusita.... Oricum raman printre voi, e frumos aici si NU PLEC... va pup :kiss: :floare: :kiss:

rox_alina

Post by rox_alina » 10 Dec 2005, 10:58

buna Kary! bine ca ai incercat, altfel ramaneai cu parerea de rau ca nu ai facut ce trebuia. Nu-i nimic, poate e mai bine si la anun o sa fii mai bine pregatita decat toti ceilalti. Nu merita sa te intristezi. Iti doresc mult succes in viata de zi cu zi!

giovanni

Post by giovanni » 10 Dec 2005, 13:05

E foarte bine ca ai reusit sa treci peste suparare si daca incerci si la anul sunt sigur ca vei intra cu o conditie: sa fii mai pregatita. Pana atunci mai e insa destul timp. Sa ne bucuram acum de sarbatorile care bat la usa iar gandurile triste sau grijile sa le lasam pentru la anul. Maine-poimaine trebuie sa ne apucam de curatenie (mie asta nu-mi suna prea bine), sa impodobim bradul (asta imi place), sa coacem cozonacii (mai degraba voi, fetele, ca eu ii mananc), sa-l asteptam pe Mos Craciun (cum va fi sacul lui oare anul asta) si sa facem pregatirile de revelion (v-ati facut rezervarile???).

serafim

Post by serafim » 10 Dec 2005, 13:53

:( :-( :-( :-( imi pare tare rau ca nu ai luat Kary daaaaar :razz: :lol: lasa ca la anul va fi mai bine !!!!! pana atunci inceraca sa-ti gasesti un post de consilier juridic sa mai acumulezi putina experienta si la anul sigur vei reusi !!!!

tia

EU NU AM REUSIT

Post by tia » 10 Dec 2005, 14:36

FELICITARI PENTRU CEI CE AU REUSIT SA INTRE IN BAROU :floare:
:floare:
:floare:
EU AM PICAT LA PROCEDURA PENALa DESI IN REST AM AVUT NOTE F. BUNE.Asta e!Am urmat exemplul lui KARY si am facut contestatie,dar nu cred ca vor fi sanse!SAnsele nu sunt pentru cei ce invata!!SARBATORI FERICITE TUTUROR FORUMISTILOR!SI LA ANUL SA OTINETI TOT ASA,AM INVATAT MULTE DE LA VOI! :floare:
CRACIUNUL SA VA GASEASCA FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI! :bye:

razvanfer

Post by razvanfer » 10 Dec 2005, 17:51

Kary sa nu-ti para rau ca nu ai intrat anul acesta. Acum ai trecut o data prin aceasta experienta si vei sti la ce sa te astepti la anul. Sunt mai mult decat sigur ca vei intra la anul, dat fiind faptul ca stii de-acum in ce mod se pun problemele.
Sfatul cu postul de consilier juridic e foarte bun, mai ales ca iti va permite sa acumulezi ceva experienta si poate chiar si sa aplici in mod practic ceea ce cunosti doar ca teorie. Asta, din punctul meu de vedere conteaza mai mult decat orice tratat; sa intelegi cu adevarat cum se aplica teoria in practica. Dar gata cu sfaturile, pt ca probabil nu sunt eu cel mai in masura sa le dau.
Si ca sa fiu si eu in ton cu toti cei pe care v-a apucat deja febra sarbatorilor, va urez si eu la randu-mi "Sarbatori fericite", dar oricum cred ca se va mai posta inca pe acest subiect.
Giovanni, spor la batut covoare !!! :grin: :grin: :grin:

mariusms

Post by mariusms » 10 Dec 2005, 23:26

Kary, tot raul este inspre bine. La anun foarte probabil se vor unifica profesiile de avocat si consilier juridic, asa ca este posibil sa nu mai fie nevoie de acest examen. Dar tu sa fii in garda. :lol:

Post Reply