Discutii filosofice pe teme actuale.
-
croc
-
norocel
Sa stii ca am rezolvat problema si acum pot pune si eu iconite
Oricum raman la parerea mea ca sunt SUPER frumos, destept si cu bani si mai sunt si simpatic foc !
Aveti acordul meu sa ma invidiati!

-
croc
pai eu nu vad ca ramai la parerea ta ci vad ca aceasta progreseaza, creste cu fiecare mesaj;

frumos-super frumos!
-
norocel
Ce pot sa fac daca asa mi-a fost scris, sa devin din ce in ce mai...mai...MAI...modest! :?
-
buba
Esti frumos, destept, cu bani si modest pana atunci cand te loveste trenul.... sau te trezesti cu vreun MIG in crestetul capului.
Dar imi place ca ai o parere buna despre tine. Demonstreaza faptul ca MOTANII au 9 vieti. Apropo, ce ai facut in viata anterioara ???? Eu cred ca-ti castigai existenta in mod periculos.... ori te-au otravit dusmanii ca erai prea incomod....

-
student_com
Dap , ma asteptam la reactia cu exprimarea , imi cer scuze pentu ea , 10 la spiritul de obervatie Norocel .
Cat despre tine ...BUBA .....uite care e buba : mnam referit de cei ce nu ofera si cer ....! O firma care isi respecta clientul si pe sine , nu taxeaza daca nu ia rezolvat problema , indiferent cat timp a pierdut unul sau mai multi angajati incercand sa o rezolve. Dar daca tu ca avocat consideri ca tziai imprastiat " o cantitate insenata din bagajul de cunostintze , indrumandno pe tati Aglaia pe colo pe colo prin imensul palat de justitziune ,nu ai dacat sa o taxezi , (daca tot ai prinso!!) ,ca si asa anuntzara astia la televizor ca se scumpira astia de le zici tu ...pampersii!
Sau poate gresesc , oin fi doar eu mai uratzel , necajit si cu inima mare !
-
buba
Catre student com
Nu ma intereseaza tantiile "Aglaia". Si sunt generos; ii las pe altii sa le indrume prin imensul palat de justitie. Insa daca vreo tanti Aglaia vine ata la mine pentru ca i s-ar parea ca stiu ce fac ori ceea ce spun, o voi trata cu ingaduinta. In fond si la urma urmei este un om care are nevoie de un sfat.... Dar asta nu inseamna ca o voi lasa sa ma oboseasca la nesfarsit cu problemele ei . Timpul costa bani.
Nu am nimic cu tine. S-ar putea chiar sa ai idei bune. Pentru moment nu-mi dau seama.
-
student_com
si bine faci ..
-
sebi77
andriipopa wrote:Urmarind inceputul discutiei, am constatat ca problema a fost ridicata de un economist. Eu l-as intreba cat ia pentru a face actele contabile la o firma fara activitate si cam cat timp i-ar lua sa le faca?
Pa si pusi !!
Ti-ai ales prost exemplu... Pentru o societate fara activitate nu se percepe mai nimica.... Eventual listatul formulalelor la imprimanta ... Daca e ala boier si iti da ceva sa zici mersi... Eventual poti sa iei 200.000-300.000 cand ii faci bilantul la 30.06 si 31.12
Gandeste-te ca un contabil are vreo 10-15 firme fara activitate, multi dintre administratori nici macar nu se intereseaza si tot in sarcina contabilului cade sa-i duca formularele ...
-
adviser45
student_com wrote:Dap , ma asteptam la reactia cu exprimarea , imi cer scuze pentu ea , 10 la spiritul de obervatie Norocel .
Cat despre tine ...BUBA .....uite care e buba : mam referit de cei ce nu ofera si cer ....! O firma care isi respecta clientul si pe sine , nu taxeaza daca nu ia rezolvat problema , indiferent cat timp a pierdut unul sau mai multi angajati incercand sa o rezolve. Dar daca tu ca avocat consideri ca tziai imprastiat " o cantitate insenata din bagajul de cunostintze , indrumando pe tati Aglaia pe colo pe colo prin imensul palat de justitziune ,nu ai dacat sa o taxezi , (daca tot ai prinso!!) ,ca si asa anuntzara astia la televizor ca se scumpira astia de le zici tu ...pampersii!
Sau poate gresesc , oi fi doar eu mai uratzel , necajit si cu inima mare !
Domn student, casa de avocatura sau firma de consultanta juridica are obligatii de diligenta si nu de rezultat.
Medicul, spre exemplu, nu-ti garanteaza nici pentru o operatie de apendicita, reusita.
Nimeni nu se angajeaza in fata pers. juridice sau fizice ca va castiga ci ca va intreprinde toate demersurile juridice.

-
sebi77
-
adviser45
Nu e vorba de scandal aici.
Cred ca nick-ul pe care si la ales reflecta realitatea, pentru ca daca presta o activitate, fie ea si diferita de cele de care se vorbeste cel mai des pe forum, gandirea lui era alta.
In ziua de azi "bunul samaritean" moare de foame(la figurat vorbind). :-| :-| :-| :-|
-
norocel
student_com wrote:Dap , ma asteptam la reactia cu exprimarea , imi cer scuze pentu ea , 10 la spiritul de obervatie Norocel
Si eu iti dau 10 pentru ca nu te-ai retras imbufnat!
Stii ce se spune, sub presiune se face diamantul!
Sincer, mi-a placut cum ai reactionat!

-
norocel
buba wrote:Esti frumos, destept, cu bani si modest pana atunci cand te loveste trenul.... sau te trezesti cu vreun MIG in crestetul capului.
Dar imi place ca ai o parere buna despre tine. Demonstreaza faptul ca MOTANII au 9 vieti. Apropo, ce ai facut in viata anterioara ???? Eu cred ca-ti castigai existenta in mod periculos.... ori te-au otravit dusmanii ca erai prea incomod....

In viata anterioara am facut parte din familia Borgia
Cred ca intelegi ca nu eu am fost cel otravit!

-
buba
Mai Motane, din cate stiu eu nici aia din familia Borgia nu au murit de moarte buna.
Oricum felicitari pentru reancarnare; ai sansa sa-ti repari greselile din viata anterioara....... Si eu pe vremuri am fost Calau.... acum sunt o buba trecatoare.......