Legalitatea retinerii de 24 ore !
Re: Legalitatea retinerii de 24 ore !
In unele state, martorul este tinut mai mult de 24 de ore, pana isi depunde declaratia si identifica faptasul.
Insa faptasul este eliberat dupa 24 de ore, daca nu se face legatura intre el si fapta comisa.
In plus, acel articol care da posibilitatea politistului sa ma aresteze, e o balarie.
Daca refuz sa ma identific, ma aresteaza, ok?
Buuun, ajung la sectie, iar acolo sustin una si buna ca am predat actul de identitate dar respectivul l-a confiscat motivand ca nu am prezentat niciun act.
Pare plauzibil? Eu zic ca da.
Insa faptasul este eliberat dupa 24 de ore, daca nu se face legatura intre el si fapta comisa.
In plus, acel articol care da posibilitatea politistului sa ma aresteze, e o balarie.
Buuun, ajung la sectie, iar acolo sustin una si buna ca am predat actul de identitate dar respectivul l-a confiscat motivand ca nu am prezentat niciun act.
Mai Devil cum adica, MARTORUL este TINUT 24 de oreDevilMean wrote:In unele state, martorul este tinut mai mult de 24 de ore, pana isi depunde declaratia si identifica faptasul.

Inteleg ca intre martor si faptuitor din acest punct de vedere nu este nici o diferenta...ambii fiind retinuti

Raspunsul e simplu, faptuitorul nu poate fi retinut mai mult de 24 de ore intru-cat are avocat care-i apara drepturile si nu exista dovezi directe si concludente ca ar fi comis acea infractiune/fapta/etc..
In schimb, martorul este singurul care face legatura intre faptuitor si ceea ce a infaptuit, asadar ei se leaga de acest aspect si il retin pana cand acesta spune ce s-a intamplat, de aici unii scapa cu "stiti, era intuneric, dar am vazut ce s-a intamplat, insa nu stiu cum arata acea persoana" .
In America (tara unde hotul a dat in judecata victima si a castigat procesul) in unele state amendamentele sunt ridicate daca un martor are o legatura subiectiva cat si obiectiva cu un caz.
In schimb, martorul este singurul care face legatura intre faptuitor si ceea ce a infaptuit, asadar ei se leaga de acest aspect si il retin pana cand acesta spune ce s-a intamplat, de aici unii scapa cu "stiti, era intuneric, dar am vazut ce s-a intamplat, insa nu stiu cum arata acea persoana" .
In America (tara unde hotul a dat in judecata victima si a castigat procesul) in unele state amendamentele sunt ridicate daca un martor are o legatura subiectiva cat si obiectiva cu un caz.
Agendo, saptamana viitoare verific la fata locului...
Deocamdata am cartile...
N-am avut inca timp sa le citesc, da vine!!!
N-am avut inca timp sa le citesc, da vine!!!

pai nu ai zis ca verifici la fata locului?
si vine cum a venit expertiza bobocelului...
p.s. ahhhhhhh ce imi place sa te cert...

si vine cum a venit expertiza bobocelului...
p.s. ahhhhhhh ce imi place sa te cert...

Ba am fsot la fata locului...
... si mai merg!
Recunosc, ca am avut si alte motive, insa... daca tot am ajuns prin partile alea am mai cumparat ceva carti... ca nu strica!!!
Nu-ti dau sampanie ca cine stie ce-ti imaginezi.. ca ai castigat si nu-i asa!!!
... si mai merg!
Recunosc, ca am avut si alte motive, insa... daca tot am ajuns prin partile alea am mai cumparat ceva carti... ca nu strica!!!

Nu-ti dau sampanie ca cine stie ce-ti imaginezi.. ca ai castigat si nu-i asa!!!

da...dar victoria parca se sarbatorea cu un tort si nu cu sampanie...johei wrote: Nu-ti dau sampanie ca cine stie ce-ti imaginezi.. ca ai castigat si nu-i asa!!!
eeei! ce e acolo iconita aia care ai trimis? e un tort? DA! e un tort imens!

nu inteleg ce vrei sa spui...
p.s. sti cum se pune in norvegiana?...ca daca la asta te-ai referit u r so dead!

p.s. sti cum se pune in norvegiana?...ca daca la asta te-ai referit u r so dead!

Nu, dar stiu cum spune un norvegian cand nu e prin apropierea fiordurilor...agenda wrote:nu inteleg ce vrei sa spui...![]()
In ziua de azi, orice informatia costa!agenda wrote:pai daca stii de ce pastrezi numai pt tine?