POSIBIL CONCURS ADMITERE MAGISTRATURA OCT- NOV. 2009

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
MedEx

Post by MedEx » 17 Aug 2009, 21:52

Nu sunt deacord cu ceea ce se aplica in Franta, in legatura cu admiterea in magistratura( pot sa dea examen de trei ori). Poate la ei nu s-a schimbat sistemul de examinare de 20 de ani si fiecare candidat cunoaste cu mult timp inainte cum va da examenul ba mai mult statul nu e sarac si nu are nevoie de o infuzie de capital rezultata de pe urma candidatilor care dau de 12 ori in magistratura.
Stiti ca sunt unii care au dat si au luat a noua oara ?
Au prins si vremurile in care nu intrau decat 5 insi pe tara! Ia sa vedem daca se schimba sistemul de examinare si se da, cum s-a dat inainte de testele grila, cati mai iau examenul si cati care au acum 7 abia vor ajunge la punctajul de 3.
Sunt candidati perseverenti care inainteaza in nnclasamentnn din examen in examen iar examenul chiar si nereusit le foloseste(altfel cu greu ar mai pune mana pe carte).
Si eu fac la fel si nu imi pare rau! De fiecare data descopar lucruri noi in tratate si ma intreb cand se vor sfarsi noutatile astea peste care am trecut fara sa observ desi am citit de fiecare data fiecare rand din tratat.
Atata timp cat platesc examinarea nu vad pentru ce s-ar pune o limita! Toti avem de castigat ! O sa-mi para ciudat sa nu mai am de dat nici un examen si in mod sigur nu voi deschide cartea decat pentru a-mi pregati dosarele, restul........... se uita. :floare: :floare: :floare: :cafea:

ignite

Post by ignite » 18 Aug 2009, 21:03

mirelle...tu gandesti?

am spus eu sa nu scrie?
sa scrie da o in ...

eu vreau sa scrie. ma distreaza. IDEEA ERA DESTEAPTO ... CA ALTFEL NU POT SA TI SPUN...ca SE CONCENTREAZA IN JURUL COZII...bate pe anumite lucruri...nu iese si incepe...cu diverse. ca o stupida. ca o babeta stupida cu tot soiul de pretentii. daca nu i iese face pe al dracului.

asta merita sa faci misto de ea. mergi pe incredere.

ERA COMENTARIUL MEU. ERAM SI EU IRONIC. MA RELAXAM. IMI PLACE. ŞTIU CA AM DREPTATE. ce vrei?

PE TINE TE FREACA GRIJA CA AM LUAT SAU NU AM LUAT EU?

O SA IMI SPUI CA NU. DAR DEJA AI RASPUNS.

TI-E CIUDA?

E O STUPIDA SI AM TINUT SA I REAMINTESC.

CA NU AM FACUT BINE...E UNA...CA AM LUAT EU SAU NU NU STIU PE UNDE...NU ARE NICI O TREABA.

NU EXISTA O LEGATURA DE CONEXITATE CA SA SPUN ASA.

IAR PENTRU CELALALT FORUMIST PE CARE NU L CUNOSC, PT CA E NOU: CEL CU SEMANTICA: NU AM NIMIC CU NIMENI. ADICA NU CU TINE.
DAR AM TOTUSI CEVA CU ANUMITI...NU E CEVA SERIOS...DOAR CA ... ASA MI A VENIT...CINE PRICEPE PRICEPE...CINE NU...

IŞI DA PE FATA ARAMA.

MIRELLE...ESTI FRUSTRATĂ? NU AI MAI VAZUT MAIMUTA DE CEVA VREME?

SINCER ACU. DIN CATE STIU...NU M-AM LUAT IN CIOC CU TINE NICIODATA SI PARCA NE INTELEGEAM.

CAT DESPRE LIMITAREA ACEEA...NICI GAND DIN PARTEA MEA SA SUGEREZ ASA CEVA.

NU SUNT DE ACORD CU O ASEMENEA LIMITARE. DAR SUNT DE ACORD CA SUNT MULTI PROSTI CARE SUSTIN CONCURSURILE ASTEA. UNII TREC, ATLII NU.

PE MINE MA ENERVEAZA SI CEI PROSTI SI CEI PREGATITI CARE SE PREGATESC DOAR SA TREACA DE CONCURS SI CARE NU FAC NIMIC CU PLACERE, CI DOAR CA SA AIBA UN JOB RELATIV BUN SI MAI ALES PENTRU STATUTUL OFERIT...

MIRELLE TE BAGI IN SEAMA...şi crede-ma ca te iei de cine nu trebuie.

permite-mi sa ti spun ca m ai scarbit...si emani multa prostie.

sa nu dea dracu sa mi spui ca cine sunt eu sa ti spun chestia asta? sa nu cumva sa mi spui ca trecand de un concurs te fac pe tine cum esti.

...nu de alta...dar ai manca multa pleava.

hai roiu!

ESTI NESIMTITA PENTRU CA MI AI SPUS CA AM TRECUT SI CA PRETIND CA UNII SA NU SCRIE. CE MAMA MA SII LEGATURA ARE UNA CU ALTA?

TI SE PARE CA ACUM NU STIU CATE LUNI...NU SCRIAM LA FEL?

SAU FACI PE PROASTA?

ESTI SUPERNESIMTITA!

SUPERDOBITOACA!

SI E CE SPUN EU!

ROIU! MARS! SICTIR! şi poţi sa ţi mai adaugi.

şi astea sunt cuvinte spuse din toata inima. sunt cinstite, crede-ma!

aidavoinea

Post by aidavoinea » 18 Aug 2009, 22:21

:-D

PASHOL!!!...JABÄ!!!...ODÄR!!!...TZÄLEA!!!...Si s-ar mai putea continua, insa, patosul tau, IGNITE, crede-ma, e greu de imitat! :lol:

Dar, daca "superidiotii", "supernesimtitii" si "prostii" ar renunta, brusc, la a-si mai expune "crezul lor in viata", crezi ca am mai putea sa ne distram la fel de copios?!...
Si-apoi, unde, cu cine si asupra cui, ai mai putea tu, IGNITE, sa scuipi flacari si sa scoti fum pe nari?! :)

In plus, ai fi si in pericol! In timp, prin neuz, chiar ti s-ar putea atrofia "glanda sarcasmului", si, Doamne fereste! Nu ne dorim asa ceva, nu?! :-?

iRefutabil

Post by iRefutabil » 19 Aug 2009, 10:45

vaiiii ignite ce patos pui tu amice, da ce patos ntz ntz ntz... ti-am mai zis cand faci spume iesi afara, trage aer in piept si numara pana la 10 apoi te intorci scoti capsu de la tastatura (ca ne oripilezi cu stilu asta de a scrie) si poti incepe sa debitezi idei marete
observ ca pe tine te bate viata flawless! ntz ntz ntz

mariusms

Post by mariusms » 19 Aug 2009, 14:33

noi o s-ajungem, nu la 3 incercari, ci, cum suntem mai catolici ca muhammad ally, la 0 incercari.
si inca ceva, elena udrea e nashpa.

ignite

Post by ignite » 19 Aug 2009, 14:41

domnul irefutabil...

nu esti foarte real, ca sa spun asa.

te ascunzi.

oare de ce?

care ti e hiba?

ceva iti lipseste tie. la ce nivel?

TE FREACA CAPS UL? UITE CAPS.

TU SA O PUI CU BOTU PE LABE PE MAMICA TA, IAR NU PE MINE.

MIE IMI PLACE SA SCRIU CU CAPS. CAPSUL E VIATA MEA.

E ASTA MOTIV PENTRU TINE CA SA TI FACI UTILIZATOR SI SA SCRII AL TREILEA MESAJ? CAM NASPA.

SAU E DOAR PRETEXT?

ESTI COMUNIST? SAU PRO BASE.

STII CE CRED EU? S-AR PUTEA SA FII POPONAR, DAR TU TE DAI BARBAT. NU? SI CRED CA TI PLACE.

kinga

Post by kinga » 19 Aug 2009, 14:53

mariusms wrote:noi o s-ajungem, nu la 3 incercari, ci, cum suntem mai catolici ca muhammad ally, la 0 incercari.
:-D :-D :-D

da de EBA ce zaci?? :grin: :grin:

aidavoinea

Post by aidavoinea » 19 Aug 2009, 19:30

mariusms wrote:noi o s-ajungem, nu la 3 incercari, ci, cum suntem mai catolici ca muhammad ally, la 0 incercari.

Mariusica, puiule, daa...cine-i mama "muhammad ally" asta, ca m-am pierdut rau, tot incercand sa-ti urmaresc logica! E neam cu tine?... Cine???...ahhh, var-tu!!!...
...Offf!... Si eu, care, senina si cretina, imi tot maltratam neuronii ( da, mahh, da...aia si asa obositi!), sa gaseasca o conexiune logica cu Cassius Clay Jr., celebrul boxer american, devenit "Muhammad Ali", in urma convertirii lui la Islamism!

Dehh, nu toti inteleg subtilitatile astea, gen "observ ca pe tine te bate viata flawless"!!!

flawless = adj; fără nici o fisură; perfect; ireproşabil; fără cusur

...ehh, ca nu te-oi fi referit tu la adunatura aia de "ciori" talentate din nordul Londrei, care-si spun FLAWLESS!
...IAR ma omoara excesul de logica!...sau excesul de lipsa!!!... :?

Poate, daca voi continua sa ma delectez cu postarile de pe site-ul asta, voi apuca si ziua in care toate "misterele" se vor dezlega in mintea mea si voi avea si sansa, unica, presupun cu umilinta, de a mai si invata cate ceva!

mariusms

Post by mariusms » 19 Aug 2009, 19:58

Aido, de la o banala parafrazare, ajunsesi mai logoreica decat guralivul Clay. Linisteste-te, mami, si zi mersi ca nu le da cu minus la ce am spus.
Kinga, tu te referi la prima fata sau la o tablita de inmatriculare sau la ambele? :grin:

kinga

Post by kinga » 19 Aug 2009, 20:01

prima fata??? nuuuuuuuuuuuu

tablita... :grin: :grin:

aidavoinea

Post by aidavoinea » 19 Aug 2009, 20:18

mariusms wrote:Aido, de la o banala parafrazare, ajunsesi mai logoreica decat guralivul Clay. Linisteste-te, mami, si zi mersi ca nu le da cu minus la ce am spus.
Kinga, tu te referi la prima fata sau la o tablita de inmatriculare sau la ambele? :grin:

WOOOW!!! Cu minus?! 8O ...dar de perioada ce zici?
Mariuse, ( asta ca sa ne apropiem de tonalitatea ta), dragul meu, ma copleseste grija ta, desi nu prea inteleg ce anume din postarea mea ti-a indus tie ideea ca as fi "nelinistita".

Siii...MERCI!

mariusms

Post by mariusms » 19 Aug 2009, 20:29

aidavoinea wrote:
Mariuse, ( asta ca sa ne apropiem de tonalitatea ta), dragul meu, ma copleseste grija ta, desi nu prea inteleg ce anume din postarea mea ti-a indus tie ideea ca as fi "nelinistita".

Siii...MERCI!
De fapt, trebuia sa ma intrebi care idee din postarea ta nu m-ar fi dus cu gandul la nelinistea ta.
Ia zi, cine e mai naspa, udrea sau prima fata? :grin:
Si (si inca 2 de i) ... Avec plaisir.

mariusms

Post by mariusms » 19 Aug 2009, 20:38

observer wrote:Io as fi de acord cu limitarea asta. De 3 ori. Bun.
Ai facut acelasi calcul ca si ei si tot 3 ti-a dat si tie? Eu cred ca e 3,14-3,14 in cafea.

aidavoinea

Post by aidavoinea » 19 Aug 2009, 20:40

mariusms wrote:
aidavoinea wrote:

Siii...MERCI!
De fapt, trebuia sa ma intrebi care idee din postarea ta nu m-ar fi dus cu gandul la nelinistea ta.
Ia zi, cine e mai naspa, udrea sau prima fata? :grin:
Si (si inca 2 de i) ... Avec plaisir.
Mariusica, tehnica asta de "fofilare"de unde ai invatat-o? 8)

Si, daca vrei sa stii,...NASHPA, dar, NASHPA- NASHPA, sunt DOAR eu!!! :kiss:

aidavoinea

Post by aidavoinea » 19 Aug 2009, 20:46

...Si Mariusica, te rog eu mult, dar mult de tot, nu mai continua cu "nelinistea" asta a mea, :| ca acun vine IGNITE si zice ca, dehh...daca n-a mai pus si pe mine mana cineva demult...

Post Reply