avocat stagiar, caut indrumator

Examene, rezultate, pareri, etc
agenda

Post by agenda » 19 May 2009, 17:14

adica tu inca lucrezi si ai nevoie doar de semnatura?

bobocel

Post by bobocel » 19 May 2009, 17:17

nu mai lucrez. nici la cabinet nu mi-a mers foarte bine, mi-a facut zile fripte si celalalt...motiv pt care am si plecat, nu suport sa urle cineva la mine zi de zi.

agenda

Post by agenda » 19 May 2009, 17:19

sunt sigura ca se va rezolva totul in bine scumpete :kiss: :floare:

ignite

Post by ignite » 19 May 2009, 18:02

POSTEAZA ANUNTUL TAU PE TOATE SITEURILE JURIDICE.
INTRAM SI NOI SI TE SUSTINEM.
TREBUIE SA GASESTI CEVA. IMPOSIBIL SA NU GASESTI.
INCEARCA SI LA SOCIETATILE DE LICHIDARI...

MACHEDOANE...NU AI NICI O IDEE?

Ba...daca o sa aveti stagiari: sa nu faceti rahaturi in ceea ce i priveste. Faceti instructie cand e nevoie...insa nu bataie de joc.

machedon

Post by machedon » 19 May 2009, 18:22

Parerea mea de sulfa batrana, e sa faci un drum la Bucuresti la Uniune si sa incerci sa intri in audienta la maestru Florea. Ii plangi pe umar si il rogi sa te ajute, a mai ajutat si alti tineri ajunsi la ananghie( este un adevarat domn, pe bune!!!).
La o societate de lichidare te plafonezi ca avocat
In afara de comercial (si rar cateva chestii pe civil) altceva spectaculos nu este
si oricum ca stagiar ,faci arhiva si rapoarte in draci ( nu te poti dezvolta repede).

Nu sunt adeptul oficiilor/ nu am facut niciodata, dar am acceptat dosare fara bani pentru ca era misto cauza.

Daca erai din Bucuresti te ajutam sincer, fara nici un fel de obligatie (mai cu seama ca imi displac profund magariile astea de a solicita stagiarilor bani)
in viata oricat de bazat si de maestru ai fi nu se stie niciodata cum ai nevoie de ajutorul fostului stagiar, mai cu seama daca il tratezi cu respect si de la egal la egal.
Nu am cultivat cu colegii din Ploiesti nici o relatie pentru ca am apreciat ca nu e nevoie, e foarte aproape de Bucuresti
Asadar, incearca si varianta lui IGNITE si daca vrei incearca sa vii pana la Bucuresti.
Oricum sa ne ti la curent!!!

bobocel

Post by bobocel » 19 May 2009, 18:39

auzi? dar daca ma transfer la buc? trebuie sa am achitate taxele la zi? n-am avut cu ce sa le achit...la ce salariu mi-au dat pana acum :?

ignite

Post by ignite » 19 May 2009, 18:40

Asta cu plafonatul...nu pot spune...poate fi asa...insa daca ai grija nu ti se intampla.
In orice caz...e mai mult loc de invartit in societatile de lichidare. Si ai de muncit. Si de invatat...ca procedura insolventei nu e de aici de colo. Eu am vazut ce le poate pielea. Ceea ce eu personal am cautat ca stagiar a fost munca. Banii ca banii...ideea era sa fac permanent ceva. Mai ales redactari.

Iar in oficii...cate prindeam in atatea ma duceam. Si este firesc.

iar banii din astea se strang...la sfarsitul anului...se vede acolo.

Cel mai important e ca inveti multe din ele. foarte multe.

In Bucuresti sunt intra devar mult mai multe sanse. Acolo se lucreaza la greu. Beleaua e cu chiria. Unii au stat si prin caminele facultatilor. Asa cum au putut. La inceput...e greu rau de tot. Cine scapa...e tare. Din punctul asta de vedere.

machedon

Post by machedon » 19 May 2009, 18:46

Ignite, stagiarii nu pot pune concluzii la tribunal. Unde se judeca falimentele ?? nu l-a tribunal(fondul) ??? Mai cu seama ca stii la sectia a VII-a sunt unii sindici care verifica daca nu raspunde din partea lichidatorului vreun consilier juridic (sa invoce din oficiu exceptia lipsei calitatii de reprezentant) si sa schimbe automat lichidatorul din dosar.

ignite

Post by ignite » 19 May 2009, 18:57

Verifica Ciuhulescu, verifica Bojinca, Bumbulut...si altii...Dumitrescu...insa Roventa nu. Ii stiu pe toti care se uita.

Unii dintre stagiari...neavand dreptul sa puna concluzii la tb vin cu buletinul ca sa nu i ia la intrebari chiar grefierul.

Insa intr un astfel de loc, ma refer la lucrul cu lichidatorii...nu trebuie musai sa mergi pe sala. Iti poti gasi si altceva de facut acolo. Nu?

tu la ce societate esti? zi mi pe mp. te rog. Lumea e mica rau.

ignite

Post by ignite » 19 May 2009, 18:59

Sunt discutii in literatura si cu ce inseamna a pune concluzii la tb. Adica ce poate face un stagiar acolo.

bobocel

Post by bobocel » 19 May 2009, 19:10

IGNITE wrote:Unii dintre stagiari...neavand dreptul sa puna concluzii la tb vin cu buletinul ca sa nu i ia la intrebari chiar grefierul.
m-au pus sa incalc legea :grin: . am pus concluzii la curtea de ap si-am prezentat si io buletinu :grin:

machedon

Post by machedon » 19 May 2009, 19:12

bai frate stii cam multe din casa a 7 ??? te pomeni ca oi fi si tu intr-un SPRL ??? si mergi pe burta sau daca nu macar colaborezi cu vreun SPRL. Sunt amanunte stiute numai de o anumita categorie de persoane.

Cu privire la sintagma a pune concluzii se pot face o gramada de magarii si inclusiv un stagiar poate merge la ICCJ, numai sa stie sa puna problema.

ignite

Post by ignite » 19 May 2009, 19:22

despre mine: am spectru larg de actiune. am mers mult cu rata si am mers peste tot. :-D

am fost de multe ori in sala si am si spirit de observatie dezvoltat. mai ales la rahatisuri. Te rog sa iei legatura cu mine pe mp. Ti am zis: lumea e mica rau. :lol:

vulpacris

Post by vulpacris » 19 May 2009, 19:59

Bobocel mama, ia si verifica-ti mp-ul, poate te ajuta :grin:

:cafea:

bobocel

Re: avocat stagiar

Post by bobocel » 21 May 2009, 12:12

bobocel wrote:acum ma astept in orice clipa sa-mi rezilieze contractul.
azi a fost punctul culminant, ...mi-a dat de inteles ca: "nu amanta = nu contract"
am dovezi...mesajele din tel.
:? help...invatati-ma cum sa fac sesizare catre decanul baroului

Post Reply