Rezultatele finale !!!!!!!!!!!!
ASA E AI PERFECTA DREPTATE...........E DUREROS SA STII CA ESTI BUN DAR TOTUSI NU POTI SA ITI VEZI INCUNUNATA TOATA MUNCA.Giovanni wrote:Multumiri Ella. Cren ca prind camin.![]()
![]()
Cand ma gandesc ca 14 oameni cu 7 sau cateva sutimi peste vor pica din cauza numarului extrem de redus de locuri. Numai in pielea lor sa nu fi!
MULTUMIM DE GANDURILE BUNE..........CE SA ZIC.........SPER SA NU NE UITATI ACUM CA V-ATI CASTIGAT ALT STATUT.BAFTA.
Ce e mai dureros faptul ca e poate prima oara cand s-a redus nr. de locuri de la 180 (sa nu zicem 240 cat a fost anu trecut) la 160. Daca lasau clasicul 180 eram mai multi si oricum nu se ocupau toate. Dar macar cei picati erau resemnati ca nu au fost in stare sa scoata baremul, iar nu ca au avut nesansa ca alti 160, unii dintre ei poate mai norocosi, le-au luat-o in fata.
Care e diferenta intre locul 160 si 174? Eu nu vad nici o diferenta valorica.
Care e diferenta intre locul 160 si 174? Eu nu vad nici o diferenta valorica.
Nu se suplimentau peste 180 pentru ca se zicea ca INMul nu are capacitatea administrativa sa pregateasca mai multi auditori. Ei, acum nu se mai pune problema in termenii astia. Avem 174 de oameni cu note trecute de 7. Sa scoata posturi din cele de la concursul din noiembrie si sa le aloce auditorilor. In primavara au putut sa treaca toate posturile alocate celor ce urmau sa intre cu interviu la locurile scoase pentru concursul cu 5 ani. Nu vad ce i-ar impiedica s-o faca si acum, de data asta insa de la concursul cu 5 ani la auditori.
Pe cei ce se afla in afara admisilor desi au peste 7 ii sfatuiesc cu caldura sa faca un memoriu la CSM. Sunati la secretariat si intrebati cum puteti introduce cererea voastra pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte! E pacat sa nu va luptati pentru dreptul vostru pe care l-ati castigat cu atata efort! Va tin pumnii si cred ca mai sunt si altii care sunt in asentimentul celor afirmate de mine mai sus.
Pe cei ce se afla in afara admisilor desi au peste 7 ii sfatuiesc cu caldura sa faca un memoriu la CSM. Sunati la secretariat si intrebati cum puteti introduce cererea voastra pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte! E pacat sa nu va luptati pentru dreptul vostru pe care l-ati castigat cu atata efort! Va tin pumnii si cred ca mai sunt si altii care sunt in asentimentul celor afirmate de mine mai sus.