Bun inteles, daca se constata intrunirea cumulata a celor 4 conditii; prejudiciu, fapta etc. Astfel, avem o actiune in raspundere civila delictuala in toata splendoarea ei, motivarea in drept pe disp. art 313 nefiind de esenta actiunii, doar pentru ca avem in plus un text de lege, nu schimba aproape deloc sau chiar deloc natura acesteia.
A se vedea Decizia nr. 692/23.03.2000 a Curtii de apel Cluj, in caz ca cineva este sincer interesat si, ma gandesc in primul rand la tine Adriana, pot da si link. (am cam ramas uimita de motivarea lapidara, inexistenta?, poate se datoreaza tocmai faptului ca este intr-atat de evidenta admisibilitatea actiuni...)
Insa, nu am intervenit sa betonez opiniile antevorbitorilor ci -si aici tine-te bine Harward, ca vin!-

Pentru a nustiucataoara

DESI ART. 6 NU INSTITUIE O REGULA CU PRIVIRE LA ADMISIBILITATEA SI ADMINISTRAREA PROBELOR SAU LA MODUL IN CARE AR TREBUI EVALUATE, CURTEA TREBUIE SA STABILEASCA DACA MODUL IN CARE AU FOST ADMINISTRATE A FOST CORECTA. (Edwards vs Regatun, Bernard vs Franta, Gracia Gruz vs nu imi amintesc)
stiu ca nu-ti convine, e placerea mea