vand lucrare licenta drept civil

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
alma_ama

Post by alma_ama » 18 Apr 2008, 17:51

asta e din ciclul "daca nu ma lauda altii, macar eu sa ma laud" :roll:

si a-ti lua licenta a 6-a din 200 nu e chiar impresionant.

oricum, poate ne citezi niste pasaje din lucrare sa ne convingi. :-P

serafim

Post by serafim » 18 Apr 2008, 18:03

maaaai eminenta asta are cu ce se lauda ca unii dintre noi sunt niste amarati de avocati, judecatori, procurori, notari unii chiar cu un master sau un mizerabil de doctorat facut de muuult si uitat deja si de cand s-a sustinut teza de doctorat dar ...EMINENTA aata care scrie corect in limba romane...este de apreciat mai ales ca a terminat a -6-a din 200...(... din 200 ...de ce ?..... nu se specifica )
asa ca ...hai sictir !!!
Kinguto , Agenduto, Marisusica va dati seama ce realizare ???!!!??? ce conteaza ca voi ati uitat deja de cand practicati... :grin: :mrgreen:

bobocel

Post by bobocel » 18 Apr 2008, 20:03

ioanastoica wrote:...astea sunt rezultatele mele reale.. daca am ales sa postez un anuntz pe acest site, e problema mea ...
sigur k fiecare poate concepe o lucrare de licentza ...dar nu oricine obtine nota maxima ...............ii las pe cei interesati sa propuna...
am zis negociabil :)
oferta mea: 10 lei :grin:
care da mai mult ?

agenda

Post by agenda » 18 Apr 2008, 21:35

serafim wrote:maaaai eminenta asta are cu ce se lauda ca unii dintre noi sunt niste amarati de avocati, judecatori, procurori, notari unii chiar cu un master sau un mizerabil de doctorat facut de muuult si uitat deja si de cand s-a sustinut teza de doctorat dar ...EMINENTA aata care scrie corect in limba romane...este de apreciat mai ales ca a terminat a -6-a din 200...(... din 200 ...de ce ?..... nu se specifica )
asa ca ...hai sictir !!!
Kinguto , Agenduto, Marisusica va dati seama ce realizare ???!!!??? ce conteaza ca voi ati uitat deja de cand practicati... :grin: :mrgreen:
nu te enerva serafime :razz:
vrea sa faca si ea un banut...si normal ca isi lauda marfa ...

serafim

Post by serafim » 18 Apr 2008, 22:13

bobocel wrote:
ioanastoica wrote:...astea sunt rezultatele mele reale.. daca am ales sa postez un anuntz pe acest site, e problema mea ...
sigur k fiecare poate concepe o lucrare de licentza ...dar nu oricine obtine nota maxima ...............ii las pe cei interesati sa propuna...
am zis negociabil :)
oferta mea: 10 lei :grin:
care da mai mult ?
daca-i caritativ hai ca dau 15

Eugen

Post by Eugen » 19 Apr 2008, 18:47

15,5

kinga

Post by kinga » 19 Apr 2008, 18:57

exagerati...
zau asa..
un top de hartie xerox de calitate costa undeva pe la 30 RON.. ala scump...
lucrarea are 165 de pagini....

nu se merita...
e prea scump... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

bobocel

Post by bobocel » 19 Apr 2008, 19:18

ioanastoica ai zis negociabil, raman la 10 LEI + 2 topuri de hartie gratis. un top contine 500 de foi :grin:
...ai hartie asigurata pentru master :-P

ce titlu are lucrarea ?

kinga

Post by kinga » 19 Apr 2008, 19:20

mai conteaza titlul?????

e de 10 :razz: :razz:

bobocel

Post by bobocel » 19 Apr 2008, 19:25

e de 10
deci 10 lei

plus hartia care este accesorie

kinga

Post by kinga » 19 Apr 2008, 19:37

scump doamna scump.....

dincolo era mai ieftin..... :razz: :razz: :razz:

ioanastoica

...

Post by ioanastoica » 19 Apr 2008, 19:48

nu trebuia sa mai fi facut alte precizari , ci doar ca vreau sa vand lucrarea de licentza...n-ar mai fi fost existat atatea reactii ostile la adresa mea...sunt obisnuita cu asemenea atitudini inca din facultate...

kinga

Post by kinga » 19 Apr 2008, 19:52

Ioana....

daca chiar esti o eminenta....

tu logica juridica ai invatat????

fato hai ca iti traduc....

ca vad ca nu intelegi... si zau ca imi pare rau de tine ca topicul a devenit subiect de distractie.....

pe acest site.... marea majoritate a membrilor au uitat de mult cand au terminat faculta.....

fatooooooooooo

nu ai nimerit bine....
incearca altundeva.....

acu ai priceput????

ioanastoica

Post by ioanastoica » 19 Apr 2008, 20:06

kinga wrote:Ioana....

daca chiar esti o eminenta....

tu logica juridica ai invatat????

fato hai ca iti traduc....

ca vad ca nu intelegi... si zau ca imi pare rau de tine ca topicul a devenit subiect de distractie.....

pe acest site.... marea majoritate a membrilor au uitat de mult cand au terminat faculta.....

fatooooooooooo

nu ai nimerit bine....
incearca altundeva.....

acu ai priceput????

bun.. n-am nimerit bine... e in natura omului a gresi...
am mai participat la discutii pe site-uri juridice...dar fiecare si-a exprimat parerea intr-un mod politicos... indiferent de ce subiect aborda fiecare.

serafim

Post by serafim » 20 Apr 2008, 11:21

:grin:
Kinga s-a exprimat mai dur....altii au incercat sa-ti spuna acelasi lucru mai "subtil"

da imi place sa ma intalnesc cu colegii de faculta dupa 10-20-30 ani..lucrare de licenta asa ca nu mai imi trebuie.
Nu vand !!! lucrare de master sau de doctorat pt. ca tin la drepturile de autor !!!
Fiul meu a ales alta facultate asa ca nici lui nu-i trebuie.....mai multe explicatii ????
aici nu ne este necesar lucrarea ta de licenta ...incearca pe site-uri cu studenti ...zau fara rautate ....incerc sa inteleg si criza ta financiara....dar......

Post Reply