FARA FUM NU IESE FOC...

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
parole

Post by parole » 16 Sep 2007, 21:31

Eu nu stiu exact situatia lui kaiser dar mi se pare f interesant ca cineva sa cada de mai multe ori la limita nu stiu cate examene! Un personaj asemanator e si cel care intra tot la limita, dupa un efort sustinut si mai multe ratari, adica cu 80. Diferenta dintre cel cu 79 si 80 e data de noroc ori de ghinion.

Deci nu e cu nimic mai indreptatit unul fata de altul, in schimb niciunul dintre ei nu este sanatos pentru magistratura. Realitatea este ca sunt unii oameni mai performanti decat altii. E greu sa-ti accepti ratarea, dar daca o vei face ma gandesc ca vei trai un sentiment eliberator.

Zicea emy ca e prea multa materie. Emy, e prea putina, materia aia nu ti se baga pe gat ad nutum, marile coordonate ale materiei ar trebui pastrate inca din studentie. Fiecare esec isi are propriile radacini in vina fiecaruia. Poate ar fi bine ca cei care incearca din nou sa plece de la aceasta premisa pentru ca inversunarea si ambitia prosteasca nu pot decat sa faulteze aptitudinea si osteneala onoranta.

emy

Post by emy » 17 Sep 2007, 07:14

De ce oare am ramas cu impresia ca intrebarile din grila nu prea au legatura cu "marile coordonate" ?

Era un cantec ... despre scufundarea Atlantidei ... nu mai retin exact versurile ... da suna cam asa:

"Apa creste pann la glezne ... toti atlantii striga-n cor nAtlantida-i continentul cel mai bun si mai uscatn

Apa creste pann la genunchi ... toti atlantii striga-n cor nAtlantida-i continentul cel mai bun si mai uscatn

.................................................................."

Altfel spus, sondajele despre increderea in justitie spun "Apa creste pan la ...", in timp ce sistemul raspunde "Atlantida-i continentul ..."

emy

Post by emy » 17 Sep 2007, 07:21

Fiecare vede ce vrea, dar vine un moment in care realitatea nu mai poate fi ignorata

flaviusnet

Post by flaviusnet » 17 Sep 2007, 07:29

emy wrote:De ce oare am ramas cu impresia ca intrebarile din grila nu prea au legatura cu "marile coordonate" ?

Era un cantec ... despre scufundarea Atlantidei ... nu mai retin exact versurile ... da suna cam asa:

"Apa creste pann la glezne ... toti atlantii striga-n cor nAtlantida-i continentul cel mai bun si mai uscatn

Apa creste pann la genunchi ... toti atlantii striga-n cor nAtlantida-i continentul cel mai bun si mai uscatn

Altfel spus, sondajele despre increderea in justitie spun "Apa creste pan la ...", in timp ce sistemul raspunde "Atlantida-i continentul ..."
sa presupunem scufundarea in neant a gurilor quasizeitati de la csm???? :-D :-D ca sa zic asa...adio, visul frumos s-a terminat..

flaviusnet

Post by flaviusnet » 17 Sep 2007, 07:30

emy wrote:De ce oare am ramas cu impresia ca intrebarile din grila nu prea au legatura cu "marile coordonate" ?

sa presupunem scufundarea in neant a gurilor quasizeitati de la csm???? :-D :-D ca sa zic asa...adio, visul frumos s-a terminat..

emy

Post by emy » 17 Sep 2007, 08:02

A fost odata, ca niciodata,

ca de n-ar fi nu s-ar povesti,

cand plopul chiar a facut pere si rachita micsunele

si inca iarna, in decembrie ...

Asa ca ... never say never ...

vanda

Post by vanda » 17 Sep 2007, 16:50

parole wrote:

Zicea emy ca e prea multa materie. Emy, e prea putina, materia aia nu ti se baga pe gat ad nutum, marile coordonate ale materiei ar trebui pastrate inca din studentie. Fiecare esec isi are propriile radacini in vina fiecaruia. Poate ar fi bine ca cei care incearca din nou sa plece de la aceasta premisa pentru ca inversunarea si ambitia prosteasca nu pot decat sa faulteze aptitudinea si osteneala onoranta.
dar daca esecul ala se datoreaza "lor" intr-o mica dar insemnata proportie ca si o conditie sine qua non, ce faci iti asumi in totalitate vina pentru esec?
intorci si celalat obraz? si strigi e vina mea?
ce sa intampla in cazul culpei comune? cum se raspunde?
examenul de anul asta, poate fi criticat tocmai pentru ca si organizatorii au cam neglijat si unele aspecte....de exemplu intrebarea sau cele 2 intrebari care nu intrau in tematica.........si apoi 6 intrebari anulate........
lasa-ma sa cred ca nu am inebunit...............si ca nu pot sa dau vina doar pe nestiinta mea............in conditiile astea..........apa pana unde este????????Atlantida nu o vad..........

parole

Post by parole » 17 Sep 2007, 19:38

Indiferent de cate intrebari ar fi anulat trebuie sa ti iei o marja de siguranta. La asta ma refeream. Cunosc oameni care proaspat absolventi fiind au intrat printre primii 5. N-aveau nici pile, nici relatii, nici altceva. Doar truda si pricepere. La fel sunt oameni care in pofida dificultatii nemaintalnite a subiectelor de la civil au gresit doar 4, din care 2 pe buna-dreptate au fost anulate. Tot proaspat absolventi.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 17 Sep 2007, 20:32

parole wrote:Indiferent de cate intrebari ar fi anulat trebuie sa ti iei o marja de siguranta. La asta ma refeream. Cunosc oameni care proaspat absolventi fiind au intrat printre primii 5. N-aveau nici pile, nici relatii, nici altceva. Doar truda si pricepere. La fel sunt oameni care in pofida dificultatii nemaintalnite a subiectelor de la civil au gresit doar 4, din care 2 pe buna-dreptate au fost anulate. Tot proaspat absolventi.
Deci...noi, veteranii, nu prea avem sanse... :mrgreen: :grin:

jones

Post by jones » 17 Sep 2007, 20:54

Cunosc si eu un asemenea caz si a intrat in primii 20 la INM anul asta. ( sper , intrucat nu s-au afisat rezultatele finale ) Pentru veterani cred ca este bine sa puna accent pe concentrare,

cyclop

Post by cyclop » 17 Sep 2007, 23:23

Pana la urma, sunt de-nteles reactiile celor picati la limita. Ce-i drept, anun asta e jalea mai mare decat in anii trecuti, pe buna dreptate.
Asta e, conteaza foarte mult bafta, poate mai mult decat ar trebui...

vanda

Post by vanda » 18 Sep 2007, 13:02

Cyclop wrote:Pana la urma, sunt de-nteles reactiile celor picati la limita. Ce-i drept, anun asta e jalea mai mare decat in anii trecuti, pe buna dreptate.
Asta e, conteaza foarte mult bafta, poate mai mult decat ar trebui...
sunt de acord cu tine , desi luarea examenului nu ar trebui sa depinde de hazard...........

agenda

Post by agenda » 18 Sep 2007, 13:20

offfffffffff...toata lumea vorbeste vorbeste si iar vorbeste!
este cineva care face ceva referitor la asta?

allynna

Post by allynna » 18 Sep 2007, 13:48

agenda wrote:offfffffffff...toata lumea vorbeste vorbeste si iar vorbeste!
este cineva care face ceva referitor la asta?
Ce se poate face?

kaizersoze

Post by kaizersoze » 18 Sep 2007, 14:57

exista plenul csm, contencios,cedo,presa...cu tupeul stam mai prost si ne multumim a fi calcati in picioare an de an.. :-x

Post Reply