INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
fanfanlatulipe
lasa gavrile...banii aia ii fac la loc, ba chiar mai multi...ii cheltui la mare, la munte si iar la mare si toamna, o parte, la inm

... m-am obisnuit sa am examenl a sf verii
si poate schimba astia regulamentul si la anun primesc un bonus (la puncte) sau o reducere (la taxa) pentru nr. de participari - client fidel

-
gavril
ma ... lasa .. nu-i mare pierdere.
oricum ... daca as tine-o asa .. nu mai apuc sa leg si eu o relatie. Si apoi ma omoara mama ... ca ma bate la cap .. ca "ce am de gand sa fac ?"
Decizia nu e chiar definitiva. Mai am ceva tragere de inima catre INM.
PS: am 26 de ani. nu mai am capacitatea de a invata din studentie. :)
-
gavril
fanfanlatulipe wrote:lasa gavrile...banii aia ii fac la loc, ba chiar mai multi...ii cheltui la mare, la munte si iar la mare si toamna, o parte, la inm

... m-am obisnuit sa am examenl a sf verii
si poate schimba astia regulamentul si la anun primesc un bonus (la puncte) sau o reducere (la taxa) pentru nr. de participari - client fidel

asa. asa. nu te lasa fanfane ... Totusi ... eu zic sa le ceri macar un loc special pt./ sustinerea examenului .. Cu niste cadane alaturi si niste bere.
Merge ?
-
fanfanlatulipe
Gavril wrote:ma ... lasa .. nu-i mare pierdere.
oricum ... daca as tine-o asa .. nu mai apuc sa leg si eu o relatie. Si apoi ma omoara mama ... ca ma bate la cap .. ca "ce am de gand sa fac ?"
Decizia nu e chiar definitiva. Mai am ceva tragere de inima catre INM.
PS: am 26 de ani. nu mai am capacitatea de a invata din studentie. :)
sa inteleg ca te insori?

sa ca ar trebui?

...esti tanar inca

...
p.s. tu invatai in facultate/studentie?

-
gavril
ma .. nu am zis ca invatatam. am zis ca aveam capacitate. este diferenta aici. se observa clar ..

-
bibi
e super tare ultima fraza....asa spunea si tovarasa invatatoare maica-mii la sedinte....are capacitate, e bun....bla bla bla ...si la sfarsit venea cu celebra fraza...darrrr nu are vointa

, prefera sa spuna de la inceput ca-s idiot decat s-o ia cu vrajeala
-
fanfanlatulipe
-
Sheridan
[quote="Gavril"
PS: am 26 de ani. nu mai am capacitatea de a invata din studentie. :)[/quote]
26 de ani! Daca i-as mai avea eu,as face o pauza de 1 an de dat la inm timp in care mi-as gasi o fata pe placul si aspiratiile mele,apoi m-as apuca din nou de invatat si as intra ! Nu-ti dai seama cat de tanar esti si cate posibilitati ai. Incredere -asta e cuvantul si atitudinea potrivita.
-
fanfanlatulipe
bine punctat aici....cu increderea si cu faptul ca inca esti tanar gavrile...cred ca asta ti-a lipsit - increderea...capacitate ai avut si ai

...iti trebuie mai multa ambitie si sa privesti lucrurile cu optimism
p.s. trebuie sa stai mai mult prin preajma mea

-
gavril
ee ... nu cred ca ajunge 1 an sa gasesc/cunosc/vrajesc si sa si ma insor.
merci de sfaturi.
fanfane .. daca stau prea mult in preajma ta .. intr-un ma insor de 2 ori si gasesc si vreo 2-3 amante.

-
kinga
Gavril wrote:ee ... nu cred ca ajunge 1 an sa gasesc/cunosc/vrajesc si sa si ma insor.
merci de sfaturi.
fanfane .. daca stau prea mult in preajma ta .. intr-un ma insor de 2 ori si gasesc si vreo 2-3 amante.

si??? este vreo problema??
sper ca nu te-.ai gandit serios ca renunti la INM???
ca io tot astept cheful..si sampania... si ma gandesc la pariuri... si am rabdare Gavril... multa rabdare....
PS
Gavrile nu trebuie un an... cateodata ajunge si 48 de ore...

-
cleo27ro
Gavril wrote:ee ... nu cred ca ajunge 1 an sa gasesc/cunosc/vrajesc si sa si ma insor.
merci de sfaturi.

Lasa Gavrile, ca daca te ajuta D-zeu...nici la anun nu tennsori...

-
kiddy
fanfalane, esti cel mai tare! Te admir din toata inima. Mr. Ghinion, si inca ai puterea sa mergi mai departe. Esti in top 3 pe lista mea de oameni de admirat. Super tare.
Gavril, nici o fata de pe lumea aceasta nu merita sa renunti la asa ceva. Are balta peste si la 26 de ani timpul este de partea ta. Sa nici nu te mai gandesti la asa ceva!Si daca chiar nu te descurci singur, ceea ce sincer ma indoiesc, ma ofer sa te ajut cu placere. In ambele domenii.

-
kinga
kiddy wrote:!Si daca chiar nu te descurci singur, ceea ce sincer ma indoiesc, ma ofer sa te ajut cu placere. In ambele domenii.

wauuuuuuuuuuu
asta mi-a placut...
Vezi Gavrile???
te descurci .. bravo Kiddy...

-
kiddy
mersi kinga.
sa nu uiti cafeaua pe care ti-am promis-o.