INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
NesCafe
Luc4s wrote:In jumatate din posturile tale numai de codurile astea scrii
si ce! nu are voie ?

-
gavril
cory_pisycutz06 wrote:pai daca e oarecum justificat, de ce pentru cei cu 5 ani vechime se face opinie separata? de ce fara sa se modifice regulamentul, se interzic codurile?
A. pe post= un singur examen (o etapa) = magistrat definitiv (total examene = 1 examen.)
B. INM-isti = examen de admitere (3 etape) +examene in IMN (zeci de examene teoretice si practice) + examen de absolvire +examen de capacitate (2 etape = probe teoretice si probe practice) = magistrat definitiv. (total examene = fara numar).
nu mai comentez mult controversatul subiect privind gradul de dificultate al examenelor.
halal egalitate de tratament.
-
cory_pisycutz06
scriu ce vreau, nu esti obligat sa citesti! scriu pentru ca ma deranjeaza discriminarea si nerespectarea regulamentului. Si nu te mai vaita atat ca dai nu stiu cate examene, ca a fost alegerea ta sa devii INM-ist. Si eu am dat examene destule si am o experienta pe care tu nu o ai, asta e diferenta intre noi!
-
gavril
nu discutam dreptul tau de a scrie ce vrei pe forum. nici despre alegerea fiecaruia. nu discutam despre noi.
eu doar comparam modalitatile de a deveni magistrat definitiv.
nu discutam despre persoane.
ce atata aprindere. nu te-am acuzat de nimic. eu incercam sa arat diferentele (discrepantele) de tratament a 2 categorii de persoane.
-
nicu2
nicu2 wrote:In privinta unor infractiuni savarsite cu intentie am gasit unele controverse,unii autori considerand ca acestea pot fi savarsite numai cu intentie directa iar altii considerand ca se pot savarsi atat cu intentie directa cat si cu intentie indirecta.Infractiunile aspra carora am gasit controversele sunt:abuzul de incredere,tainuirea,abuzul in serviciu contra intereselor persoanelor-savarsita prin inactiunennneindeplinirea cu stiintann,abuzul in serviciu prin ingradirea unor drepturi,primirea de foloase necuvenite si denuntarea calomnioasa.Care e parerea voastra?
Nu-si spune nimeni punctul de vedere?Gavril,Cory...
-
gavril
chestiunile astea nu vin la examene. variaza de la un autor la altul.
incearca sa retii vinovatia numai la infractiunile importante unde exista majoritate (sau unaniminate).
ex: viol, furt, talharie, lovituri cauzatoare de moarte etc)
-
cory_pisycutz06
sunt de aceeasi parere cu Gavril. mai mult, pe undeva prin regulament, se mentioneaza ca nu vor constitui subiecte de examen problemele controversate. asa ca nu-ti mai bate capul, mai bine incearca sa retii probleme de nuanta. de ex. - daca victima este lipsita de libertate in vederea intretinerii unui raport prin constrangere, infractiunea de lipsire de libertate e absorbita de viol, daca lipsirea continua si dupa consumarea violului, exista concurs de infractiuni intre 192 si viol.
-
gavril
art.192=violare de domiciliu. banuiesc ca te refereai la art. 189
-
nicu2
multumesc pentru raspunsuri!
cat despre chestiunile controversate,la examenul din aprilie au dat asa ceva si,desi am invocat regulamentul si le-am trimis in copie parerile contradictorii ale unor autori,comisia nu a modificat baremul si nici nu a motivat...
-
gavril
le mai scapa cate una ... dar nu chiar controversata rau ci exista opinii minoritare in sens contrar.
nu are rost sa-ti umplii capul acuma cu toate chestiile astea. mai tarziu/
-
cory_pisycutz06
da, 189, scuze. am vrut sa evit sa ma repet, si cu gandul la violarea de domiciliu despre care Voineag spune ca nu are obiect material, am scris 192.
-
nicu2
...ai dreptate Gavril,opinia era minoritara...
-
nicu2
...cea in sens contrar
-
cory_pisycutz06
cum stati cu invatatul fratilor? ati trecut o data prin tot?
-
nicu2
s-au afisat listele cu candidatii...