grile de contestat
Multumesc pt. cuvintele de incurajare. Uff .. grea e perioada asta ..
Am si eu o alta intrebare: grila asta de ce nu au anulat-o ?
Am uitat s-o pun aici inainte.
Greila e asa:
In ca zde indivizibilitate sau conexitate, daca competenta dupa calitatea persoanelor sau natura faptelor apartine unor instante civile de grad diferit, competenta de a judeca toate cauzele reunite revine:
a) instantei mai intai sesizate, indiferent de gradul acesteia
b) instantei inferioare in grad
c) instantei superioare in grad
Ei spun ca este corect doar C). Dupa parerea mea nu e nici una corecta.
De ce? Ei nu-mi spun mie daca instantele penale sunt egale in grad sau de grade diferite ... ca sa stie si creierul meu ce regula sa aplice.
Imi poate explica cineva aberatia asta de grila ?
Greila e asa:
In ca zde indivizibilitate sau conexitate, daca competenta dupa calitatea persoanelor sau natura faptelor apartine unor instante civile de grad diferit, competenta de a judeca toate cauzele reunite revine:
De ce? Ei nu-mi spun mie daca instantele penale sunt egale in grad sau de grade diferite ... ca sa stie si creierul meu ce regula sa aplice.
Cererea de aratare a titularului dreptului:
a) trebuie formulata de parat cel mai tarziu pana la prima zi de infatisare, sub sanctiunea decaderii
b) nu poate fi formulata intr-un proces in care reclamantul urmareste valorificarea unui drept de creanta
c) poare fi formulata de reclamant.................
RASPUNS: B)
INTREBARE: A) de ce nu e?
a) trebuie formulata de parat cel mai tarziu pana la prima zi de infatisare, sub sanctiunea decaderii
b) nu poate fi formulata intr-un proces in care reclamantul urmareste valorificarea unui drept de creanta
c) poare fi formulata de reclamant.................
RASPUNS: B)
INTREBARE: A) de ce nu e?
zice instante civile diferite in grad, "civile" ala se refera de fapt la instante penale (care nu sunt militare) si nu la instante de drept civilgstefan5 wrote:art. 66 C.proc civ. paratul poate face aratarea titularului dreptului printr-o cerere motivata, depusa odata cu intampinarea sau daca intampinarea nu este obligatorie, cel mai tarziu la prima zi de infatisare
maaaaaaaaaaaaaaaaai!
rusine sa va fie! rusine. sunt dezgustata! unde va credeti?
si vroiati sa fiti ce? judecatori? JUDECATORI?
RUSINE!
Gavril imi pare rau! pacat! pacat pt justitie!
nu am alte cuvinte decat PACAT!
Parerea mea este ca noi toti am pierdut! nu renunta!
(dar nu renunta nici la altele!)
rusine sa va fie! rusine. sunt dezgustata! unde va credeti?
si vroiati sa fiti ce? judecatori? JUDECATORI?
RUSINE!
Gavril imi pare rau! pacat! pacat pt justitie!
nu am alte cuvinte decat PACAT!
Parerea mea este ca noi toti am pierdut! nu renunta!

Gavril wrote:Multumesc pt. cuvintele de incurajare. Uff .. grea e perioada asta ..
Greila e asa:
Dupa parerea mea, problema (sau smecheria) consta in faptul ca se refera
la "instante civile de grad diferit".
Daca am pleca de la premisa ca se vorbeste despre instante civile care judeca potrivit Cprcivila, atunci grila nu are nici un sens.
Adica:
daca vorbesti de indivizibilitate si conexitate (cum au facut-o ei in ipoteza) esti in sfera procedurii penale. Atunci cum pot fi instante civile competente intr-un proces penal?
Avand in vedere faptul ca interpretand grila potrivit rationamentului de mai sus se ajunge la un nonsens,
cred ca cei care au conceput-o, prin referirea la "instante civile" au avut in vedere acele instante complementare celor militare. Deci instante civile pe de o parte si militare pe de alta parte. Adica instante penale civile pe de o parte si militare pe de alta. Altfel nu are nici un sens grila.
Potrivit art. 35 alin. (1) din Cprocpen raspunsul corect este c).
doamne, dumnezeule, vai de noi si de justitiabili daca intra la inm nesimtiti si prost-crescuti ca ion-balcon!
Ioana, esti un om de cea mai joase speta si iti lipseste minimul de buna crestere necesar ca sa te numesti om! Ma incearca un mare sentiment de dezgust si din acest moment refuz sa mai citesc vreun mesaj de-al tau si cred ca toti ar trebui sa facem asa. Daca te ignoram poate pleci, dar desigur tu ai obrazul atat de gros incat sunt slabe sanse sa te conformezi...
Gavril, in ceea ce te priveste imi pare extrem de rau pentru tine. Mi-ar fi placut sa intri anul acesta pentru ca meriti, atat pentru ca esti bine pregatit cat si pentru ca esti bine crescut, educat si dornic sa ii ajuti pe ceilalti...capul sus si nu te da batut.
Ioana, esti un om de cea mai joase speta si iti lipseste minimul de buna crestere necesar ca sa te numesti om! Ma incearca un mare sentiment de dezgust si din acest moment refuz sa mai citesc vreun mesaj de-al tau si cred ca toti ar trebui sa facem asa. Daca te ignoram poate pleci, dar desigur tu ai obrazul atat de gros incat sunt slabe sanse sa te conformezi...
Gavril, in ceea ce te priveste imi pare extrem de rau pentru tine. Mi-ar fi placut sa intri anul acesta pentru ca meriti, atat pentru ca esti bine pregatit cat si pentru ca esti bine crescut, educat si dornic sa ii ajuti pe ceilalti...capul sus si nu te da batut.
Gavril wrote:merci de explicatii pt. grila de la indivizibilitate si conexitate.
Gavrile, vezi bre ca s-au afisat procesele-verbale de solutionare a contestatiilor pe inm.ro.
sunt sase sau sapte grile anulate.
poate ai noroc si cu cele 75 de puncte ale tale sari peste 80.
ia fa o verificare.
succes.
Si eu am ramas siderata...kiddy wrote:doamne, dumnezeule, vai de noi si de justitiabili daca intra la inm nesimtiti si prost-crescuti ca ion-balcon!
Se pare ca la unii oameni, situatiile extreme scot la iveala cele mai urate laturi ale personalitatii...
Ma bucur pentru tine si de asemenea imi exprim regretul in ceea ce-l priveste pe GAvril...

draudiu wrote:Gavril wrote:merci de explicatii pt. grila de la indivizibilitate si conexitate.
Gavrile, vezi bre ca s-au afisat procesele-verbale de solutionare a contestatiilor pe inm.ro.
sunt sase sau sapte grile anulate.
poate ai noroc si cu cele 75 de puncte ale tale sari peste 80.
ia fa o verificare.
succes.
cred ca am venit cu stirea prea tarziu, nu?
eu acum m-am uitat din curiozitate.
probabil ca deja stii rezultatul.
Bai eu zic ca nu au rost clinciurile de genul asta (ion-balcon- cyclop)
Astia de la inm nu sunt in stare sa faca grile normale si nu are rost sa va certati de pomana.
eu zic sa ne indreptam furia spre incompetentii care au realizat grilele de anul asta.
Urez bafta tuturor.
Nu cedati, nu va lasati calcati in picioare de niste imbecili care din dorinta de a arata ca sunt mai destepti incearca sa ne dea la cap cu grile de genul astora.
Astia de la inm nu sunt in stare sa faca grile normale si nu are rost sa va certati de pomana.
eu zic sa ne indreptam furia spre incompetentii care au realizat grilele de anul asta.
Urez bafta tuturor.
Nu cedati, nu va lasati calcati in picioare de niste imbecili care din dorinta de a arata ca sunt mai destepti incearca sa ne dea la cap cu grile de genul astora.