Discutii privind procedura penala
-
bianca_r
oricum multumesc pt asistenta gratuita lui baltazar...mi-a fost de ajutor
-
alienfax
Draga Bianca, ar fi bine sa citesti ordonanta procurorului. In momentul in care clientul tau se va apropia de ghiseul politistului din Otopeni, urmatorul loc pe care-l va vizita va fi arestul municipiului, nu interiorul avionului. Deoarece, ordonanta care s-a dat nu cuprinde, in mod cert, un termen 30 de zile. Aceasta este practica, in baza ultimelor modificari ale C.proc.pen..
-
Baltazar
Pai nu neaparat, ca iese pe la Giurgiu

-
kinga
Baltazar wrote:Pai nu neaparat, ca iese pe la Giurgiu

si ce crezi Alien fax..fox... ca nu a citit???
-
adnonses
Pai si daca procurorul spune ca il condamna prin spanzurare tu ce faci ii cumperi funie?Atata timp cat este in faza de u.p trebuia prelungita daca nu a fost prelungita a incetat de drept,asta inseamna ca nu exista asupra lui nici o masura preventiva.
-
Samurai
Tu ai citit dispozitziile speciale pe care cu o inalta tzinuta profesionala le-a expus Baltazar? Baiatul asta chiar stie cu ele, imi place.
-
lopatadeoase
Si mie imi place ,dar nu mai mult ca tine Samuraiu meu,ca pe tine te inteleg ca nu zici nimic juridic si-i usor,dar pe el nu prea,o fi judecator?

-
agenda
mai glumetule, nu ai destule topicuri unde poti face cata bascalie vrei?
macar pe cele serioase scutestele de prostiile tale!
-
lopatadeoase
Care is serioase? 8O
-
kinga
pai inainte sa apari tu erau cateva...
nu-ti ramane decat sa cauti ..... desi pentru asta ai avea nevoie si de o sclipire de intelegenta.. nu cred ca e cazul la tine...
-
alienfax
Agenda, mama, sterge de praf C.proc.pen., unde ai vazut - in faza de u.p. - prelungirea, din 30 in 30 de zile, a masurii preventive despre care vorbim. Procurorul poate impune interdictia, prin ordonanta, pe 30 de zile, insa cand se termina aceasta? Citeste printre randuri sau poate ceva practica.
-
agenda
alienfax????????
habar nu am despre ce vorbesti si nu am postat deloc pe subiectul asta..............si momentan nu prea ma intereseaza penalul..........am altele rezolvat....
-
kinga
lasa agenda a fost lovita de lopata...
a postat Adnonses.. dar chiar ca era un efort prea mare sa citeasca ....
-
lopatadeoase
kinga wrote:lasa agenda a fost lovita de lopata...
a postat Adnonses.. dar chiar ca era un efort prea mare sa citeasca ....
Ba,io nu lovesc ca am niste principii in viata,bine?
-
kinga
chiar vad....
din moment ce te adresezi cu "ba"...principii probabil ca ai.. doar 7 ani ai lipsit de acasa.....