AHO wrote:
p.s.valiro este cunostinta lui y sau chiar y

valiro wrote:Buna ziua.
O cunostinta de-a mea (sa-i zicem X) are urmatoarea problema, poate ne puteti ajuta cu niste sfaturi.
Nu stiu de unde a reiesit faptul ca eu asi fi Y sau cunostinta lui Y.
Ar fi fost chiar diabolic acest Y sa se intereseze in felul acesta de drepturile care le are.
De fapt cum sta problema: Y a venit la X acum 2 luni si ia zis sa mearga la notar sa faca succesiunea iar dupa aia el sa vanda catre o persoana in care X avea incredere, ca el nu mai doreste sa fie implicat. X a refuzat sa faca asta pentru ca a considerat ca nu mai are rost sa plateasca un contract de vanzare - cumparare si i-a propus ca el sa faca o declaratie de renuntare la mostenire. Y a zis ca e ok, ca o face dar de doua luni tot o plimba cu vorba pe X ca ba nu are timp, ba ca vine maine, ba ca vine peste o saptamana, s.a.m.d. Normal ca te duce cu gandul ca ar avea ceva intentii necurate. De aceea am inceput sa ne interesam ce ar putea sa faca Y fara consimtamantul lui X privitor la acest apartament.
Tot de accea am apelat si la sfaturile d-voastra pentru care va multumim.
Melinda wrote:
2.isi ia un imprumut maricel si garanteza cu apartamentul (stiind de la inceput ca nu va restitui imprumutul).
Poate o banca sa dea un imprumut pe un testament de 10 randuri in care Y nu are decat dreptul la nuda proprietate ??? 8O