Stabilire program vizitare minori
Jojo, sa stii ca e o lectura splendida...incearca si vei vedea...orice tine de Amelie Nothomb...JOJO wrote:Leustene ( leusteana?) tie sa nu-ti tulbure comportamnetul lectura japoneza, fa bine si salveaza-ma daca vezi ca-s pe moarte spirituala sau o iau pe aratura juridica.leustean wrote:Sa iti zic eu alta : japonezii nu salveaza niciodata de la moarte pe cineva, considerand ca prin acest gest de generozitate ar inrobi fiinta salvata unei obligatii de recunostintei ce le-ar depasi celor salvati puterile.
Kinga, imi place de tine cand esti rauta.
@amy
Stiu, da nu-ti zic.
Bine, nerecomandat japonezilor de pe forum.
Leusteane tu chiar ai probleme, sincer....leustean wrote:kinga, arta ta de a glumi ma amuza de cad pe jos...
sa ma mai uit, fato, la divertis, ca astia sint nica pe langa tine.
Noa hai sa-ti spun ceva... Amy avea nevoie de ajutor, a cerut un sfat.
Te-ai bagat ca musca in lapte si ai scris.... off topic..doar de dragul de a scrie.
Dupa care culmea tot tu erai revoltata ca Amy a indraznit sa-ti spuna ca nu ai spus nimik interesant.
Acu fato, esti avocata??? ai avut macar un proces pe dreptul familiei???
Nu??? Pai atunci stai in banca ta si nu mai da sfaturi ieftine si fara nici un rost.
si ce ai vrea??? Sa-ti spuna amy ..vau Leusteane ce desteapta esti... acu chiar ca sunt lamurita... la asta te asteptai???? Ce sa-ti multumeasca??? Ce ai spus??? Chiar tu ai citit ce ai postat????
Sunt membrii ai forumului care se pricep la dreptul familiei ..noa lasa pe ei sa raspunda.
Si tu sa intervii cand ai ceva de spus...
PS
Treci la TV... e Divertis.....
kinga wrote:Leusteane tu chiar ai probleme, sincer....leustean wrote:kinga, arta ta de a glumi ma amuza de cad pe jos...
sa ma mai uit, fato, la divertis, ca astia sint nica pe langa tine.
Noa hai sa-ti spun ceva... Amy avea nevoie de ajutor, a cerut un sfat.
Te-ai bagat ca musca in lapte si ai scris.... off topic..doar de dragul de a scrie.
Dupa care culmea tot tu erai revoltata ca Amy a indraznit sa-ti spuna ca nu ai spus nimik interesant.
Acu fato, esti avocata??? ai avut macar un proces pe dreptul familiei???
Nu??? Pai atunci stai in banca ta si nu mai da sfaturi ieftine si fara nici un rost.
si ce ai vrea??? Sa-ti spuna amy ..vau Leusteane ce desteapta esti... acu chiar ca sunt lamurita... la asta te asteptai???? Ce sa-ti multumeasca??? Ce ai spus??? Chiar tu ai citit ce ai postat????
Sunt membrii ai forumului care se pricep la dreptul familiei ..noa lasa pe ei sa raspunda.
Si tu sa intervii cand ai ceva de spus...
PS
Treci la TV... e Divertis.....
Helooo, nici chiar asa de rea, doar e duminica seara Kingo! (maine e lunea?

Si daca amy e nemultumita de raspuns, sa-si angajeze avocat cu pareri avizate.
Arata-mi banii amy, arata-mi banii!

Sincer JOJO..chiar nu te inteleg.... ce a fost asa de rau ca a indraznit sa ceara o parere avizata????
Adica parerea unui membru care se pricepe????
Ai sarit sa o ajuti pe andreea2iuliana.....
Amy , eu recunosc sincer ca nu am tangenta cu dreptul familiei.
Dar daca nu te ajuta nimeni.... cer eu luni o parare avizata ..si te contactez pe mp...

Adica parerea unui membru care se pricepe????
Ai sarit sa o ajuti pe andreea2iuliana.....
Amy , eu recunosc sincer ca nu am tangenta cu dreptul familiei.
Dar daca nu te ajuta nimeni.... cer eu luni o parare avizata ..si te contactez pe mp...

Putea sa insiste altfel, Kinga.kinga wrote:Sincer JOJO..chiar nu te inteleg.... ce a fost asa de rau ca a indraznit sa ceara o parere avizata????:
Cand am nevoie de ajutor, eu strig tare de obicei si sunt recunoscatoare pt. oricine ma baga in seama, chiar daca selectez in tacere raspunsurile neavizate...in fine.
Modificat mesaj pro bono.

Eu am priceput ca era vorba de temerea fiicei ca isi va supara tatal si am raspuns in consecinta.
I-am zis sa nu apeleze la instanta daca se poate rezolva amiabil.
Am inteles gresit, fiindca amy a spus "nu indrazneste sa isi supere tatal".
Scuze ca nu am facut conspect.
Dupa care...s-a dus totul naibii, fiindca s-au cerut pareri avizate.
Si au urmat, in ordine : Kinga, Samurai, toti...care de care mai avizati.
Acum, ca galceava a trecut, va rog, treceti la treaba, colegi, nu o mai plangeti pe amy, asteapta raspunsul vostru.
Da?
Sa recunoastem, dragi colegi, ca ne-a facut placere sa ne paruim, ca doar fara paruiala asta, cine e veteran al forumului, a constatat deja ca e plictiseala mare.
Dar maine e luni, e zi de biuro, va rog, un pic de gandire juridica, in avans, dupa Divertis, Procesul Etapei si Filmele XXL ( pentru Samurai, ca duminica nu mai citeste).
Iar eu, tot cu problemele mele, Kinga, dar sa stii ca pluralul de la membru este "membri" si doar articulat este "membrii".
Asta ca tot te dadeai asa de mare cititoare.

I-am zis sa nu apeleze la instanta daca se poate rezolva amiabil.
Am inteles gresit, fiindca amy a spus "nu indrazneste sa isi supere tatal".
Scuze ca nu am facut conspect.
Dupa care...s-a dus totul naibii, fiindca s-au cerut pareri avizate.
Acum, ca galceava a trecut, va rog, treceti la treaba, colegi, nu o mai plangeti pe amy, asteapta raspunsul vostru.
Da?
Sa recunoastem, dragi colegi, ca ne-a facut placere sa ne paruim, ca doar fara paruiala asta, cine e veteran al forumului, a constatat deja ca e plictiseala mare.
Dar maine e luni, e zi de biuro, va rog, un pic de gandire juridica, in avans, dupa Divertis, Procesul Etapei si Filmele XXL ( pentru Samurai, ca duminica nu mai citeste).
Iar eu, tot cu problemele mele, Kinga, dar sa stii ca pluralul de la membru este "membri" si doar articulat este "membrii".
Asta ca tot te dadeai asa de mare cititoare.

... spuse Altetza Sa Levisticum Officinale de Logorrhee !leustean wrote: Dupa care...s-a dus totul naibii, fiindca s-au cerut pareri avizate.
Da?