Stabilire program vizitare minori

Familiei
leustean

Post by leustean » 22 Oct 2006, 19:43

kinga, arta ta de a glumi ma amuza de cad pe jos...
sa ma mai uit, fato, la divertis, ca astia sint nica pe langa tine.

leustean

Post by leustean » 22 Oct 2006, 19:45

JOJO wrote:
leustean wrote:Sa iti zic eu alta : japonezii nu salveaza niciodata de la moarte pe cineva, considerand ca prin acest gest de generozitate ar inrobi fiinta salvata unei obligatii de recunostintei ce le-ar depasi celor salvati puterile.
Leustene ( leusteana?) tie sa nu-ti tulbure comportamnetul lectura japoneza, fa bine si salveaza-ma daca vezi ca-s pe moarte spirituala sau o iau pe aratura juridica.

Kinga, imi place de tine cand esti rauta.

@amy
Stiu, da nu-ti zic. :grin:
Jojo, sa stii ca e o lectura splendida...incearca si vei vedea...orice tine de Amelie Nothomb...
Bine, nerecomandat japonezilor de pe forum.

leustean

Post by leustean » 22 Oct 2006, 19:49

Samurai wrote:
leustean wrote:
Samurai wrote: Olala !!! Acum se explica multe. Leustean e facut din coasta lui Adam. :evil:
draga, din fericire nu din coasta ta...
te pup! :kiss:
Daca erai din coasta mea ori ma impuscam ori ma apucam de alcohool. Si nu te pup.
Inca mai citesti la Playboy-ul ala?...

kinga

Post by kinga » 22 Oct 2006, 19:57

leustean wrote:kinga, arta ta de a glumi ma amuza de cad pe jos...
Leusteane tu chiar ai probleme, sincer....

Noa hai sa-ti spun ceva... Amy avea nevoie de ajutor, a cerut un sfat.
Te-ai bagat ca musca in lapte si ai scris.... off topic..doar de dragul de a scrie.
Dupa care culmea tot tu erai revoltata ca Amy a indraznit sa-ti spuna ca nu ai spus nimik interesant.

Acu fato, esti avocata??? ai avut macar un proces pe dreptul familiei???
Nu??? Pai atunci stai in banca ta si nu mai da sfaturi ieftine si fara nici un rost.

si ce ai vrea??? Sa-ti spuna amy ..vau Leusteane ce desteapta esti... acu chiar ca sunt lamurita... la asta te asteptai???? Ce sa-ti multumeasca??? Ce ai spus??? Chiar tu ai citit ce ai postat????

Sunt membrii ai forumului care se pricep la dreptul familiei ..noa lasa pe ei sa raspunda.

Si tu sa intervii cand ai ceva de spus...

PS

Treci la TV... e Divertis.....

jojo

Post by jojo » 22 Oct 2006, 20:04

kinga wrote:
leustean wrote:kinga, arta ta de a glumi ma amuza de cad pe jos...
Leusteane tu chiar ai probleme, sincer....

Noa hai sa-ti spun ceva... Amy avea nevoie de ajutor, a cerut un sfat.
Te-ai bagat ca musca in lapte si ai scris.... off topic..doar de dragul de a scrie.
Dupa care culmea tot tu erai revoltata ca Amy a indraznit sa-ti spuna ca nu ai spus nimik interesant.

Acu fato, esti avocata??? ai avut macar un proces pe dreptul familiei???
Nu??? Pai atunci stai in banca ta si nu mai da sfaturi ieftine si fara nici un rost.

si ce ai vrea??? Sa-ti spuna amy ..vau Leusteane ce desteapta esti... acu chiar ca sunt lamurita... la asta te asteptai???? Ce sa-ti multumeasca??? Ce ai spus??? Chiar tu ai citit ce ai postat????

Sunt membrii ai forumului care se pricep la dreptul familiei ..noa lasa pe ei sa raspunda.

Si tu sa intervii cand ai ceva de spus...

PS

Treci la TV... e Divertis.....

Helooo, nici chiar asa de rea, doar e duminica seara Kingo! (maine e lunea? :-( :-( :-( )

Si daca amy e nemultumita de raspuns, sa-si angajeze avocat cu pareri avizate.
Arata-mi banii amy, arata-mi banii! :-D

kinga

Post by kinga » 22 Oct 2006, 20:13

JOJO... acu si tu ai fost rea.... :cafea: :cafea: :cafea:

A avut ghinion ..ca am denaturat topicul.... sorry Amy.

Amy

Post by Amy » 22 Oct 2006, 20:16

:?: Helloooo!!!!!!!!!! Se pare ca am starnit furtuna. E bine pentru prima aparitie. Da eu tot nu am primit vreun raspuns. Si avocat nu pot sa-mi mai angajez ca am unul la partajul care inca nu s-a incheiat. Asa ca va rog, adunati-va cu totii si dati-mi un raspuns.

jojo

Post by jojo » 22 Oct 2006, 20:21

A avut ghinion pt. ca e nerecunoscatoare si nu stie proverbul cu (,) calul de dar. Sau primit in dar?

Poate ca a fost o ocazie buna sa invatam cate ceva, asa-i Amy?
Poate ca te pune pe ganduri reactia si atitudinea ostila a unora si tragi concluzii.
Sau poate ca nu.

kinga

Post by kinga » 22 Oct 2006, 20:26

Sincer JOJO..chiar nu te inteleg.... ce a fost asa de rau ca a indraznit sa ceara o parere avizata????

Adica parerea unui membru care se pricepe????

Ai sarit sa o ajuti pe andreea2iuliana.....

Amy , eu recunosc sincer ca nu am tangenta cu dreptul familiei.
Dar daca nu te ajuta nimeni.... cer eu luni o parare avizata ..si te contactez pe mp...

:floare: :floare:

Samurai

Post by Samurai » 22 Oct 2006, 20:27

Se astepta la ceva gen nstiu io , stiu iooooon cu manutzele ridicate pe sus.

Amy

Post by Amy » 22 Oct 2006, 20:30

Se pare singura care nu e pe langa subiect e Kinga. Mersi Jojo dar nu de lectii de buna purtare am nevoie. Si daca faci o recapitulare vei vedea ca nu am gresit prea mult. Nici nu vreau sa intru in polemica cu nimeni. Doream niste raspunsuri doar. :?

Amy

Post by Amy » 22 Oct 2006, 20:35

Multumesc Kinga. Chiar asteptam ceva de genul... cum a zis Samurai, pt ca vizualizasem unele dintre subiecte si chiar am vazut si raspunsuri serioase. Pe maine atunci! :floare:

jojo

Post by jojo » 22 Oct 2006, 20:37

kinga wrote:Sincer JOJO..chiar nu te inteleg.... ce a fost asa de rau ca a indraznit sa ceara o parere avizata????:
Putea sa insiste altfel, Kinga.
Cand am nevoie de ajutor, eu strig tare de obicei si sunt recunoscatoare pt. oricine ma baga in seama, chiar daca selectez in tacere raspunsurile neavizate...in fine.

Modificat mesaj pro bono. :grin:

leustean

Post by leustean » 22 Oct 2006, 20:54

Eu am priceput ca era vorba de temerea fiicei ca isi va supara tatal si am raspuns in consecinta.
I-am zis sa nu apeleze la instanta daca se poate rezolva amiabil.
Am inteles gresit, fiindca amy a spus "nu indrazneste sa isi supere tatal".
Scuze ca nu am facut conspect.

Dupa care...s-a dus totul naibii, fiindca s-au cerut pareri avizate.
Si au urmat, in ordine : Kinga, Samurai, toti...care de care mai avizati.
Acum, ca galceava a trecut, va rog, treceti la treaba, colegi, nu o mai plangeti pe amy, asteapta raspunsul vostru.
Da?

Sa recunoastem, dragi colegi, ca ne-a facut placere sa ne paruim, ca doar fara paruiala asta, cine e veteran al forumului, a constatat deja ca e plictiseala mare.

Dar maine e luni, e zi de biuro, va rog, un pic de gandire juridica, in avans, dupa Divertis, Procesul Etapei si Filmele XXL ( pentru Samurai, ca duminica nu mai citeste).

Iar eu, tot cu problemele mele, Kinga, dar sa stii ca pluralul de la membru este "membri" si doar articulat este "membrii".
Asta ca tot te dadeai asa de mare cititoare.
:kiss:

Samurai

Post by Samurai » 23 Oct 2006, 08:02

leustean wrote: Dupa care...s-a dus totul naibii, fiindca s-au cerut pareri avizate.
Si au urmat, in ordine : Kinga, Samurai, toti...care de care mai avizati.
Acum, ca galceava a trecut, va rog, treceti la treaba, colegi, nu o mai plangeti pe amy, asteapta raspunsul vostru.
Da?

Sa recunoastem, dragi colegi, ca ne-a facut placere sa ne paruim, ca doar fara paruiala asta, cine e veteran al forumului, a constatat deja ca e plictiseala mare.

Dar maine e luni, e zi de biuro, va rog, un pic de gandire juridica, in avans, dupa Divertis, Procesul Etapei si Filmele XXL ( pentru Samurai, ca duminica nu mai citeste).
... spuse Altetza Sa Levisticum Officinale de Logorrhee !

Post Reply