ma puteti ajuta cu un model de cerere pentru inscriere la masa credala?
va multumesc
model cerere inscriere in masa credala
Poti plati taxa de timbru la administratia financiara din orasul in care locuiesti si treci la beneficiar contul tribunalului unde e deschisa procedura insolventei.Giovanni wrote:Cum platesti taxa de timbru daca trimiti prin posta? Merge prin mandat postal?Ianos wrote:... taxa timbru, si poti trimite si prin posta mentionand dosarul, eu cel putin asa am procedat si nu am avut probleme.
model de cerere de inscriere la masa credala pentru persoane fizice
TRIBUNALUL BUCUREŞTI
SECŢIA A VII – A COMERCIALĂ
DOSAR NR. 0000/0/2009
DOMNULE PREŞEDINTE
Subsemnatul ________________________, posesor al CI/BI seria ___, nr. ____________, CNP ________________, eliberat de _________________, în data de_____________, domiciliat în ______________, str. _________________, nr. _________, bl. _______, sc. ___, et. ___, sector/judet _________________, în calitatea de fost salariat al SC XXX SA, doresc înscrierea la masa credală a SC XXX SA, în insolvenţă, în Dosarul nr. 0000/0/2009 aflat pe rolul Secţiei a VII – a Comercială a Tribunalului Bucureşti, cu suma de __________________, reprezentând _____________________________________.
Anexez la prezenta:
- copie titlu executoriu care certifica creanta
- copie CI/BI
- taxa de timbru judiciar in valoare de 39 RON
Data: Semnătura:
DOMNULUI PREŞEDINTE AL TRIBUNALULUI BUCUREŞTI
PS: CERERILE SE TRIMIT LA TRIBUNAL NU LA ADMINISTRATORUL JUDICIAR SAU LA LICHIDATOR
TRIBUNALUL BUCUREŞTI
SECŢIA A VII – A COMERCIALĂ
DOSAR NR. 0000/0/2009
DOMNULE PREŞEDINTE
Subsemnatul ________________________, posesor al CI/BI seria ___, nr. ____________, CNP ________________, eliberat de _________________, în data de_____________, domiciliat în ______________, str. _________________, nr. _________, bl. _______, sc. ___, et. ___, sector/judet _________________, în calitatea de fost salariat al SC XXX SA, doresc înscrierea la masa credală a SC XXX SA, în insolvenţă, în Dosarul nr. 0000/0/2009 aflat pe rolul Secţiei a VII – a Comercială a Tribunalului Bucureşti, cu suma de __________________, reprezentând _____________________________________.
Anexez la prezenta:
- copie titlu executoriu care certifica creanta
- copie CI/BI
- taxa de timbru judiciar in valoare de 39 RON
Data: Semnătura:
DOMNULUI PREŞEDINTE AL TRIBUNALULUI BUCUREŞTI
PS: CERERILE SE TRIMIT LA TRIBUNAL NU LA ADMINISTRATORUL JUDICIAR SAU LA LICHIDATOR
Re: model cerere inscriere in masa credala
Va rog si eu sa-mi dati un model cerere inscriere in masa credala!
pe email: empathic.gabriel@yahoo.com daca se poate!
va multumesc foarte mult!
pe email: empathic.gabriel@yahoo.com daca se poate!
va multumesc foarte mult!