V-ati apucat de invatat ?!?
Re: V-ati apucat de invatat ?!?
...uite, aveam o "poezie", ceva fun, la adresa acestui gen de intrebare, care atrage dupa sine, nenumarate si neobosite variante ale framantarilor extreme in materie de organizare a invatarii;de ex:"cand va apucati cu adevarat de...?", "obisnuiti sa faceti pauze in timp ce...?", "luati lectina cu 2 luni inainte?", "ce luati daca nu mai sunt 2 luni pana cand va apucati de ...?", "la ce ora cititi cel mai bine?", "obisnuiti sa visati exact ceea ce ati invatat?", "recapitulati numai in w-end?", "ce haine purtati cand cititi la penal?", "cum va dati seama ca ati inceput serios sa...?", "la ce ora va treziti in dimineata examenului?"..aceasta ultima intrebare recunosc am sterpelit-o de pe un topic geaman, mi s-a parut de un farmec irezistibil ideea in sine...DD wrote:
Pai hai sa auzim !!!
Deprima-ma !!!![]()
DD, ca sa revin, nu cred ca mai e cazul sa-ti spun parerea mea, ca tu cred ca te-ai apucat deja de invatat, din moment ce nu te mai agiti pe forum;asta daca n-ai lansat grenada, dupa care ai plecat in concediu...acun, ma stresez eu...ca, din moment ce vom da examenul la aceeasi data si la acest topic nu mai scrie nimeni...iar eu bantui pe for, well, inseamna ca ....

EEEEEEhhhhhhhhh...... Ce n-as fi dat sa fiu si eu acum undeva pe la mare sau, de ce nu, pe la munte, in concediu...... Din pacate, deocamdata, aceste lucruri raman la stadiul de vise.......
Cat despre topicul pe care l-am deschis, sper sa nu fi deranjat sau suparat pe nimeni. Pur si simplu doream sa schimb pareri, impresii, idei etc. si cu alti candidati la examenul de admitere in Barou de anul acesta, precum si cu cei care deja au reusit sa promoveze acest examen sau sunt avocati cu experienta. Atata tot !!!
Ca nu am mai postat pe forum la chiar topicul deschis de mine, asta nu se datoreaza faptului ca invat pe rupte, ci pur si simplu am mai avut si alte cateva lucruri de facut in aceasta perioada.
(Oricum, nici pana in prezent nu am reusit sa ma adun si sa ma apuc serios de invatat.... :) )
Inca o data, daca am deranjat sau suparat in vreun fel, IMI CER SCUZE !!!
Multumesc.
Cat despre topicul pe care l-am deschis, sper sa nu fi deranjat sau suparat pe nimeni. Pur si simplu doream sa schimb pareri, impresii, idei etc. si cu alti candidati la examenul de admitere in Barou de anul acesta, precum si cu cei care deja au reusit sa promoveze acest examen sau sunt avocati cu experienta. Atata tot !!!
Ca nu am mai postat pe forum la chiar topicul deschis de mine, asta nu se datoreaza faptului ca invat pe rupte, ci pur si simplu am mai avut si alte cateva lucruri de facut in aceasta perioada.
(Oricum, nici pana in prezent nu am reusit sa ma adun si sa ma apuc serios de invatat.... :) )
Inca o data, daca am deranjat sau suparat in vreun fel, IMI CER SCUZE !!!
Multumesc.