La INM GRILA VA FI BAZA.
flaviusnet wrote:la inceput am luat-o ca pe o gluma...dar se pare ca e pe bune...si e nasol fratilor!sa nu credeti ca vor fi grile din voineag!!vor fi de 10* mai grele ca acelea din voineag!!si sunt multi care se descurca bine la grile...s-a vazut anul trecut...si probabil ca se vor inmulti blaturile...of of
si eu cred ca o sa fie mai greu ca in anii trecuti. nu cred insa ca grilele vor fi neaparat mai grele.
Daca va uitati pe home page - ul inm a doua problema identificata de Consiliul etc. este neocuparea tuturor locurilor scoase la concurs. Solutia gasita de un tip practic - probabil constantean, a fost eliminarea spetelor. Si astfel, cei 400 care trec in mod obisnuit de grile o sa intre la inm pe cele 200 de locuri (aproximativ) in ordinea mediilor. In felul asta locurile se ocupa, consiliile, comitetele si comisiile mai bifeaza un succes in reforma justitiei, noi picam cu 87 (:fluierat:) si ne apucam de medicina.
Daca va uitati pe home page - ul inm a doua problema identificata de Consiliul etc. este neocuparea tuturor locurilor scoase la concurs. Solutia gasita de un tip practic - probabil constantean, a fost eliminarea spetelor. Si astfel, cei 400 care trec in mod obisnuit de grile o sa intre la inm pe cele 200 de locuri (aproximativ) in ordinea mediilor. In felul asta locurile se ocupa, consiliile, comitetele si comisiile mai bifeaza un succes in reforma justitiei, noi picam cu 87 (:fluierat:) si ne apucam de medicina.
arian wrote:si eu cred ca o sa fie mai greu ca in anii trecuti. nu cred insa ca grilele vor fi neaparat mai grele.

Mili wrote:Eu am auzit ca vor fi 200...sa acopere cat mai multa materie.fanfanlatulipe wrote:sa dea Domnun ca grilele sa fie de 100 de ori mai grele ca cele din anii trecuti!
Ce? Va e frica?![]()
Asa ca... multa bafta!
Nu cred ca mai e loc de asemenea speculatii acum! lasa-ne sa ne bucuram de vestea disparitiei spetelor! e totusi un pas inainte- multa bafta si tie :)
Sunt placut surprins sa aflu ca s-au eliminat spetele. E un pas inainte spre ocuparea tuturor locurilor. Cu ocazia asta scapa corectorii si de nesfarsitele contestatii. Anul trecut, in special pe proc. pen. unde s-a dat controversa, s-au facut o multime de contestatii, urmand ca in final sa se puncteze ambele solutii desi efectul produs era diametral opus (a se vedea momentul de la care curge termenul de 2 luni pt. introd. plangerii prealabile).
Oricum, si fara spete, tot nu mai dau si anu asta. E faina si meseria de avocat. Si mult, mult mai lejera.
Oricum, si fara spete, tot nu mai dau si anu asta. E faina si meseria de avocat. Si mult, mult mai lejera.