Discutii privind raporturile de Drept Comercial
-
tristan
-
juliana
Pentru ATX2003,
A fost vorba de o eroare materiala evidenta.
-
Pelerinul
Tristane, poate traduci ce va sa insemne iconitele tale?
Si poate ma combati cu argumente. Altfel incep sa cred in vorba ceea: oamenii cand nu pricep un lucru incep sa rada!
-
tristan
Pelerinul wrote:Tristane, poate traduci ce va sa insemne iconitele tale?
Si poate ma combati cu argumente. Altfel incep sa cred in vorba ceea: oamenii cand nu pricep un lucru incep sa rada!
inseamna ca rad pe rupte!! ce argumente pot aduce aici? Eu ma asteptam sa aduci tu!

-
Pelerinul
Faza cu rasul nu era tocmai un compliment. Dar ma rog...
Eu mi-am expus punctul de vedere. Tu ai ras. Si nu mi-ai spus de ce!
-
kko
Mai fratilor, Pelerinul are dreptate. 100%
Dan, va zic io un mic secret. Ce atata cerere in anulare? Mai bine lasati-o in pace si vedeti art.10 din ordonanta.
Hotararea in Contestatie la executare se da cu drept de recurs

-
lawprofile
tristan wrote:inseamna ca rad pe rupte!! ce argumente pot aduce aici? Eu ma asteptam sa aduci tu!

fa-ne totusi o favoare si adu niste argumente sa nu murim prosti.
altfel o sa cred despre tine ca nu esti decat un papagal(de fapt chiar asta cred).
-
Pelerinul
KKO wrote:Mai fratilor, Pelerinul are dreptate. 100%
Dan, va zic io un mic secret. Ce atata cerere in anulare? Mai bine lasati-o in pace si vedeti art.10 din ordonanta.

Problema cu articolul 10 este foarte interesanta. Inca nu am avut in practica nici un caz de genul asta dar sunt curios ce s-ar putea intampla. Ca s-ar deduce ca in contestatie imi poate desfiinta titlul!
-
lawprofile
Pelerinul wrote:KKO wrote:Mai fratilor, Pelerinul are dreptate. 100%

Problema cu articolul 10 este foarte interesanta. Inca nu am avut in practica nici un caz de genul asta dar sunt curios ce s-ar putea intampla. Ca s-ar deduce ca in contestatie imi poate desfiinta titlul!
citeste si art 11 ind 1!
-
Pelerinul
Se completeaza!! Codul e reglementarea generala si ordonanta este reglementarea speciala in cazul de fata! Zic eu!
-
kko
Ba, mie imi place mai mult alin.1 din art.11 indice 1
Ma tot framant sa gasesc,
ca debitor, anumite aplicatii practice si cai de valorificare

-
tristan
LAWPROFILE wrote:tristan wrote:inseamna ca rad pe rupte!! ce argumente pot aduce aici? Eu ma asteptam sa aduci tu!

altfel o sa cred despre tine ca nu esti decat un papagal(de fapt chiar asta cred).
uite ma cintezoiule..pe tine te las sa mori prost. Doar nu vrei sa te destepti acum cu replicile mele.

Vad ca incerci sa faci pe seful pe aici, te-ai contrat in termeni mai jmekeresti si cu denominatus, dar vezi ca eu sunt mai de la tara si te trimit direct la.....neaion in furca. Pune mana si citeste dracu ca lumea Ordonanta aia si nu mai te umfla in bojoci pe aici ma studentache. Nu am nevoie de filozofia ta de doi lei ma jmechere!!
-
Pelerinul
Eu solicitam doar niste argumente juridice. Si uite ca se ajunge la unele ... contondente.
Si acun v-ati gasit si voi sa vorbiti de papagali si cintezoi cand bantuie aviara prin tara?? Sau era cu tendinta!
KKO, astfel de aplicatii practice ar fi extrem de interesante. Daca faci vreo conexiune spune-mi si mie ca sunt si eu de vreo cateva ori...debitor.

-
lawprofile
tristan wrote:LAWPROFILE wrote:tristan wrote:inseamna ca rad pe rupte!! ce argumente pot aduce aici? Eu ma asteptam sa aduci tu!

uite ma cintezoiule..pe tine te las sa mori prost. Doar nu vrei sa te destepti acum cu replicile mele.

Vad ca incerci sa faci pe seful pe aici, te-ai contrat in termeni mai jmekeresti si cu denominatus, dar vezi ca eu sunt mai de la tara si te trimit direct la.....neaion in furca. Pune mana si citeste dracu ca lumea Ordonanta aia si nu mai te umfla in bojoci pe aici ma studentache. Nu am nevoie de filozofia ta de doi lei ma jmechere!!
dragul meu, inca astept argumentele.
n-are rost sa te cobori la nivelul meu deci te rog sa-mi arati cat de destept si experimentat esti.
-
tristan
LAWPROFILE wrote:tristan wrote:LAWPROFILE wrote:fa-ne totusi o favoare si adu niste argumente sa nu murim prosti.

dragul meu, inca astept argumentele.
n-are rost sa te cobori la nivelul meu deci te rog sa-mi arati cat de destept si experimentat esti.
dragul meu.....jmecheriile tale ma cam lasa ....rece. pune mana pe carte!! Daca ai timp vezi ca de ordonanta asta mai stim si noi cate ceva, poti gasi chiar pe aici prin sectiune. Nu trebuie sa iti dau tie mura-n gura.
Ai grija pe viitor cum te adresezi! In rest.....sa fii cuminte!