L.469/2002 privind intarirea disciplinei contractuale
gata, gata revin cu o completare
- am contract semnat si stampilat de partile contractante
- am factura doar semnata, emisa conform contractului
- si cireasa de pe tort: am bilete la ordin pentru factura respectiva, desigur nu exista disponibil bancar
deci avem o asumare si o incercare de executare a obligatiei, cu toate acestea azi am vazut in condica solutia instantei, sa vezi si sa nu crezi: respinge cererea
- am contract semnat si stampilat de partile contractante
- am factura doar semnata, emisa conform contractului
- si cireasa de pe tort: am bilete la ordin pentru factura respectiva, desigur nu exista disponibil bancar
deci avem o asumare si o incercare de executare a obligatiei, cu toate acestea azi am vazut in condica solutia instantei, sa vezi si sa nu crezi: respinge cererea
Ova, ma gandesc ca s-a pus in discutie prevederile art. 4 al.1 din L 469/02. Daca este asa, sunt curios si eu de motivarea sentintei. Prevederea asta legala este destul de bizara in contextul libertatii negocierii contractelor. Dar, ma rog, este bine sa iti insusesti si punctele de vedere ale unui adversar care castiga, atunci cand interesul unui alt client impune o alta maniera de abordare a unei probleme de acelasi gen...
In ce te priveste, daca ai BO emise in garantarea platii , nimic nu te impiedica , daca sunt refuzate la plata, sa le investesti cu f.ex si sa le executi silit. Este o cale mai rapida si, poate mai sigura (daca emitentul nu face opozitie la executare in termenul de 5 zile de la primirea somatiei de executare)

In ce te priveste, daca ai BO emise in garantarea platii , nimic nu te impiedica , daca sunt refuzate la plata, sa le investesti cu f.ex si sa le executi silit. Este o cale mai rapida si, poate mai sigura (daca emitentul nu face opozitie la executare in termenul de 5 zile de la primirea somatiei de executare)