Examene, rezultate, pareri, etc
-
vetabeta
Tulai, tu, Ildi, tu, dan musai, musai sa furi de la altii? mai faci si tu o infractiune si ajungi avocat nedemn inainte de a fi avocat! Oricum, in curand trebuie sa punem iar mina pe carti, pe jurisprudenta si legi, asa ca nu-ti fa griji, ca inveti de mers! Si te astept la o cafea cand treci prind Cluj! Your treat, of course! Si be si pt. mine ca n-am vreme de legile funciare nici sa suflu!

Felicitari si sa ne vedem in instanta, fie la Cluj, fie la Turda!

-
kary
-
innuenda
kary, si daca tu crezi ca nu ai nici o sansa la contestatii tot merita sa o faci. Cere recorectarea tuturor lucrarilor si poate o sa ai si tu motiv de bucurie. Oricum e valabil si aici principiul non reformatio in pejus, asa ca, de ce sa nu incerci?
-
kary
Esti f. draguta...dar cum oare sa indraznesc...sa fac o contestatie cu nota 3???....slabe sperante...asa cred...mi se pare ca s-a cam dus trenul meu, mai ales ca am si peste 35 de ani....oricum msy ptr.incurajari.
Felicit inca odata pe toata lumea....Succese...si cine stie poate la anul, daca mai gasesc resurse...
-
rox_alina
achiesez la ceea ce spune Innuenda, dupa cum ti-am mai spus-o! si eu am avut 5 la proc penala si am facut contestatie pt ca scrisesem de 8. si am avut noroc sa se rascoale mai multi si n-au avut incotro si au admis contestatiile, recorectand lucrarile. asa ca te ROG sa depui contestatie. ce rusine?? e vb de un drept al tau! de ce sa traiesti cu senzatia ca puteai incerca ultima sansa si nu ai facut-o? (cum am facut eu la licenta-nu mai fac prostia!) TE ROG depune contestatie! nu pierzi absolut nimic! bafta!
-
giovanni
Innuenda wrote:kary, si daca tu crezi ca nu ai nici o sansa la contestatii tot merita sa o faci.
Are dreptate! Nu ezita sa faci o contestatie. Nu se stie nicodata... In plus de asta s-au mai vazut cazuri cand din 2,20 s-a facut 9. Iar unii de pe forum stiu foarte bine la ce ma refer. De aceea Romania e tara tuturor posibilitatilor. Desi, de obicei banii isi spun cuvantul. Dar asta nu inseamna ca din 4 nu putem face 6. Incercarea moarte n-are. Ia-o ca exemplu si pe Rox Alina. La ea a tinut contestatia. Cien stie? Poate ai si tu noroc!!!

-
kary
Cred ca persoanele de care aminteati voi...aveau sprijinul fizic si material necesar....eu chiar nu-l am, sincer...problema este ca am nevoie de 6, 7...sunt doua materiii, am scris si putintel...ma bucur insa de intelegerea voastra...nu ma simt in stare de mai mult...asta e...acum...cine stie peste cateva luni poate?! va pup pe toti...pentru mine sunt cam trista...ma bucur pentru cei admisi sincer, sincer, sincer...va pup

-
alcali
dar ce ai de pierdut? am inteles ca in arges luasera la inceput 5 din 30(daca e cineva in cauza ma poate contrazice) si dupa contestatii au luat toti nota minima ,cat sa treaca!

-
kary
Multumesc tuturor...marturisesc imi este greu sa cred in steaua mea norocoasa...dar am vorbit si cu sotul meu....a ras, si a spus de ce nu?!
Maine plec la Bucuresti cu "modelul" lui Giovanni in buzunar...multumesc Giovanni...ma simt ca un copil de gradinita....dar vorbele voastre incurajatoare mi-au dat imboldul...cine stie....poate va fi ok...msy si revin sa va spun ce am facut.Va pup!!!!!

-
alcali
bafta ,kary! ne anunti! chiar nu ai nimic de pierdut !si la noi au fost niste note miiici si foarte mici si din 97 au luat 32

.a fost..memorabil examenul..toti au ramas uimiti pt ca anii trecuti nu au existat probleme. eu una nu l-as mai da a doua oara..adica 5 probe in 5 zile si 5 nopti in care nu pot aduna orele de somn sa fac de o noapte intreaga....si intr-un mediu in care toti supraveghetorii ti se plimbau pe langa ureche si se uitau la tine ca la ultimul pungas far sa poti lua un servetel din buzunar...

cica asa se reface faima examenului de care toti ziceau ca e floare la ureche.
-
razvanfer
Bravo kary. Iti tinem pumnii !!!
Si mai ziceai ca nu ai sprijin moral. Uite ca pe langa sotul tau iti mai tine pumnii si o comunitate intreaga de forumisti.
BAFTA BAFTA BAFTA.

-
kary
multam frumos Alcali...deja m-am pregatit...la cate nopti albe am facut... cred ca si asta va fi, dar ce mai conteaza...incercarea moarte nu are...msy...si va dau vesti....SPER SA FIE B U N E...
-
razvanfer
No ca numai acum am vazut ca nu la sprijin moral te refereai, dar in fine. Oricum, intentia conteaza, nu?
Asteptam vesti (sperand sa fie de bine)
-
giovanni
kary wrote:
Maine plec la Bucuresti cu "modelul" lui Giovanni in buzunar...multumesc Giovanni...ma simt ca un copil de gradinita....
Sper sa-ti fie de folos. Mult succes!!! Daca intri ne intalnim la o

.
-
kary
Doamne Razvanfer...fara voi... cu mana pe suflet spun, eu nu plecam la Bucuresti...cum spuneam sotul meu a ras ca de cea mai buna gluma...de la nota 3 sa iei 7...e asa un drum lung...doar voi m-ati impulsionat... va pup