trebuie sa raspund, desi imi este greu sa definesc sensul iconitelor postate (de obicei colegii de forum imi inteleg aceste postari);
iconita verde este preferata mea din intreg tabloul si o folosesc ori de cate ori am ocazia;
cei plangaciosi exprima exact ce se vede;
le-am postat in legatura cu mesajul citat de fira, mesaj al carui continut imi este greu sa-l definesc si sa-l inteleg;
nu stiu cui apartine, insa mi se pare un amestec bulversant de ironie si seriozitate, ambele create insa pe o idee gresita si cu o exprimare pompoasa;
eu am vazut profesionisti ai dreptului (cativa

), care insa nu aveau neaparat insusirile pe care le descrie atat de pompos mesajul respectiv;
mesajul respectiv m-a determinat sa rad ironic-verzui si apoi sa plang de mama focului si pe masura ce il recitesc sunt si mai bulversata.
imi suna ca un text din vechile manuale scolare, unde se ridicau in slavi .......tractoristii pe ogoare (de exemplu); totul este perfect, juristii astia sunt niste "supraoameni" (nu cred ca exista cuvantul, l-am inventat

), bengosi cat cuprinde, fericiti nevoie mare si vor rasturna lumea;
mi se pare o oda a juristilor;
parerea mea este ca juristii sunt oameni ca toti ceilalti, unii au altii nu au trasaturile descrise in mesajul cu pricina, unii si-au dorit sa fie juristi, altii au nimerit pur si simplu si gata, ce atata periaj;
postarea mea este cu siguranta incoerenta, dar asa sunt cand citesc mesajul cu pricina;
am simtit insa ca trebuie sa intervin si sa incerc sa explic, pentru ca nu e frumos sa las in sarcina colegilor de forum explicarea postarilor mele;