Discutii privind litigiile de munca
-
croc
aloooooo, mai intai procedura prealabila si apoi decizia;
maxim, eu sunt mandra de clasificare, tu?
nu stiu tigrul meu ce spune

-
MihaiC
Procedura am inceput-o. L-am convocat pe nesimtit si cu siguranta nu va veni, ca azi trebuie sa vina dar i-a spus asociatului unic la telefon ca ce va fi va fi (cred ca e putin sarit de fix respectivul, fie vorba intre noi) si tot azi se va intocmi si procesul verbal de cercetare disciplinara iar dupa asta ramane doar decizia de facut.

-
maxxim
Cum l-ai convocat? Sper ca ai dovada ca a luat la cunostinta de convocare!
In procesul-verbal incheiat la sfarsitul zilei prin care constati neprezentarea la convocare pune si doi martori (colegi) sa semneze.

pentru domnite.
-
MihaiC
Am dat numar convocarii in registrul general de intrari/iesiri si i-am trimis-o prin priori post cu confirmare de primire pentru ca el refuza sa vina la sediul firmei pentru a semna vreun act. Mai mult de atat nu am ce face, nu?
-
maxxim
Probleme ar putea fi daca la intoarcerea confirmarii de primire constati ca acea convocare a ajuns la destinatar dupa data la care trebuia sa se prezinte la convocare.
De obicei il convoc la 10 zile de la data cand trimit acea scrisoare.

Mi s-a intamplat in timpul grevei postei.

pentru domnite.
-
MihaiC
Well, nu e greva din cate stiu eu. Asta in primul rand, si, secund am trimis cu priori post, adica cel mai rapid serviciu al Postei Romane.
Sper sa nu fiu atat de ghinionist. In caz contrar mai fac o convocare ca alta solutie nu vad.
Tu ce zici