oameni buni,eu zic sa protestam intr-un fel fata de prostia celor de la inm,a,csm(ca sa fac o parabola la parazitii!).am vazut ca s-a pus problema asta pe un topic...
ma gandeam sa facem un topic special si,cu buna-vointa administratorului, sa-l punem in doliu...adica fie sa aibe o dunga neagra pe el, fie sa aibe fundal negru.si acolo sa ne spunem pasul
ca dovada ca prostia doare si e continua,sa va zic:
v=am spus ca mandatasem pe cineva sa ia dosarul.s-a dus bietul om si i s-a spus ca de pe 26 dosarele au plecat la tribunale.
m-am dus azi(29)la tribunal si mi-au zis ca dosarele nu au venit si NU VOR VENI NICIODATA!!!acum nu stiu ce naiba sa mai fac.sa fac o adresa,ceva.nu stiu!
aveti vreo idee?multumesc
adeverinte
las-o balta ....
cere diploma in regim de urgenta , scoate banul si te scutesti de alte dureri de cap
eu am ridicat factura la telefon la nivelul de calamitate la cate telefoane am dat si nimeni nu mi-a putut da un raspuns acatarea....m-au trimis din "birou in birou " si nimic sigur.
decat sa mai trimit faxuri si sa pun pe altii pe drumuri mai bine asa ...
cere diploma in regim de urgenta , scoate banul si te scutesti de alte dureri de cap
eu am ridicat factura la telefon la nivelul de calamitate la cate telefoane am dat si nimeni nu mi-a putut da un raspuns acatarea....m-au trimis din "birou in birou " si nimic sigur.
decat sa mai trimit faxuri si sa pun pe altii pe drumuri mai bine asa ...
eu nu sunt din bucale si nu cred ca putem sa strangem un numar imp de oameni astfel incat sa facm un meeting care sa ajunga sa fie mediatizat.sa incercam sa luam legatura cu diferite ziare ar mai fi o solutie,dar e greu sa gasesti o redactie curata care sa ne bag in seama.atunci ce ne ramane de facut.hai sa venim cu idei.
bun..acum ce ma sfatuiti...sa ma indrept cu acea adresa spre inm sau spre csm.am intrat pe site-ul csm,dar locatia lor "oficiala"este la vechiul sediu..iar adresele de mail cu siguranta sunt si ele expirate
bun..acum ce ma sfatuiti...sa ma indrept cu acea adresa spre inm sau spre csm.am intrat pe site-ul csm,dar locatia lor "oficiala"este la vechiul sediu..iar adresele de mail cu siguranta sunt si ele expirate