Interzicerea controalelor de rutina ale Politiei
Nu e mare lucru noul cod de conduita , si nu vad de ce nenam face noi griji ca nno sanl respecte politzistii. E doar o chestie de bun simtz sa nu fii obligat sa tremuri in ploaie sau ger langa masina lui Garcea in timp ce el sta la caldurica si se face ca se uita pe acte in asteptarea "prajiturii" , sau la fel ca in toate tzarile civilizate sa fii oprit numai daca ai savarsit o abatere, nu doar asa ca poateno gasi el ceva in neregula. Si depinde in mare masura de noi , participantzii la trafic sa le mai schimbam atitudinea domnilor agentzi , sa intzeleaga ca ei sunt acolo sa ajute si sa indrume dar ....mai dureaza. Si atata timp cat bugetul lor va depinde de amenzile incasate e de intzeles "panda" ca poate, poate mai prinde un "gresit".
P.S.-Zilele astea am avut un control de la Garda care , foarte senini au spus ca "nu pot pleca fara sa amendeze , ca ...ei din asta traiesc" . Si uite asa snau mai dus 20 milioane....
P.S.-Zilele astea am avut un control de la Garda care , foarte senini au spus ca "nu pot pleca fara sa amendeze , ca ...ei din asta traiesc" . Si uite asa snau mai dus 20 milioane....
Nu are importanta mare ce se schimba in legi. Important este cum se aplica. Si mai ales cum le respectam noi.
Atat timp cat noi vom oferi mita pentru a scapa de amenda nu e cazul sa ne plangem. Insistam sa dam aceasta mita pentru a scapa de o amenda mai mare si apoi tipam ca din gura de sarpe ca politistii sunt corupti. Da sunt. DAR NOI I-AM CORUPT.
Atat timp cat noi vom oferi mita pentru a scapa de amenda nu e cazul sa ne plangem. Insistam sa dam aceasta mita pentru a scapa de o amenda mai mare si apoi tipam ca din gura de sarpe ca politistii sunt corupti. Da sunt. DAR NOI I-AM CORUPT.
Nu prea inteleg roxanica expresia "radar ascuns",radarul este vizibil si in linie dreapta,daca ar in papusoi ascuns nu ar mai putea sa faca si fotografia care principala proba la depasirea vitezei legale.
Referitor la mita ii dau dreptate lui Dinu,ai doua variante or suspendarea permisului pe trei luni sa zicem,ori 100 euro la d-l agent.Sa vedem ce varianta alegeti fiecare si apoi mai discutam despre coruptie.
Coruptie insemna si dare de mita.
Referitor la mita ii dau dreptate lui Dinu,ai doua variante or suspendarea permisului pe trei luni sa zicem,ori 100 euro la d-l agent.Sa vedem ce varianta alegeti fiecare si apoi mai discutam despre coruptie.
Coruptie insemna si dare de mita.