AVEM TIMP !

Discutii filosofice pe teme actuale.
croc

Post by croc » 18 Aug 2005, 11:36

:-D :-D :-D

ildi

Post by ildi » 18 Aug 2005, 12:26

Pacat, semana (avatarul) cu tine, cu deosebirea ca... dar nu am voie sa-ti fac reclama, asa ca tac.

serafim

Post by serafim » 18 Aug 2005, 15:35

Nu in acest sens mi-a fost frica KKO dar, avatarul tau de DUR nu te caracterizeaza...un om care salveaza balene care realizeaza...anumite chestii subtile ...da de gandit...in sensul ca nici el nu isi da seama ca are "al saselea simt " trezit ????sau isi da seama dar...nu vrea sa ne sperie...eu citind ..printre randuri asta am dedus...si de aceea nu imi mai este "frica" siii ti-am spus imi era frica ac eu sa nu scufund vasul ( aduc ghinion...pt. unii...altii.... :-D :-D )

dricaru

Post by dricaru » 18 Aug 2005, 19:02

Mrrrrr
Dalma...dupa primele rinduri m-ai pierdut
Eu citesc doar reviste cu femei goale.
Sorrrry :pig:

Dalma

Post by Dalma » 18 Aug 2005, 20:11

dricaru wrote:Mrrrrr
Dalma...dupa primele rinduri m-ai pierdut
Eu citesc doar reviste cu femei goale.
Sorrrry :pig:
Nici o problema , maestre . Bine ai revenit ! Din punctul meu de vedere , forumul a fost mult mai sarac fara tine .

serafim

Post by serafim » 22 Aug 2005, 03:12

Dricarule - scuze ca te deranjez daaar am si eu o mica mare nelamurire:
-de citit printre randuri am auzit dar, daaaar, de citit reviste cu femei goale...aia nu stiu cum se face - in sensul ca daca sunt cu femei goale imi imaginez ca sunt multe poze sau doar poze nud....ori eu nu stiu cum se citesc astea...citesti dupa chipul fetei din poza ori dupa "pliurile" de suuuub abdomen..... sau vergeturi, celulita ?!?!?! :evil:
:-( :-( SIIII eu vreaaaau sa invat sa citesc "femei goaaaale !!!!" :-( pe mine nuuuuu ma-u invatat !!! de ceeee? :-(

Post Reply