Mai mult, eu daca as cumpara o conexiune buna la un furnizor de internet, nu as imparti-o in stanga si in dreapta fara sa stiu clar cui i-o dau si sa-l pot monitoriza. Doamne fereste, te trezesti ca de pe IP-ul tau se face flooding ori se fura niste coduri de card apoi se golesc conturi si raspunzi tu penal fiindca la tine acasa apare inregistrat IP-ul. Din cauza asta am spus "grija mare", regret ca altii au inteles "vino pe la mine la cabinet".
Dragul meu, "realitatea juridica" pe care crezi tu ca o cunosti este un lucru atat de relativ incat nici un judecator nu reuseste totdeauna sa o defineasca fara a gresi. Indatorirea unui avocat este si aceea de a intrezari unde pot aparea probleme si sa feresca pe cat posibil clientul de potentialele necazuri, nu sa-l lase sa intre in "magiun" pana la gat apoi sa-i apara ca un salvator.vasirot wrote:"Stimabile.... sur....ro" va multumesc pentru aprecierile facute si va rog sa primiti intreaga mea consideratie pentru modul in care stiti sa va faceti reclama chiar daca este nevoie sa deformati litera si spiritul legii si sa o interpretati in sensul pe care vi l-ati propus: castigarea unui posibil client
Dupa cum ati observat eu nu mi-am propus sa castig increderea unui nou client dar va sfatuiesc pe viitor sa prezentati lucrurile asa cum sunt in realitate pentru a putea castiga in primul rand credibilitate.
Cat despre modul de a-ti pune poalele in cap si a arata celorlati cata desteptaciune zace dedesubt, iti voi trimite un mesaj privat, poate ma lamuresc de ce esti atat de agresiv in loc sa fii constructiv si sa manifesti o atitudine colegiala. In ceea ce ma priveste, daca am facut gestul de a-mi face publica o adresa de internet unde pot fi gasit si identificat, ba chiar am pus si poza, renuntand complet la anonimitate, semnifica faptul ca sunt 100% responsabil pentru ceea ce scriu. Poate ar trebui sa incerci si tu asta, sa vezi daca e usor.
In final, nu uita ca acest forum se numeste totusi "avocatura.com".