ilegal sau nu?!?!?!?!?!
Termenul de prescriptie depinde de calificarea faptelor, deci nu pot sa-ti spun care ar fi.
Totusi, daca nimeni nu face plangere sau un denunt, intr-un an, greu de crezut ca o va mai face.
Daca ar fi abuz de incredere cum zice Ally, atunci, dupa expirarea termenului in care se poate face plangerea prealabila, poti respira usurat dupa trecerea unui termen de 2 luni de la comiterea faptei.
Totusi, daca nimeni nu face plangere sau un denunt, intr-un an, greu de crezut ca o va mai face.
Daca ar fi abuz de incredere cum zice Ally, atunci, dupa expirarea termenului in care se poate face plangerea prealabila, poti respira usurat dupa trecerea unui termen de 2 luni de la comiterea faptei.
fratilor nu va mai chinuiti degeaba,nu-i nici o fapta penala,il rog pe "newuser" ca prin intermediul pritenului sau,sa ne ajute si pe noi cu ceva nume de site unde se dau bani pe degeaba,partile vatamate nu vor face plingere niciodata,nu i-a obligat nimeni sa dea bani,domnia si prostia se platesc intotdeanua scump.!!
Este inselaciune sadea fratilor. De la inceput amicul noului utilizator si-a propus sa castige bani inducand in eroare persoanele sub forma afirmatiei mincinoase ca le viziteaza.
Ca poate sa nu existe parte vatamata la proces (posibilitatea neidentificarii) si sa fie mai greu de probat este altceva.
Asimilez fapta prezentata cu tepele dese date pe Internet sub forma ofertei de vanzare
Ca poate sa nu existe parte vatamata la proces (posibilitatea neidentificarii) si sa fie mai greu de probat este altceva.
Asimilez fapta prezentata cu tepele dese date pe Internet sub forma ofertei de vanzare
Mi se pare cam greu de dovedit, daca nu imposibil. Nu cred ca vreuna dintre femeile inselate o sa depuna plangere. Si apoi.........e greu sa dovedesti ca banii au fost trimisi pentru vama, drum, viza etc si nu ca un cadou ptr. prietenul din Romania.
Eu cred ca varianta inselaciunii cade. Un avocat bun obtine achitare fara probleme.
Eu cred ca varianta inselaciunii cade. Un avocat bun obtine achitare fara probleme.
Lasati omun in pace ca il speriati degeaba. Deja se vede in fata instantei cu o incadrare de toata frumusetea. Nu-i suficient un art. de Cod penal si niste presupuneri ca sa trimiti pe cineva la inchisoare. Iar in fata instantei nu-i suficient sa apara o domnisoara care-si petrece timpul pe situri matrimoniale cautand baieti frumosi, pentru a obtine o condamnare.
In orice caz, newuser, zi-i prietenului tau s-o lase mai moale cu treburile astea. S-ar putea sfarsi prost
In orice caz, newuser, zi-i prietenului tau s-o lase mai moale cu treburile astea. S-ar putea sfarsi prost
1. E INSELACIUNE;
2. Infractiune in forma continuata;
3. Formularele de la Western Union pot constitui mijloace de proba in instanta;
4. Dat fiind caracterul "deocheat" al faptei, mi se pare putin probabil ca cineva sa faca vre-o plangere prealabila in acest sens. Probabil "tepuitii" o s-o lase balta daca tot au "inghitit galusca" :-)
Dar totusi cred ca-i bine sa se potoleasca, fiindca vorba romanului: "ulciorul nu merge de multe ori la apa"!
2. Infractiune in forma continuata;
3. Formularele de la Western Union pot constitui mijloace de proba in instanta;
4. Dat fiind caracterul "deocheat" al faptei, mi se pare putin probabil ca cineva sa faca vre-o plangere prealabila in acest sens. Probabil "tepuitii" o s-o lase balta daca tot au "inghitit galusca" :-)
Dar totusi cred ca-i bine sa se potoleasca, fiindca vorba romanului: "ulciorul nu merge de multe ori la apa"!