O Intrebare care s-o mai fi pus.. nu s-o mai fi pus?!
o intrebare care s-a mai pus...nu s-o mai fi pus?
ovy wrote:Si totusi SORINUTA.. tell me more about u .. u seem beyond decent .. actually quite nice :) so .. make my day and tell me more :n
I asked you in a private message what do you want to hnow more about me? De unde ai tras concluzia ca sunt chiar nice?
Ovy, acest site este unul cat se poate de serios, asa ca daca vrei sa flirtezi sau sa-ti exersezi cunostintele de engleza, te rog sa utilizezi un alt site sau mesajele private.
.....macar din respect pentru membrii site-ului, daca nu pentru noi, care ne straduim sa va oferim un site cat mai decent si actualizat.

o intrebare care s-a mai pus... nu s-o mai fi pus?
ovy wrote:Si totusi SORINUTA.. tell me more about u .. u seem beyond decent .. actually quite nice :) so .. make my day and tell me more :n
SORINUTA
Bai nene da ce a zis Innu nu observa nimeni. Pai fata avea dreptate si voi continuati cu pustii care vor sa agate si ei ceva pe net. Du-te tata la www.liceniinfometati.ro sau www.fetitelecuochidesticla.ro si lasa-ne pe noi cei de pe avocatura sa vorbim despre lucruri pe care noi le consideram putin mai interesante. Nu ca as avea ceva cu tine, dar cred ca ti-ai gresit adresa si poate sorinuta e barbat cu "a"+cacilita. Sa vezi atunci teapa ce-ti iei. Hihi!!
jus2001 wrote:Bai nene da ce a zis Innu nu observa nimeni. Pai fata avea dreptate si voi continuati cu pustii care vor sa agate si ei ceva pe net. Du-te tata la www.liceniinfometati.ro sau www.fetitelecuochidesticla.ro si lasa-ne pe noi cei de pe avocatura sa vorbim despre lucruri pe care noi le consideram putin mai interesante. Nu ca as avea ceva cu tine, dar cred ca ti-ai gresit adresa si poate sorinuta e barbat cu "a"+cacilita. Sa vezi atunci teapa ce-ti iei. Hihi!!

si de la mineCumintzica wrote:jus2001 wrote:Bai nene da ce a zis Innu nu observa nimeni. Pai fata avea dreptate si voi continuati cu pustii care vor sa agate si ei ceva pe net. Du-te tata la www.liceniinfometati.ro sau www.fetitelecuochidesticla.ro si lasa-ne pe noi cei de pe avocatura sa vorbim despre lucruri pe care noi le consideram putin mai interesante. Nu ca as avea ceva cu tine, dar cred ca ti-ai gresit adresa si poate sorinuta e barbat cu "a"+cacilita. Sa vezi atunci teapa ce-ti iei. Hihi!!