etape executare

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
cornelsp

Post by cornelsp » 10 Mar 2005, 13:33

Colegul nostru CROC se referea la recuperari creante si din acest motiv am invocat prevederile acelui ordin al M.J. - onorarii maximale ale executorilor judecatoresti . 12345 se referea la obligatia de a face , adica o executare silita directa , care conform acelui ordin se datoreaza un onorariu cuprins intre 500.000 - 20.000.000 lei pt. pers. fizice , 500.000 - 50.000.000 lei pt. pers juridice .
Chestiunea cu " practica ne omoara " nu cred ca trebuie lasata la liberul arbitru al executorului din moment ce avem dispozitii legale in acest sens, iar eu ca si creditor in orice stadiu al procedurii de executare silita pot sa-i solicit executorului sa respecte acea procedura , cu toate consecintele ce decurg de aici .
Executorii judecatoresti ar trebui din cand in cand sa-si aminteasca faptul ca noi creditorii ii investim sa infaptuiasca actele de executare si nu pot sa-si formeze cutume proprii dupa bunul plac .

erika

Post by erika » 10 Mar 2005, 16:33

buna idee asta cu executorii. eu va stau la dispozitie pentru cluj (orasul si judetul). ca am cateva experinte (mai mul neplacute) cu cativa executori. acum ma gandesc sa incep colaborarea cu altii. pentru alte detalii: e-mail miclea_erika@yahoo.com

urzica

Post by urzica » 24 Oct 2005, 19:40

Buna seara.
Poate cineva sa-mi recomande un executor din localitatea Constanta?
Daca o persoana nu are bunuri pe numele ei, dar este actionar majoritar la mai multe firme care au activitate si bunuri, conturile sau bunurile firmelor pot fi poprite? se poate pune secrestru pe ele?
Va multumesc.

Burky

din iasi

Post by Burky » 29 Oct 2005, 20:57

Puteti recomanda vreun executor din iasi?
Multumesc
Si inca ceva. Eu vreau sa execut o hotarare apta de executare silita data in orasul meu. Cat platesc? 128000 sau 37000?

biancabianca

executor din oradea

Post by biancabianca » 05 Feb 2006, 11:29

Societatii pentru care mai lucrez eu i s-a eliberat un bilet la ordin care a fost refuzat deoarece nu corespunde specimenul de semnatura.

maine sau cel tz marti voi trimite la judecatoria Oradea biletul la ordin in original, cu taxa de timbru de 4RON si tj de 3000 lei si o cerere. candva se va intoarce, probabil 1 luna.
am vb vineri la Camera Ex Jud Oradea si dna secretara mi l-a recomandat pe dnul Puscas Eugen(presedintele Camerei). dupa ce primesc investirea, va trebui sa-l contactez.
din experienta dvs, cum "se misca" dl executor? imi puteti recomanda pe altcineva?
va multumesc anticipat

Post Reply