nu discutati cu nimeni,decat daca vine impreuna cu un executor judecatoresc,ceea ce ma indoiesc f tare...adela23 wrote:si eu am primit aceeasi scrisoare ca si tine, si tot in 19 zicea ca vine, dar nu a venit inca, chiar mie frica dk o sa vina
Pe fata sau pe spate?angel wrote:ceea ce ma indoiesc f tare...
goliviu wrote:Buna tuturor. Astazi am primit o notificare de la EOS-KSIprin care sunt anuntat ca daca in 5 zile nu platesc o creanta de 3250 ron o sa fiu executat silit in urmatoarele zile. Mai exact joi 19.08.2010.
Insa sa imi incep povestea de la inceput.
In 2005 am avut un abonament orange pe care nu l-am mai platit din mai multe motive. Deci asta se intampla la inceputul lui 2005 ( ianuarie - martie ) nu imi mai aduc aminte exact. 3 ani mai tarziu pe 17.12.2008 am primit o somatie de la EOS-KSI prin care mi se cerea sa platesc suma de 2260 ron (mentionez ca compania orange nu m-a instiintat in nici un fel tot timpul asta ca am ceva de plata la ei). I-am sunat,am vorbit cu ei si le-am explicat ca nu stiu sa am ceva de plata... In fine, dupa asta au inceput sa ma deranjeze intruna pe nr. ala de tel ( zi si noapte ) de multe ori si pe la 02:00 AM. Mi-am schimbat nr. si o perioada a fost liniste. A doua somatie de plata de la EOS-KSI am primit-o inainte de craciun in 20.12.2009, in care mi se spunea ca daca nu platesc suma de 2260 ron o sa fiu dat in judecata si multe altele pe care nu mai are rost sa le mentionez si aici. De data asta nu i-am mai contactat si nici nu ma interesat ce au zis ei. Pana azi a fost liniste iar, si acum am primit aceasta somatie cu ''executare silita''.![]()
Cer un sfat avizat, ce pot face ca sa scap de EOS-KSI si instiintarile lor.
Eu m-am gandit sa ii dau in judecata de hartuire. Imi poate da cineva un sfat daca as avea sorti de izbanda??? Cat despre executarea silita,este posibil asa ceva fara nici un proces??? La ce se poate ajunge cel mai rau daca nu au ce sa imi execute???
Va multumesc anticipat.
Users browsing this forum: No registered users and 45 guests