agenda wrote:angeeeeeeeeeeeeel![]()
![]()
....... johei m-a facut carcotasaaaaaa....
![]()
.......
imi pare rau Angel sa te dezamagesc, dar "ia cu praji" e vorba vulpiiangel wrote:e bine asa Agenduta?A trecut sigursi vorba lu' bobocel ia cu praji
![]()
angelangel wrote:agenda wrote:angeeeeeeeeeeeeel![]()
![]()
![]()
.......
![]()
![]()
pup eu agenduta mea sa-i treaca...si sa vezi ce o sa-i fac lui johei
![]()
Johei, te rog frumos sa-ti ceri scuze Agendutei, acum, nu imediat, drept pedeapsa ca mi-ai suparat-o, duminica nu mai mergem in parc...tu stai acasa
![]()
e bine asa Agenduta?A trecut sigursi vorba lu' bobocel ia cu praji
![]()
angel wrote:agenda wrote:angeeeeeeeeeeeeel![]()
![]()
![]()
.......
![]()
![]()
pup eu agenduta mea sa-i treaca...si sa vezi ce o sa-i fac lui johei
![]()
Johei, te rog frumos sa-ti ceri scuze Agendutei, acum, nu imediat, drept pedeapsa ca mi-ai suparat-o, duminica nu mai mergem in parc...tu stai acasa
![]()
e bine asa Agenduta?A trecut sigursi vorba lu' bobocel ia cu praji
![]()
Sorry vulpe, trebuie sa-ti cer acceptul,dar sper ca n-ai inscris-o la OSIM, drept recompensa iti zic si tie, uite ia cu prajibobocel wrote:imi pare rau Angel sa te dezamagesc, dar "ia cu praji" e vorba vulpiiangel wrote:e bine asa Agenduta?A trecut sigursi vorba lu' bobocel ia cu praji
![]()
.. care zice ca-mi da praji...da' ma duce cu zaharelu
![]()
![]()
pun io mana pe el... si cand il prind... o sa-l fac de-o sa-mi cumpere un tort cu 5 etaje![]()
Joheiii!agenda wrote:ok ok....carcotasule ce esti! ok. ufff
nu e bine, ca-s geloasaangel wrote:mergem numai noi sa ne plimbam si o lasam pe Agenduta acasa.
E bine asa?
bobocel wrote:nu e bine, ca-s geloasaangel wrote:mergem numai noi sa ne plimbam si o lasam pe Agenduta acasa.
E bine asa?
saru' mana Angel. Esti cel mai dulce ingerasangel wrote:si uite ca sa te mai indulcesti nitel![]()
tu esti cel mai dulce bobocelbobocel wrote:saru' mana Angel. Esti cel mai dulce ingerasangel wrote:si uite ca sa te mai indulcesti nitel![]()
sorry joheijohei wrote:Da`agenda a inceput...![]()
![]()
Oricum...
scuze agendo!!!
Norocul tau ca avenit angel cu argumente puternice...![]()
![]()
Las`ca te iau eu cu mine...agenda wrote:sorry joheijohei wrote:Da`agenda a inceput...![]()
![]()
Oricum...
scuze agendo!!!
Norocul tau ca avenit angel cu argumente puternice...![]()
![]()
dar nu vreau sa raman acasa.........
![]()
joheeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
... angel vrea sa ma lase singura acasaaaaaaaa........
:-
agenda mea negricioasaagenda wrote:dar nu vreau sa raman acasa........
Da' pe mine nu ma intreaba nimeni?bobocel wrote:agenda mea negricioasaagenda wrote:dar nu vreau sa raman acasa........![]()
si frumoasa, las ca tu mergi cu mine si cu Johei in parc ! uite, ca sa nu zici ca-s bobocel rau, te invat cum trebuie sa treci strada pe rosu (pe o strada foarte aglomerata)
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests