Solutia instantei .. incorecta?

Discutii privind Dreptul Penal
agenda

Re: Solutia instantei .. incorecta?

Post by agenda » 16 Mar 2010, 22:08

angeeeeeeeeeeeeel :-( :-( :-( ....... johei m-a facut carcotasaaaaaa.... :-( :-( .......

angel

Post by angel » 16 Mar 2010, 22:13

agenda wrote:angeeeeeeeeeeeeel :-( :-( :-( ....... johei m-a facut carcotasaaaaaa.... :-( :-( .......
:kiss: :kiss: :kiss: pup eu agenduta mea sa-i treaca...si sa vezi ce o sa-i fac lui johei :dans:

Johei, te rog frumos sa-ti ceri scuze Agendutei, acum, nu imediat :mrgreen: , drept pedeapsa ca mi-ai suparat-o, duminica nu mai mergem in parc...tu stai acasa :dans:

e bine asa Agenduta?A trecut sigur :grin: si vorba lu' bobocel ia cu praji :cake: :cake:

bobocel

Post by bobocel » 16 Mar 2010, 22:20

angel wrote:e bine asa Agenduta?A trecut sigur :grin: si vorba lu' bobocel ia cu praji :cake: :cake:
imi pare rau Angel sa te dezamagesc, dar "ia cu praji" e vorba vulpii :grin: .. care zice ca-mi da praji...da' ma duce cu zaharelu :grin: :cake:

pun io mana pe el... si cand il prind... o sa-l fac de-o sa-mi cumpere un tort cu 5 etaje :grin: :cake:

agenda

Post by agenda » 16 Mar 2010, 22:25

angel wrote:
agenda wrote:angeeeeeeeeeeeeel :-( :-( :-( ....... johei m-a facut carcotasaaaaaa.... :-( :-( .......
:kiss: :kiss: :kiss: pup eu agenduta mea sa-i treaca...si sa vezi ce o sa-i fac lui johei :dans:

Johei, te rog frumos sa-ti ceri scuze Agendutei, acum, nu imediat :mrgreen: , drept pedeapsa ca mi-ai suparat-o, duminica nu mai mergem in parc...tu stai acasa :dans:

e bine asa Agenduta?A trecut sigur :grin: si vorba lu' bobocel ia cu praji :cake: :cake:
angel :kiss: :kiss: :dans: :dans: :dans:

seiza

Post by seiza » 16 Mar 2010, 23:22

JoeAnne, asa cum ai expus tu faptele ca s-ar fi intamplat, pare o legitima aparare, deci instanta a pronuntat o solutie corecta. :cafea:

johei

Post by johei » 17 Mar 2010, 18:05

angel wrote:

Da`agenda a inceput... :cry: :cry: :cry:
Oricum...
scuze agendo!!!
Norocul tau ca avenit angel cu argumente puternice... :bere: :bere: :bere:

angel

Post by angel » 17 Mar 2010, 18:38

bobocel wrote:
angel wrote:e bine asa Agenduta?A trecut sigur :grin: si vorba lu' bobocel ia cu praji :cake: :cake:
imi pare rau Angel sa te dezamagesc, dar "ia cu praji" e vorba vulpii :grin: .. care zice ca-mi da praji...da' ma duce cu zaharelu :grin: :cake:

pun io mana pe el... si cand il prind... o sa-l fac de-o sa-mi cumpere un tort cu 5 etaje :grin: :cake:
Sorry vulpe, trebuie sa-ti cer acceptul,dar sper ca n-ai inscris-o la OSIM, drept recompensa iti zic si tie, uite ia cu praji :cake:

bobocele, pai tu cu Vulpe te pui?!Normal ca te duce cu zaharelu,ca de aceea si este Vulpe...ca de n-ar fi...nici nu s-ar povesti :-P

La cat de sireata este vulpea n-ai s-o prinzi si daca o sa ai norocul acesta, nu vezi tort de 5 etaje...ca s-a inchis cofetaria :-P Asadar, impaca-te cu gandul si considera ca l-ai prins pe vulpe si ca ai si mancat tort de 5 etaje...
agenda wrote:ok ok....carcotasule ce esti! ok. ufff
Joheiii! :scuze: :scuze: ti-am creat o nedreptate si n-am fost obiectiva,ca deh, stie agenduta cat de mult o iubesc si n-am mai facut cercetarea la fata locului...m-am purtat total neprofesional. :scuze:

drept, rasplata(ca pe agenduta n-o mai pot pedepsi acum,ca-i tardiv si niic repunere in termen nu mai fac), mergem numai noi sa ne plimbam si o lasam pe Agenduta acasa.
E bine asa?
ca tie pupici nu pot sa-ti dau :oops: ,dar suplimentar, cu tine merg la disco, si pe agenduta n-am dus-o sa stii :bere:

sper ca acum sa nu te mai simti neandreptatit.

agenduta, :floare: te rog sa-i ceri scuze lui Johei ,ca ai vazut ca el si-a cerut chiar daca tu ai inceput prima si n-a fost frumos :-?

bobocel

Post by bobocel » 17 Mar 2010, 18:52

angel wrote:mergem numai noi sa ne plimbam si o lasam pe Agenduta acasa.
E bine asa?
nu e bine, ca-s geloasa :grin:

angel

Post by angel » 17 Mar 2010, 18:54

bobocel wrote:
angel wrote:mergem numai noi sa ne plimbam si o lasam pe Agenduta acasa.
E bine asa?
nu e bine, ca-s geloasa :grin:

ehhhh!!!n-ai de ce fi geloasa! :grin:
si uite ca sa te mai indulcesti nitel :cake: :cake:

bobocel

Post by bobocel » 17 Mar 2010, 18:57

angel wrote:si uite ca sa te mai indulcesti nitel :cake: :cake:
saru' mana Angel. Esti cel mai dulce ingeras :kiss:

angel

Post by angel » 17 Mar 2010, 19:05

bobocel wrote:
angel wrote:si uite ca sa te mai indulcesti nitel :cake: :cake:
saru' mana Angel. Esti cel mai dulce ingeras :kiss:
tu esti cel mai dulce bobocel :kiss: , dar rau de gura tareeee! :kiss:
numa' ca eu mi-s decazuta din drepturi :cry: :cry:

agenda

Post by agenda » 17 Mar 2010, 19:52

johei wrote:Da`agenda a inceput... :cry: :cry: :cry:
Oricum...
scuze agendo!!!
sorry johei :cry: dar nu vreau sa raman acasa.........
:scuze:

joheeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-( :-( :-( ... angel vrea sa ma lase singura acasaaaaaaaa........ :-( :- :-(

johei

Post by johei » 17 Mar 2010, 20:09

agenda wrote:
johei wrote:Da`agenda a inceput... :cry: :cry: :cry:
Oricum...
scuze agendo!!!
sorry johei :cry: dar nu vreau sa raman acasa.........
:scuze:

joheeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-( :-( :-( ... angel vrea sa ma lase singura acasaaaaaaaa........ :-( :- :-(
Las`ca te iau eu cu mine... :razz: :razz: :razz:
... daca e de acord bobocel!!! :floare: :floare: :floare:

bobocel

Post by bobocel » 17 Mar 2010, 20:26

agenda wrote:dar nu vreau sa raman acasa........
agenda mea negricioasa :grin: :kiss: si frumoasa, las ca tu mergi cu mine si cu Johei in parc ! uite, ca sa nu zici ca-s bobocel rau, te invat cum trebuie sa treci strada pe rosu (pe o strada foarte aglomerata) :mrgreen: :kiss: :cake:

angel

Post by angel » 17 Mar 2010, 20:34

bobocel wrote:
agenda wrote:dar nu vreau sa raman acasa........
agenda mea negricioasa :grin: :kiss: si frumoasa, las ca tu mergi cu mine si cu Johei in parc ! uite, ca sa nu zici ca-s bobocel rau, te invat cum trebuie sa treci strada pe rosu (pe o strada foarte aglomerata) :mrgreen: :kiss: :cake:
Da' pe mine nu ma intreaba nimeni? :roll:
johei,cred ca eram prima indrituita sa fiu consultata, pentru ca agenduta :kiss: era pedepsita,dar daca tu vrei s-o iei in parc, eu sunt de acord(asta daca m-ai fi intrebat in prealabil),dar la disco nu. si nu...ca-s influente negative acolo si nu-i putem oferi protectie si riscam sa ramanem fara ea :-( :-(

bobocico :kiss: , ia nu o mai invata pe agenduta la prostii! cum adica o inveti sa treaca pe rosu cand e strada cea mai aglomerata :roll: ...vrei s-o omori? :shock:

Post Reply