O parere...va rog!
Re: O parere...va rog!
N-am citit toate postările. Strict pe prima postare: Nerespectare contract. Am comandat, am consumat, mi-am asumat obligaţia de a plati, n-am plătit. Sunt debitor. Greu de dovedit (dacă nu imposibil) înşelăciunea.
Nu-mi amintesc bine dar parca s-a dat varianta asta la o intrebare data la INM 2009!Interesant de vazut ce au raspuns la contestatii!
Si care era raspunsul oficial?MedEx wrote:Nu-mi amintesc bine dar parca s-a dat varianta asta la o intrebare data la INM 2009!Interesant de vazut ce au raspuns la contestatii!
Că nu e abuz de încredere
Grila de la INM are doar o usoară tangenţă cu ce se discută aici.

Grila de la INM are doar o usoară tangenţă cu ce se discută aici.
teorii am discutat destule pe tema asta. poate exemplele mai dau o sansa unor incadrari corecte.johei wrote:Daca cei care erau de parere ca e furt sunt acum judecatori sau procurori, nu-mi ramane decat sa sper sa ca intre timp au mai invatat ceva carte...
Altminteri.. dumnezeu cu mila pentru justitia romaneasca!![]()
![]()
astfel, daca tu ceri cuiva ceasul sub pretextul ca sa-l cumperi, dar dupa ce ti se da fugi cu el, va fi inselaciune bre? ... ca altii care scriu monografii pe tema asta spun ca e furt. ... aaa, numai daca-l inghiti nu e furt, m-am prins

dar bineinteles, parerea ta e sublima, dar ...
nu mai intrasem de ceva vreme pe aici, dar ca tot am intrat si am vazut numele lui norocel, am zis sa-i transmit salutari. ... la fel si celorlalti.

mariusms wrote:teorii am discutat destule pe tema asta. poate exemplele mai dau o sansa unor incadrari corecte.johei wrote:Daca cei care erau de parere ca e furt sunt acum judecatori sau procurori, nu-mi ramane decat sa sper sa ca intre timp au mai invatat ceva carte...
![]()
astfel, daca tu ceri cuiva ceasul sub pretextul ca sa-l cumperi, dar dupa ce ti se da fugi cu el, va fi inselaciune bre? ... ca altii care scriu monografii pe tema asta spun ca e furt. ... aaa, numai daca-l inghiti nu e furt, m-am prins![]()
nu mai intrasem de ceva vreme pe aici, dar ca tot am intrat si am vazut numele lui norocel, am zis sa-i transmit salutari. ... la fel si celorlalti.![]()
Si care e incadrarea corecta?
furt...zic eu.johei wrote:mariusms wrote:teorii am discutat destule pe tema asta. poate exemplele mai dau o sansa unor incadrari corecte.johei wrote:Daca cei care erau de parere ca e furt sunt acum judecatori sau procurori, nu-mi ramane decat sa sper sa ca intre timp au mai invatat ceva carte...
![]()
astfel, daca tu ceri cuiva ceasul sub pretextul ca sa-l cumperi, dar dupa ce ti se da fugi cu el, va fi inselaciune bre? ... ca altii care scriu monografii pe tema asta spun ca e furt. ... aaa, numai daca-l inghiti nu e furt, m-am prins![]()
nu mai intrasem de ceva vreme pe aici, dar ca tot am intrat si am vazut numele lui norocel, am zis sa-i transmit salutari. ... la fel si celorlalti.![]()
Si care e incadrarea corecta?
Buna ziua! Va rog sa imi spuneti ce as putea face sau castiga in cazul in care cineva a aflat parola mea de pe id.yahoo-personal, si acolo gasind niste poze cu mine nud, ma santajeaza ca le pune pe net.
Inainte de toate, tu esti vinovata pentru ca ai lasat sa se afle parola, daca stiai ca cineva e suspect ca ar fi vazut-o, trebuia sa o schimbi.sztella wrote:Buna ziua! Va rog sa imi spuneti ce as putea face sau castiga in cazul in care cineva a aflat parola mea de pe id.yahoo-personal, si acolo gasind niste poze cu mine nud, ma santajeaza ca le pune pe net.
In alta ordine de idei, nu vad motivul santajului, eu zic sa-l lasati sa le publice, aratati cat de bine aratati

nu se pune problema cat de vinovata sua nevinovata este...s-a intamplat si asta este...important este cum poate fi ajutata...
deci,n-are dreptul sa va publice aceste fotografii pe net, fara acodul DVs...daca stiti cine a facut-o,sesizati cu plangere organele de cercetare penala...
daca nu i-ati dat DVs parola, aflarea acesteia pe alte cai....constituie infractiune.
deci,n-are dreptul sa va publice aceste fotografii pe net, fara acodul DVs...daca stiti cine a facut-o,sesizati cu plangere organele de cercetare penala...
daca nu i-ati dat DVs parola, aflarea acesteia pe alte cai....constituie infractiune.
Dar angel, odata constatat faptul ca cineva ar fi putut sa afle, sau sa suspecteze ca s-a aflat, e obligatia posesorului de cont sa schimbe parola.
Faptul ca nu si-a indeplinit aceasta obligatie, atrage raspunderea.
Faptul ca nu si-a indeplinit aceasta obligatie, atrage raspunderea.
cine a facut pozele?
De unde stiti ca-s luate din contul yahoo?
De unde stiti ca a intrat in contul dvs?
Aveti si martori sau alte dovezi?
Devil, nu inteleg ce raspundere atrage neschimbarea parolei?
De unde stiti ca-s luate din contul yahoo?
De unde stiti ca a intrat in contul dvs?
Aveti si martori sau alte dovezi?
Devil, nu inteleg ce raspundere atrage neschimbarea parolei?