rezultate barou

Examene, rezultate, pareri, etc
angel

Post by angel » 22 Sep 2009, 10:43

Felicitari si tie radu_m, :cafea: si...o remarca...cred c-au vrut sa copieze si nu sa "copie"...tu nu crezi?! :-P

radu_m

Post by radu_m » 22 Sep 2009, 11:08

Multumesc!
Poate... desi consider ca este corect si asa..si asa! :)
:cafea: :floare:

angel

Post by angel » 22 Sep 2009, 11:14

eu nu consider ca-i corect,ca unii sa ia un examen doar pentru c-au copiat iar altii sa nu promoveze la diferenta de cateva sutimi pentru c-au invatat.dar...fiecare in fucntie de "inspiratia"pe care o are!
tu, ai scapat de stres oricum :cafea: :aplauze:

radu_m

Post by radu_m » 22 Sep 2009, 11:24

Hmm..ai inteles gresit! Sau poate m-am exprimat eu..eronat: ai spus ca dptdv este corect "copieze" si nu "copia"! Eu ti-am raspuns ca este corect si asa si..asa! Din pdv..gramatical..nu..etic..moral! :floare:

angel

Post by angel » 22 Sep 2009, 12:04

am intles f. bine, insa...intentionat am deturnat sensul "discutiei"pentru ca...eram... offtopic :razz:

angel

Post by angel » 23 Sep 2009, 12:01

azi s-au afisat rezultatele la BB.

lista predominant neagraaa :(

miriapod

Post by miriapod » 24 Sep 2009, 00:00

Si cit am asteptat rezultatele astea!279 intrati din 945!asta da scor!Din pacate eu nu fac parte din cei 279.Nu o spun cu rusine ci cu amaraciune.Stiu de ce sunt in stare ,asa ca nu are de ce sa imi fie rusine! Ei asta e! Felicitari celor ce au luat :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:

Li

Post by Li » 25 Sep 2009, 00:35

am o curiozitate: contestatiile se trimit spre verificare la Bucuresti?

angel

Post by angel » 25 Sep 2009, 08:25

Li wrote:am o curiozitate: contestatiile se trimit spre verificare la Bucuresti?
la care contestatii te referi?! :roll: .la cele cu privire la vaerificarea si validarea dosarului de inscriere sau la contestiile privind examinarea si notarea lucrarilor?!...tinand cont ca s-au afisat deja rezultatele la toate Barourile din tara, ma gandesc ca la cea din urma vrei sa afli raspunsul.

Deci,Decizia 268 a UNBR.Anexa 1.Art. 13 alin.4:"Contestatiile se depun la sediile Barourilor si se inainteaza de indata prin fax Comisiei permanente a UNBR"...insa se refera la contestatiile cu privire la nevalidarea dos. de inscriere.

Art. 21, alin. 1 din aceeasi Decizie :"Contestatia se depune la Barou in termen de 48 de ore de la afisare.Contestatiile se pot inregistra si prin fax.Contestatiile se solutioneaza de catre Comisia de Contestatie in termen de 3 zile de la expirarea termenului prevazut la alin. 1.

Li

Post by Li » 25 Sep 2009, 09:38

ma refer la contestatiile de dupa examen. daca eu sunt din alt judet si fac contestatie (este doar un exemplu - nu inseamna ca am dat examen angel)...lucrarea se trimite spre verificare la Bucuresti ?

angel, ti-am urmarit "evolutia" pe forum. vad ca dai numai raspunsuri pe langa. daca nu sti, abtine-te.

angel

Post by angel » 25 Sep 2009, 11:49

[quote="angel"]

Deci,Decizia 268 a UNBR.Anexa 1.Art. 13 alin.4:"Contestatiile se depun la sediile Barourilor si se inainteaza de indata prin fax Comisiei permanente a UNBR"...insa se refera la contestatiile cu privire la nevalidarea dos. de inscriere.

Art. 21, alin. 1 din aceeasi Decizie :"Contestatia se depune la Barou in termen de 48 de ore de la afisare.Contestatiile se pot inregistra si prin fax.Contestatiile se solutioneaza de catre Comisia de Contestatie in termen de 3 zile de la expirarea termenului prevazut la alin. 1.[/quote]

daca ai fi citit deciziile Baroului si Organizarea ai fi stiut exact care este procedura :mrgreen: .dar sunt cam lungi si...e de inteles :mrgreen:

daca te-ai exprima mai putin ambiguu, ai da posibilitatea celorlalti sa te inteleaga ce vrei de fapt.si... nu ma intereseaza parrerea ta cu privire ala evolutia mea pe forum....ori asta a fost cu titlul de "multumiri"pt. deranjul de a-ti raspunde si a citi Deciziile...e drept, ca eu sunt pe langa in lumina celor aratate si nu tu :mrgreen: :-? :-?

Li

Post by Li » 25 Sep 2009, 12:51

"daca ai fi citit deciziile Baroului si Organizarea ai fi stiut exact care este procedura icon_mrgreen.gif .dar sunt cam lungi si...e de inteles icon_mrgreen.gif"

le-am citit la timpul meu... acu 3 ani :mrgreen:
esti total pe dinafara angel.

altcineva stie ?

Sheridan

Post by Sheridan » 25 Sep 2009, 13:18

Li, exista Decizia nr.447/21.02.2009 a UNBR, Regulamentul cadru "actual"de desfasurare a examenului. Angel a ramas in 2007 .

Comisia de solutionare a contestatiilor, care vezi tu cum si din cine se compune, inteleg eu are competenta teritoriala.

Art. 2516 - (2) Contestaţiile se soluţionează de către comisia de contestaţii din cadrul subcomisiei de examen, în termen de 3 zile de la expirarea termenului prevăzut la alin. (1).

Angel posteaza de dragul conversatiei, da-i pace.

angel

Post by angel » 25 Sep 2009, 19:59

angel wrote:

Art. 21, alin. 1 din aceeasi Decizie :"Contestatia se depune la Barou in termen de 48 de ore de la afisare.Contestatiile se pot inregistra si prin fax.Contestatiile se solutioneaza de catre Comisia de Contestatie in termen de 3 zile de la expirarea termenului prevazut la alin. 1.

daca ai fi citit deciziile[/b] Baroului si Organizarea ai fi stiut exact care este procedura

Sheridan a scris[/b]:"Art. 2516 - (2) Contestaţiile se soluţionează de către comisia de contestaţii din cadrul subcomisiei de examen, în termen de 3 zile de la expirarea termenului prevăzut la alin. (1)."

Dec. 268/22.09.2007 a fost modificata prin Dec.447/21.02.2009 .
Astfel art.21 a Dec. 268/2007,devine art. 25.16 a Dec. 447/2009.

Deci, textul ramane acelasi....

@ Sheridan: "corect, ca si nr. de Decizie ramasesem in 2007, insa ca si continut,care de altfel era cel mai important eram la zi :mrgreen: .Nu cred ca pe Li il interesa exact nr. Deciziei ci textul in sine, imi permit sa trag o astfel de concluzie deoarece, altminteri n-ar fi postat aici sa intrebe, ci avea posibilitatea sa le citeasca de pe siteul Baroului si singur daca ar fi dorit asta.

Asadar, daca eu postez doar de dragul conversatiei...tu de ce postezi exact acelasi lucru ca si mine ?! :roll: ...aha, de dragul modificarii nr....exista o explicatie :mrgreen: ...ca ce-i actual, e de fapt vechi, doar nr. difera :grin: :grin: :grin:

@Li: Daca eu sunt total pe dinafara cu raspunsul ce ti l-am dat, Sheridan cum este,care ti-a dat acelasi raspuns?! :roll: .e chiar la subiect...de ce?!...pt. ca nu e Angel :mrgreen:

Ti-am urmarit si eu "evolutia" astazi Li...si..chiar mi-a fost foarte usor...poate te intrebi de ce...in "multitudinea" ta de postari, nu faci altceva decat sa ceri ceva...n-am gasit nici una in care sa raspunzi vreunui topic a unui justitiabil cu probleme...poate ca am mai fost si pe langa uneori, insa diferenta dintre noi este una foarte mare...eu ma implic, ajut oamenii...tu doar vrei ceva de la ei...crezi ca esti perfect?...e foarte simplu sa pui intrebari care te preocupa... n-ai cum gresi la asta...

si, daca mi-ai urmarit evolutia inseamna ca prezentat interes, ori...lipsa de ocupatie sa fie de vina?! :roll:

Pacat insa, ca mi-am irosit timpul la o ora asa de matinala ca sa-ti dau un raspuns.si...chiar nu era cazul sa specifici daca ai sustinut examen sau nu...ca nu ma interesa acest aspect, ca ai citit acum 3 ani, nu presupune ca nu trebuie sa mai citesti...

Si...stiu raspunsul exact acum,dar nu vreau sa ti-l spun...poate reusesti sa-l afli singur. :mrgreen:

Li

Post by Li » 25 Sep 2009, 22:09

:grin: CITAT angel [quote]"diferenta dintre noi este una foarte mare..."[/quote]

felicitari angel, raspuns corect. in timp ce tu freci menta (pe la birou), eu muncesc.

la naiba, nu-mi iese citarea... cine ma invata si pe mine? :grin:

Post Reply